- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi yagmurreceli
-
Bekar ne ya . Evlenen boşanan da bekar oluyor , hiç evlenmeyende . Konuyu okuyunca bile sinir oldum . Bu işler belli olmaz . Öyle planla işle güçle paraylada ölçülmüyor . Seni aldığın Maaş için sevecekse hiç sevmesin .Canlarim yine ben, esimle bosanma mahkemesini actik ve ayriliyoruz. Zaten 8_9 aydir da ayriydik simdi tamamen bitirdik hayirlisiyla.... benim sorum su (daha bosanmadan bunu dusunme demeyin tecrubelerinize gore bundan sonra hareket edicem) buyuzden erkenden sormak istiyorum.
Bekar, maasi cok cok iyi olan bir erkek evlenmis ayrilmis bir kadinla neden evlenmek istesin ? Hadi seviyor diyelim gercekten, ilerde basina kalkarmi? Birde benim bir meslegim yok aylik 5_6 milyar geliri olan bir erkek ilerde beni begenmez mi istemez mi ? Yoksa ask sevgi varsa bunlarin hic onemi olmaz mi ? Lutfen tecrubeli ablalarim yorum yaparsa sevinirim. (Ilk esimle severek evlendik ama isinde yukselik mudur olunca beni begenmemeye basladi) ikinci de de ilerde bunla karsilasir miyim ? Cok guzel anlastigim biri var bikac sene tanimaya karar verdik. Ama korkuyorum ilerde degisir mi diye. Cvplarinizi bekliyorum.
Yaa siz insanlari ne kadar cabuk yargiliyorsunuz suan hayatimda degil , bi soz de vermedim kesinlikle olur gozuyle de bakmiyorum ama tecrubeli birileri yazarsa onlara gore ilerisi icin sekillendiririm hayatimi diye yazdim . Su yazdiginiza bi bakin ya
En az 2-2,5 yıl beklemeyı tavsıye edıyo uzmanlarBir evlilikten çıkıp başka bir evliliğe atlarsan sen üzülürsün
neyse... bu kobu yuzunden uzaklastirma almak mantikli gelmiyoBen agliyorum gece gunduzbakin durumu bilmiyorsunuz kucuk bir ornek vereyim : kimseyi kucumsedigim falan yok . Ama ilk evliligimden bir bes dakikayi size anlatayim : sabah esim ise gitti ve bana su msji atti, bu pazar ben izinliyim sen calisiyorsun degil mi ? Ben aksam 6 da isten cikip gezerken sen 10 da mi cikacaksin. Eee her insan layik oldugu isi yapar. Hahaahah. Boyle dalga gecen bir adam dusunun. Dusundunuz mu ? Ben bu adamla evliydim iste. Benim maas da parada iste gozum yok. Bunu yasadim ben. Simdi karisma cikan insan ondan daha iyi bi kariyer sahibi. Buyuzden korkuyorum hic tanimasam mi acaba diye. Konuyu anlatabildim mi ? Hayatima aldigim falan yok. Bastan dusuneyim ki ilerde sknti cekmeyim diye soruyorum
sorularının cevabı zaman, yani uzun flört dönemi geçirmek gerek, bazıları sorun etmez bazıları eder, bir tartışma anında yaniCanlarim yine ben, esimle bosanma mahkemesini actik ve ayriliyoruz. Zaten 8_9 aydir da ayriydik simdi tamamen bitirdik hayirlisiyla.... benim sorum su (daha bosanmadan bunu dusunme demeyin tecrubelerinize gore bundan sonra hareket edicem) buyuzden erkenden sormak istiyorum.
Bekar, maasi cok cok iyi olan bir erkek evlenmis ayrilmis bir kadinla neden evlenmek istesin ? Hadi seviyor diyelim gercekten, ilerde basina kalkarmi? Birde benim bir meslegim yok aylik 5_6 milyar geliri olan bir erkek ilerde beni begenmez mi istemez mi ? Yoksa ask sevgi varsa bunlarin hic onemi olmaz mi ? Lutfen tecrubeli ablalarim yorum yaparsa sevinirim. (Ilk esimle severek evlendik ama isinde yukselik mudur olunca beni begenmemeye basladi) ikinci de de ilerde bunla karsilasir miyim ? Cok guzel anlastigim biri var bikac sene tanimaya karar verdik. Ama korkuyorum ilerde degisir mi diye. Cvplarinizi bekliyorum.
__________Gulup kinadiginiz sey basiniza gelmedikce olmeyeceksiniz. Bidahada ben buraya bisey yazmiyorum. Hadi iyi aksmlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?