- 17 Aralık 2016
- 69
- 58
- 3
- 33
- Konu Sahibi yagmurreceli
-
Calismadigimi nerden biliyorsunuz zaten bi isim var kimseden de bi beklentim yok. Esimdende bi beklentim yoktu onceki evliligimde de calisiyordum. Anlatmak istedigim ikinci evliligimde de bu tur sorun yasar miyim basa kalkma olayi olur muparası olan adam benle evlenir mi diye düşüneceğinize bi iş bulup çalışsanız.
bence sizin komple hayata ve insanlara bakış açınızı dğeiştirmeniz lazım.
Birde benim bir meslegim yok
suan isim de var.
Kasiyerlik yapiyorum . Devlet memuru degilim anlaminda soyledim.anlamadık biz.
Yaa siz insanlari ne kadar cabuk yargiliyorsunuz suan hayatimda degil , bi soz de vermedim kesinlikle olur gozuyle de bakmiyorum ama tecrubeli birileri yazarsa onlara gore ilerisi icin sekillendiririm hayatimi diye yazdim . Su yazdiginiza bi bakin yaE sende kendi standartlarında biriyle olursun illa bu olmak zorunda mı?
Daha boşanmamışsın azcık erkeksiz hava sahasında nefes al.
Bu 2. Kocanin kisiligiyle alakali. Nerden bilelim?Calismadigimi nerden biliyorsunuz zaten bi isim var kimseden de bi beklentim yok. Esimdende bi beklentim yoktu onceki evliligimde de calisiyordum. Anlatmak istedigim ikinci evliligimde de bu tur sorun yasar miyim basa kalkma olayi olur mu
Cok guzel anlastigim biri var bikac sene tanimaya karar verdik.Yaa siz insanlari ne kadar cabuk yargiliyorsunuz suan hayatimda degil , bi soz de vermedim kesinlikle olur gozuyle de bakmiyorum ama tecrubeli birileri yazarsa onlara gore ilerisi icin sekillendiririm hayatimi diye yazdim . Su yazdiginiza bi bakin ya
Ben universite mezunu bir insanim zaten. Aciz muhtac biri deilim suan isim de var. Ama devlet memuru degilim. Ve nerde calisirsam calisayim onun kadar maas alamadigim icin acaba ilerde birde bekar oldugu icin bu sorun olur mu diye sordum
Devlet memuru olmayanın mesleği olmuyor mu? Mezuniyetiniz nedir?Kasiyerlik yapiyorum . Devlet memuru degilim anlaminda soyledim.
yanlış söylememiş arkadaşYaa siz insanlari ne kadar cabuk yargiliyorsunuz suan hayatimda degil , bi soz de vermedim kesinlikle olur gozuyle de bakmiyorum ama tecrubeli birileri yazarsa onlara gore ilerisi icin sekillendiririm hayatimi diye yazdim . Su yazdiginiza bi bakin ya
inşallah sizin şuanki duygusal boşluğunuzdan yararlanıp sizi cinsel bir obje gibi düşünüp devam ettirmez ilişkiyi.
Canlarim yine ben, esimle bosanma mahkemesini actik ve ayriliyoruz. Zaten 8_9 aydir da ayriydik simdi tamamen bitirdik hayirlisiyla.... benim sorum su (daha bosanmadan bunu dusunme demeyin tecrubelerinize gore bundan sonra hareket edicem) buyuzden erkenden sormak istiyorum.
Bekar, maasi cok cok iyi olan bir erkek evlenmis ayrilmis bir kadinla neden evlenmek istesin ? Hadi seviyor diyelim gercekten, ilerde basina kalkarmi? Birde benim bir meslegim yok aylik 5_6 milyar geliri olan bir erkek ilerde beni begenmez mi istemez mi ? Yoksa ask sevgi varsa bunlarin hic onemi olmaz mi ? Lutfen tecrubeli ablalarim yorum yaparsa sevinirim. (Ilk esimle severek evlendik ama isinde yukselik mudur olunca beni begenmemeye basladi) ikinci de de ilerde bunla karsilasir miyim ? Cok guzel anlastigim biri var bikac sene tanimaya karar verdik. Ama korkuyorum ilerde degisir mi diye. Cvplarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?