Ikinci evliliği bekar biriyle yapanlar bi bakabilir mi?

kesinlikle hayır bende ıkıncı evlılıgını yapan bırı olarak , hem benım hemde esımın ıkıncı evliliği benım çocuk yoktu ılk evliliğinden onun vardı kı çocuk yanımızda kalmadıgı halde bır suru sorun yasadık hem esımle hem aılesıyle bekarla düşenemıyom bıle benım sana tavsiyem evlilik düşündüğün zman şartların eşit olması her anlamda gerekıyor

Evet bunu cok soyledim ona. Sanirim hata yaptim.

Kasiyerlik yapiyorum . Devlet memuru degilim anlaminda soyledim.
Devlet memuru olmayinca mesleksiz mi oluyor insan? Veya ne saniyorsunuz devlet memurlari cok buyuk maaslar mi aliyor? Ben cocuk sahibi olmadan once ozel sektorde calisiyordum ki hicbir devlet memurunun alamayacagi maaslara ulastiydim. Biraz bilgilenin,biraz arastirin da degisik konusmayin. Daha kocayi bosamadan bir ikincisiyle evlenme laflari da etmeyin mesela. Bu bakis acisi size zarar verir

Allah razi olsunn dikkate alicam kesinliklee
Yeni iş yeni hayat yeni ark hesap vermeni gerektirmeyen istediğin de istediği yapan bi kadın mı yoksa ezilmeye mahkum hesap veren attığı adım sorgulanan bi kadın mı ?karar senin ben şu an evden sıktır ediliyorum o denli kötü evliliğim Kufurler daha neler neler ark biri yazmış 2 çocukla bekar adamla evlendi mutlu o istisnadır inş iyi olur senin için benim eşim babamın parası için benle evlendi sonuç hüsran

Ben anlatamiyorum galiba kendimi. Benim gozumde her meslek kutsaldir. Fakat ilk evliligimde ben memur olmadigim icin esim tarafindan cok ezildim. Yanii esim bunu her firsatta basima kalkti . Acaba bu da oyle yapar mi ilerde diye soruyorum. Suan hayatimda kimse yok arkadas olarak iki yil tanimaya karar verdik. Aklima takildi sormak istedim tecrubeli insanlara.

Maasa isyerindeki statuye gore mi seciyosun esini?? Hani meslegim olsun muhtac olmaktan kurtulayim dusuncesi yokmu sende?? Illa bi erkege mi yaslanmak lazim... ben evliyim 2. Evliligim hatta esimin ilk evliligi. Ama beni ezemez benim meslegim var.. senin bu adami bikac sene taniyacagina inanmiyorum kisa surede evlenirsin gibime geliyo...

Sen kendi kendini ezmissin ki. Koca tabii ezer. Boynunu bukup vay ben memur degilim dersen olacagi bu. Once kendine ve yaptigin ise saygi duy ,sonra sana baskalari saygi duyar.

Insan nasilsa karsisindakini de oyle gorurmus. Benim hayatimda kimse yok arkadas olarka taniyorum. Inanmak zorunda degilsin bende sana inandiracak degilim. Ilk evlilim esimin beni surekli ezmesi uzerine bittigi icin, acaba bu da oyle yapar mii hic tanimayim mi acaba diye onyargisiz insanlara sordum. .

Bu sekilde dusunursen eger zaten kotuyu cagirmis olursun.. kimse beni ezemez!! Bu dusunceyle yasamaya calissan keske.. beynine bile ben ezilirim ben kucuk gorulurum dusuncesini sokma derim ben

Bu arada ben nasilim sana.. ben kocama muhtac degilim. Memur da degilim ama aglamiyorum memur degilim diye..

