Ikinci evliliği bekar biriyle yapanlar bi bakabilir mi?

Neden başa kakmak ? Evlenmiş boşanmış olmak kötü bir şey mi ? Siz böyle düşündükçe bu tarz düşünceler devam edecek malesef. Ama evliliğin yeni bitmişken bir ilişkiye başlaman pek sağlıklı değil bence biraz kafanı toplayıp önce bu boşanmış olmanın verdiği o olumsuz psikolojiden kurtulsaydın keşke.

Yok normal bir arkadaslik. Hayatima almadim kimseyi. Biraz bi taniyalim bikac sene arkadas olarak konusalim dedim.

taam baştan bu şekilde açıklasanız olmuyor mu sonra gelip çocuk azarlar gibi yazıyosunuz. mesleğim yok demek alışmıyorum demek bizim sözlüğümüzde.

kendinizi geliştirip başka bi mesleğe yönelmeyi de deneyeblirsin

Calismadigimi nerden biliyorsunuz zaten bi isim var kimseden de bi beklentim yok. Esimdende bi beklentim yoktu onceki evliligimde de calisiyordum. Anlatmak istedigim ikinci evliligimde de bu tur sorun yasar miyim basa kalkma olayi olur mu
sizi bilerek almış ise kakmamalı tabi. ama insanoğlu bu ne yapacağı belli olmaz . desek ki kakmaz . gün gelir kakar.
deriz ki kesin kakar başına . ama gün gelir bunu yüzüne vurmaz

Sadece arkadas olarak tanimayi kabul ettim . Baska turlusu suan icin asla olmaz. Olamaz.

Merhaba canım bak benden sana bi tavsiye ben kucuk yaşta evlilik yaptım bi oğlum var ilk evliliğim den bosandim asla evlenmeye niyetim yoktu ama ailem rahat vermedi köle hayatına girmistim resmen ama asla şikayetçi olmadım oğlum dünyalara bedeldi çünkü onlar velayeti bende idi aynı yerde yaşamak bile bana yetiyordu 5 yıl dayandım yeri geldi ağladım yeri geldi kufur yedim yeri geldi assaglandim ama asla evlilik dusunmedimen son canima tak etti beni isteyen biri ile evlendim ama o hiç evlenmemiş ogluma annem bakıyor 12 yaşında oğlum 1 yıldır ikinci evliliğim suruyor ama nasıl biliyor musun zehir gibi benden sana tavsiye asla bekarla evlenme bizim Türk erkekleri bazıları daha doğrusu çok mantıksız ezer seni gerek isteyerek gerek istemeyerek ha şöyle birşey de var seninde paran olsun aylık 10 bin gelirin olsun istersen bes defa evlen sesleri çıkmayan insanlarda var tıpkı ünlü insanlarda olduğu gibi ama bence uzun bi süre evlenme hayatına önüne bak erkeksiz hayat emin ol daha güzel olacaktır geçmişinden ders çıkar derim.

Haklisiniz zaten gorusmuyoruz uzak sehirlerdeyiz. Ama telefonda sadece arkadasca konusuyoruz ben tanimak istedigimi soyledim bikac yil.
inşallah böyle devam eder diyim o zaman

nedense boşanmak üzere olan kadınlara yaklaşan erkekler bana güvenli gelmiyor

Allah razi olsunn dikkate alicam kesinliklee

daha boşanmadan neden bunlari düşünümeye başladin ki sirkelen bi an önce kendine gel..
bi kaç yıl bekar hayatini yaşa... işini kur.. ohh paran varsa evlenmeye düşünmezsin...
ilk eşinden çok çekmişsindir... ikincisinede bari çekme.. kendin için toparlanmaya ihtiyacin var.
yepyeni arkadaşlar edin gezin bol bol alışveriş yap... sevgili edin hee de geç... asla ciddi olma..
erkegin sadece maaş durumu iyi olmana bakma derim sigara içkisi kumari var mi iyi mi ana kuzusu mu bunlari takip et...
durumu çok iyi olup da herşeyi yaşayan kaç tane erkek var.. ana kuzusu bile çok.. sende durumuna bakiyorsun.. memur olup da bunlari yaşayan da var.. hiç farketmiyo önemli olan İNSAN olsun!!!

Yok normal bir arkadaslik. Hayatima almadim kimseyi. Biraz bi taniyalim bikac sene arkadas olarak konusalim dedim.

O zaman bir tanıyın zaten zaman geçtikçe siz de anlarsınız nasıl biri olduğunu. Ama daha yeni boşanmiş bir kadına hemen yaklaşan bir adam da ne bileyim dikkatli olun siz yinede. Hassas zamanlarınız çünkü bunu kullanmak isteyen insanlar olabilir. Var böyle insanlar çünkü. Öyle çok maaşı var falan diye de kanmayın önce düzgün insan bulun tanıyın. Para araba ev bunlar bugün var yarın yok ki bir de mutsuz olduğunuzda bunların hiç bir değeri yok. Dikkatli olun.

Ağzınız yanmış , tereddutleriniz elbette olacak. Kolay değil bir yuvayı bozmak. Oluşan tahribatlar hep soru işaretlerine sebep olabiliyor . " Acaba , acaba " ..

Ama herkes bir değil. Karşısındakinin kıymetini gerçekten bilen adam gibi adamlar var.
Lütfen acele etmeyin. Ve ayrılıp bosanmanizi , onun bekar olmasını v.s , bunun oluşturduğu acabaları sakın karşınızdakine anlatmayın.
Bunun kendisinde bir avantaj olduğunu sanmaya başlar siz söyledikçe.

Siz kendinize ne kadar guvenirseniz o kadar sevilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…