İkinci esten dayak hamileyim cocugum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanırsam yaşlı babam üzülür yazmış bir de .Üzülürse üzülsün.Bu yaşlıların boşanmaya bu kadar üzülmesine de gıcık oluyorum.Babandan önce kızını düşünmelisin.Kızın 40 yıl sonra bile yediği dayakları hatırlayacak,hiç kapanmayacak bu yara

Ban yeme uğruna yazacağım resmen. Senin anneliğinin içine s’çayım ben be kadın. Rezil. Kız evladım var değil birinin vurmasını ses dahi yükseltemez kimse. Allah belanızı tez zamanda versin inşallah. Umarım o çocuk da elimizden alınır da şefkat sevgi görebileceği bir yerde olur bundan sonra. Hayvanlar bile evladına dokundurmuyor. Yazıklar olsun sizin gibi lafta anneye.

Elinize sağlık gisla gisla da etmiş. İnşallah gerekeni yapar bakanlık.
Geçen sene kızımla ikimiz dayak yememize rağmen seviyorum vs. yazmış. Demek ki iddia ettiği gibi bir kerelik falan değil, bayağı sistematik bir şekilde şiddet görüyor çocuk. E geçen sene boşanmayan şimdi mi boşanacak? O zaman bari çocuğu devlet alsın da dayağını tek başına yesin.
Öz babası vursa evladıma, parmaklarını kırarım adamın. Millet elin herifine dövdürüp bir de aynı yatağa girip çocuk yapıyor. Nasıl içi alır insanın, anlamıyorum. :olamaz: Hiç mi bir şeyden tiksinmezsiniz, hiç mi bir şey durdurmaz sizi? Allah'ım bu nasıl bir umursamazlıktır? Ban yemek istemiyorum içimden geçenleri yazamayacağım.
O kadar saçma bir sistem ki isim soyisim ysşadığı yeri bilmeden edilen şikayet olmuyormuş ihbar hattında ben de emniyetin ihbarına yazdım. Boşuna yazmayın bakanlık ihbar hattına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X