Ikinci evliliği bekar biriyle yapanlar bi bakabilir mi?

Şimdi şöyle ki 5-6 bin lira maaş alan bir adam quasimodo değilse kapısında bir sürü hatun vardır. Henüz boşanmamış bir kadınla neden ilgilensin demiyorum da neden 1-2 sene boyunca sevgili olmadan bir kadını beklesin? Cevabı siz verin...

burda sordugunuz sorularin cevabini kimse bilemez siz bile..bazi seyler vardir ancak yasayarak gorulur.sordugunuz seyler tamamen karsidakinin karakteriyle alakali.hic sorun etmeyen biride olabilir tam tersi korktugunuz gibi biride olabilir.bunun icin onu tanimaniz iyi tanimaniz lazim.korkularinizida bu kadar belli etmeyin karsinizdaki insanlara sonra ufacik biseyde sizi ordan vururlar.bosanmadan bu tur duygusal seylere girmeye dusunmeye bende hos bakmiyorum.ama dediginiz gibi benim basimdan gecmedi boyle bisey o yuzden fazla biseyde demesem iyi olur

Bekar ne ya . Evlenen boşanan da bekar oluyor , hiç evlenmeyende . Konuyu okuyunca bile sinir oldum . Bu işler belli olmaz . Öyle planla işle güçle paraylada ölçülmüyor . Seni aldığın Maaş için sevecekse hiç sevmesin .

biri çok doğru yazmış sen niye kendini ezik hissediyosun ki? bi kere kendini nasıl hissedersen karşındakide öyle hisseder anladın mı? ama benim tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bir meslek edin ve kendini bir alanda iyice geliştir kesinlikle sana bunu tavsiye ediyorum.. eski eşinede inanamıyorum müdür olunca seni hor görmek falan??? neyin kafası bu erkeklerdeki? kesinlikle kendini ezdirme vakarlı bakımlı ve eğitimli olmaya çalış her konuda kendine güvennnn... ayrıca evlenip boşanmak ayıp mı.? hiç dert etme

Yaa siz insanlari ne kadar cabuk yargiliyorsunuz suan hayatimda degil , bi soz de vermedim kesinlikle olur gozuyle de bakmiyorum ama tecrubeli birileri yazarsa onlara gore ilerisi icin sekillendiririm hayatimi diye yazdim . Su yazdiginiza bi bakin ya

Ne kadar tecrübeli olursa olsun, burada hic tanimadiginiz insanlarin görüşlerine gore mi hayatinizi sekillendireceksiniz? Yani, tavsiye deseniz anlarim da sekillendirmek demek biraz riskli. Ayrica yedege almak demek bu. "Bu cebimde dursun, olmadi baska birine bakarim, o da olmadi buna donerim" gibi bir sey. Cok kirici, cok maddiyatci, cok icten pazarlıkli bir bakis acisi. Bir gram duygu yok gibi gözüküyor buradan kusura bakmayın.

Acımasızca olacak; ama henüz boşanmamış bir kadına yaklaşan erkeğin karakteri iyi değildir, boşanmayı bekler öyle yaklaşır cidden iyi niyetli olsa. Yüzde doksan dokuz rahatça cinsellik yaşayabileceği biri olduğun için sana yaklaşıyor, iki gün sonra evlenebileceği tarzda birini bulunca terk edecektir.

neyse... bu kobu yuzunden uzaklastirma almak mantikli gelmiyo

Helal olsun
Valla tebrik ediyorum
Nasıl bu kadar çabuk unutup herşeyi silip yeni birini düşünüyorsunuz?
İnsan özler yada nefret eder herkesten soğur falan..
sizde ikisi de Yok..
insanlar sevgilisinden ayrılıyor 1-2 yıl kimseyi alamıyo hayatına..
işin sırrı ne ciddi merak ediyorum anlatsanıza biraz?

Buraya kim ne yazarsa yazsin sen onun kişiliğini az çok çözmen lazım. Analiz yapabilecek birisin bence . Şahsen ben bırak karşımdaki insanı. Çevremdeki insanları gözlemleyerek bile böyle bişey yapıp yapmayacaklarini anlayabilirim.

Ya Allah aşkına. ..
Kadın bir şey dememiş ki..bas bas bağırıyor üslubunu bozmadan. .Nedir bu atariniz. .Nedir yanii..

Bir kısmeti çıkmış belli ki..neyim kocası neyin kanunu nizami. .hayatını elinden almış en güzel zamnlarini heba etmiş kanun önünde koca olduğu için mi bu..

Yemisim o kanunu benn..arkadaşım sen kimseye bakma..Bu atarlananlara da bakma. .hakkında hayırlısı olsun .Bn seni anlayabiliyorum.

Bnm 2 sene mi aldi..unutmak..şimdi yeni yeni bakiniyorm. .ama herkeste böyle olacak diye bir şey yok..sana saygı duyuyorum. .Belki de Rabbim koydu belki de doğru zamn..

Allah yardımcın olsun..dua et..duygularından önce mantiginla ilerle ..ve her şeyi net söyle. .çekinme ve sakin ezilme karşısında. .

Sonuçta yaptığın is belli ..o da seni bu halinle istiyor. .ama çok dikkatli ol..hal ve hareketleriyle kafanda soru işareti oluşturduğu hiç bir şeyi de topraklama. .Sakın. .
sevgilerle

Su tanima asamasinda karakterink anlarsin zaten.
ayrica kendini ezik hissetme kader bu ayriladabilirisn devamda edebilrisin.
Buarada enoste adayi ne is yapar maasi iyimis:)

sorularının cevabı zaman, yani uzun flört dönemi geçirmek gerek, bazıları sorun etmez bazıları eder, bir tartışma anında yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…