İkinci esten dayak hamileyim cocugum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarin obur gun o cocuk buyuyup kendi ayaklari üstünde durursa ozamanda yuk olacak cocuga ben senin icin neler cektim sende bana bak diye belli ki calismak ekmek parasi kazanmak zor geldigi icin koca koca gezilip bunlara susmak kolay geliyor ozamanda calismak istemeyecegi icin yine o cocugun ustune yikilacak
Böyleleri koca koca gezer meslek edinmez işe girmez iş bitince kuruyunca 55 60 olunca boşanıcam diye tutturur çocuklara bana bakkkkkkkk der drama kasar

Bu kafayla daha cok dayak yersiniz siz orada durmaya devam edin ama kizinizi babasi hayattaysa babasina yoksa ailesine verin sizin elinizde heba olmasin kiziniza vuran adamin koynuna girip birde hamile kalmissiniz bu nasil kafa ya kocasiz yapamiyorsunuz dimi olmazsa olmaz
Babasi icen pskolojisi bozul bir adam ondan kurtariyim derken baska hataya dustum

sen galiba 17 yaşında doğurmuşsun, seninle aynı yaştayız ya da benden küçüksün belki. ne yaşadın bugüne dek bilmiyorum ama illa ki adamın tekine muhtaç değilsin. sen belki kötü bir gençlik geçirdin ama kızına iyi bir gençlik geçirmesi için fırsat ver. ben üvey babadan çekmiş bir kadınım. onun yarası kolay kolay geçmez, ileride kızın sadece ona değil sana da kızacak. senden uzaklaşacak hatta yeri gelecek tiksinecek. gör bak dediklerim nasıl çıkacak. lütfen kızın daha fazla yara almadan ona güzel bir gelecek yaşama imkanını sun. sen bugüne dek mutlu olamadın ama o mutlu olabilir. sen de mutlu olabilirsin bundan sonra. hayat neler getirir bilemezsin,
mutlu olmayı da sen seçersin. lütfen doğru olan şeyi yap. o adam bir daha kızına da sana da dokunamasın.
16 yasinda dogum yaptim aldir dediler cocuguma sahip ciktim 17 yasinda ailem istedi bu evliligi intibar ederim evlenmem dedim ama edersen et ilkini sen sectin bunuda biz secicez dediler mecburen evlendim

Daha önce başka bir konuya da yazmıştım.. Sizi bu hallere sokan adamla aynı yatağa girip çocuk yapmanızı sağlayan motivasyonunuz ne? İnsan tiksinir, iğrenir, gururuna yedirmez
Ayrıca kızıma elini kaldıranın önce tırnaklarını söker, sonra parmaklarını kırar, en son el bileğini dişlerimle koparırım.
Zavallı çocuk.
muhtemelen değersizlik duygusuyla büyümesi, sevgi için fedakarlık yapması gerektiğini öğrenmesi, sevgi açlığı, türlü psikolojik bozukluklar kısaca yaşanmışlık ve öğrenilmişlik. bahane değil ama sebebi bunlar. uyanması ve değişmesi gerek. öğrendiği her şeyi baştan yazması gerek buna vesile olan da kızı olmalı. tek bir anda karar verip yeter ben bu değilim demesi yeterli devamı gelecek o kararı verse.

16 yasinda dogum yaptim aldir dediler cocuguma sahip ciktim 17 yasinda ailem istedi bu evliligi intibar ederim evlenmem dedim ama edersen et ilkini sen sectin bunuda biz secicez dediler mecburen evlendim
Şimdi hata yaptığınızın farkındaysanız lütfen arayın polisi şikayette bulunun kızınızı siz kurtarın sizin aileniz sizi ateşe atmış siz ona bunu yapmayın

geçmiş olsun kardeşim. dediğim gibi kızın sana vesile olsun kendini bu hayattan kurtar inan ki bunu yapabilecek güçtesin. koy g*tüne tekmeyi. ne senin ne kızının canına zarar gelmesin. ne sen ne o bunu hak etmiyor. akıl karı iş değil. başka ihtimaller de mümkün bunu sen seçeceksin. kızın yaşı görece büyük unutmayacak bu zamanları. sen ona ışık olacaksın yol göstereceksin. kimsenin ona zarar vermesine katlanmaması gerektiğini öğreteceksin. kendin de bunları öğreneceksin. mutlu olmayı öğreneceksin. çok üzgünüm ama bari 3. çocuğunu aldır. uzaklaştırma çıkart. dava aç. bir süre ailene dil dök, ben canımı sokakta bulmadım de. işe gir. hayat bir şekilde yolunu açar sen yeter ki tercih et.

Nasıl yaptın anlatta hepimiz bilelim ben bilmiyordum mesela direk yönetime şikayet et yapmıştım bildirilsin die
Alo 183 hattına internet tabanlı mesajlaşma uygulaması Whatsapp üzerinden 7 gün 24 saat kesintisiz olmak üzere 0 501 183 0 183 nolu hat üzerinden ulaşılabilmektedir.

2 yıldır evliyim, 27 yaşındayım yazmışsınız konuda. İkinci evliliğiniz olduğu da yazıyor.
Dalga mı geçiyorsunuz bizimle?

Tamam ailen seni zorla evlendirmişse sen de ailene gidip diyeceksin ki dayak yiyorum her yerim bu halde hatta kızım da dayak yiyor. Buna rağmen ailen seni kabul etmeyecekse kadın sığınma evine gideceksin.

Tamam ailen seni zorla evlendirmişse sen de ailene gidip diyeceksin ki dayak yiyorum her yerim bu halde hatta kızım da dayak yiyor. Buna rağmen ailen seni kabul etmeyecekse kadın sığınma evine gideceksin.
O simdi kendini zorla evlendiren babasina uzulmek ile mesgul

Sen çocuğuna sahip çıkmamışsın çıksaydın şu an o çocuk dayak yiyor olmazdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X