- 8 Ağustos 2011
- 12.580
- 14.836
- 498
Sabah sabah Twitter a girmek çok büyük pişmanlık. Bu haberi okudum. Kendime gelemiyorum. Çıldıracağım..Mecburen mi hamile kaldınız? Doğum kontrolü uygulamayın diye elinizi ayağınızı mı bağladılar? Demin haberlerde ne okudum biliyor musunuz? Zaatüre teşhisi nedeniyle yoğun bakımda yatan 9 yaşında felçli kız çocuğuna tecavüz edilmiş. Rutin muayenede farketmişler ve yoğun bakıma girip çıkan 26 kişiye soruşturma açılmış. 2 gündür kanaması kesilmiyormuş kızın. Sizin de 9 yaşında kız çocuğunuz var. Hiç mi vicdanınız yüreğiniz sızlamıyor çocuğunuzun dayak yemesine? O adam kızınıza tecavüz de edecek, niye çünkü siz izin veriyorsunuz. Ben buna da kızına da istediğimi yaparım nasıl olsa elimin altındalar, kadın sesini bile çıkaramaz diyecek. Bir gram annelik hissiniz varsa hem kızı hem de doğacak olanı götürün sosyal hizmetlere verin, sonra da gidip tüplerinizi bağlatın üremeyin, sapık adamlara çocuk sunmayın.

Bir de iki yaşındaki bir bebeği annesinin sevgilisi mahluk darp etmiş. Hayati tehlikesi var.

Bu insan görünümlü mahluklar bu çocuklara ne yaptılarsa, aynısının onlara yapılmasını istiyorum. Ölene kadar.. defalarca..