Ben isi cok guzel diye sevinmeyip korkumu anlatiyorum. Hayatimda da kimse yok arkadasca iki yil tanimaya karar verdim. Nekadar abarttiniz. Maasina gore secmiyorum acaba ilerde beni begenmez mi boyle korkularim var yersiz mi diye soruyorum. Ben isimi de seviyorum memur olmak gibi bi dusuncemde yok ama ilk evliligimde bunun skntisini cektim yine oluemu diye sordum aldigim cvplara bi bakin. Ben artik cvp yazmiyorum . Konu kapanabilir

Kendini gelistirmeyi denesen?? Zor gelir ama dimi.. neyse bu arada arkadasca 2 sene tanimak?? Sanmam... oyle olmayacagini da goruceksin guzel kardesim.. aranizda bisi yok tanicaksiniz birbirinizi demekki bisi var ki ilerisi icin durum degisikligi yapip o yonde tanimaya karar verdin.. kelime oyunlarina da gicigimdir!!

Bu arada ben nasilim sana.. ben kocama muhtac degilim. Memur da degilim ama aglamiyorum memur degilim diye..
Ben agliyorum gece gunduz bakin durumu bilmiyorsunuz kucuk bir ornek vereyim : kimseyi kucumsedigim falan yok . Ama ilk evliligimden bir bes dakikayi size anlatayim : sabah esim ise gitti ve bana su msji atti, bu pazar ben izinliyim sen calisiyorsun degil mi ? Ben aksam 6 da isten cikip gezerken sen 10 da mi cikacaksin. Eee her insan layik oldugu isi yapar. Hahaahah. Boyle dalga gecen bir adam dusunun. Dusundunuz mu ? Ben bu adamla evliydim iste. Benim maas da parada iste gozum yok. Bunu yasadim ben. Simdi karisma cikan insan ondan daha iyi bi kariyer sahibi. Buyuzden korkuyorum hic tanimasam mi acaba diye. Konuyu anlatabildim mi ? Hayatima aldigim falan yok. Bastan dusuneyim ki ilerde sknti cekmeyim diye soruyorum

İlerisi için fikir yürütmek buncacik veriyle zor, belki sen onu istemezsin belki o istemez belki de ömürlük olur bilinmez, hayat,o sebeple başkalarının tavırları hakkında fikir yürütmek yerine kişi kendine dönmeli ben ne istiyorum kararlı mıyım hayatım nasıl olsun istiyorum gibi

Aynı şey olur mu diye korkuyorsun...makul

Soyle soyliyim size
Onu inanin kimse bilemez yada kimi basa kakar karaktersizdr kimi kisiliklidir asla yapmaz
Yani tecrubeyle olmaz bu isler..
Zaman gostericek taniyin ama nasil taniyin pembe gozlukleri takmadan taniyin baglanmadan taniyin size uymayan bi yanlisinda es gecmeyin duzelir demeyin kişiliğini iyi yaniyin size uymuyorsa bırakın ayni eve girince biseyler degisir sorumlu hisseder kendini demeyin insan her koşulda aynidir 7 sinde neyse 70 odur
Hersey elinizde tek yapacaginiz iyi tanimak ve size uyuyorsa devam etmek aksi taktirde 2. Bi ayrilik biz kadinlar icin baya yikici olur
Mutluluklar diliyorum

yani olabilir tabi. sonuçta müneccim değiliz. bak iyi diye severek tanıyarak evlenmişsin ama zamanla seni aşağılamış. gene olabilir. o yüzden çok çok iyi tanımaya bak.
ama ben erkek olsam resmiyette hala birinin soyadını taşıyan birine bakmazdım. ha velev ki baktım benden herşey beklenirdi.

Niye bekar?
Niye 5-6 bin maaşlı devlet memuru?
Olabiliyorsan sen devlet memuru ol,o maaşıda sen al.niye olmayan kocanın diplomasına ve maaş hanesine göre hesap yapıyorsun?
Ayrıca ikinci evliliğimi bekar biriyle yaptım.çokta mutluyum eşim başıma kalkmıyor.hatta konusunu bile açtırmıyor.benim bu durumumu sadece ailesi biliyor.en yakın arkadaşları ve akrabaları bilmiyor.
Evlenirken hiç senin gibi illa bekar olsun maaşı yüksek olsun diye kriter belirlemedim kendime.ve ben devlet memuruyum eşim sanayide işçi.eşimin tırnağını değişmem kimselere.
Mutluluğu kriter edin kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…