- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi yagmurreceli
-
Yok ben hic bir meslegi kucuk gormuyorum. Esim surekli beni bu konuda ezdigi icin artik bende bole bi algi olustu sanirimDevlet memuru olmayanın mesleği olmuyor mu? Mezuniyetiniz nedir?
Eski eşiniz pozisyonuyla sizi ezmis sanırım artık ne iş yapiyorduysa.
Yok normal bir arkadaslik. Hayatima almadim kimseyi. Biraz bi taniyalim bikac sene arkadas olarak konusalim dedim.Neden başa kakmak ? Evlenmiş boşanmış olmak kötü bir şey mi ? Siz böyle düşündükçe bu tarz düşünceler devam edecek malesef. Ama evliliğin yeni bitmişken bir ilişkiye başlaman pek sağlıklı değil bence biraz kafanı toplayıp önce bu boşanmış olmanın verdiği o olumsuz psikolojiden kurtulsaydın keşke.
sizi bilerek almış ise kakmamalı tabi. ama insanoğlu bu ne yapacağı belli olmaz . desek ki kakmaz . gün gelir kakar.Calismadigimi nerden biliyorsunuz zaten bi isim var kimseden de bi beklentim yok. Esimdende bi beklentim yoktu onceki evliligimde de calisiyordum. Anlatmak istedigim ikinci evliligimde de bu tur sorun yasar miyim basa kalkma olayi olur mu
Evet korktugum bu.İlk kavganızda,ilk lafı "sen düzgün bi kadaın olsaydın,boşanmadan benimle evlilik hayalleri kurmazdın" olacak...
Yaz kenara...
Sadece arkadas olarak tanimayi kabul ettim . Baska turlusu suan icin asla olmaz. Olamaz.3 yıl oldu boşanalı.. ihtiyaçların yok mu sende bir kadınsın nasıl dayanıyorsun sorularını hemcinslerimden bile duymuşken.. erkekler konusunda korkuyorum.. niyeti anlamak zor.. ben olsam görüştüğüm süre içerisinde cinsellikten uzak durur tanımaya çalışırdım.. çünkü bizim için güven ilk sırada olmalı
Boşanmış birinin bekar biriyle evlenmesinde hiç sıkıntı yok bence...ama henüz boşanmadın ve emin ol bunu söyleyecek ve sana ağır gelecek..Evet korktugum bu.
Haklisiniz zaten gorusmuyoruz uzak sehirlerdeyiz. Ama telefonda sadece arkadasca konusuyoruz ben tanimak istedigimi soyledim bikac yil.yanlış söylememiş arkadaş
hele bir durun bir boşanın
ben sizin yerinizde olsam kimseyle görüşmek istemezdim bu esnada
inşallah böyle devam eder diyim o zamanHaklisiniz zaten gorusmuyoruz uzak sehirlerdeyiz. Ama telefonda sadece arkadasca konusuyoruz ben tanimak istedigimi soyledim bikac yil.
Allah razi olsunn dikkate alicam kesinlikleeMerhaba canım bak benden sana bi tavsiye ben kucuk yaşta evlilik yaptım bi oğlum var ilk evliliğim den bosandim asla evlenmeye niyetim yoktu ama ailem rahat vermedi köle hayatına girmistim resmen ama asla şikayetçi olmadım oğlum dünyalara bedeldi çünkü onlar velayeti bende idi aynı yerde yaşamak bile bana yetiyordu 5 yıl dayandım yeri geldi ağladım yeri geldi kufur yedim yeri geldi assaglandim ama asla evlilik dusunmedimen son canima tak etti beni isteyen biri ile evlendim ama o hiç evlenmemiş ogluma annem bakıyor 12 yaşında oğlum 1 yıldır ikinci evliliğim suruyor ama nasıl biliyor musun zehir gibi benden sana tavsiye asla bekarla evlenme bizim Türk erkekleri bazıları daha doğrusu çok mantıksız ezer seni gerek isteyerek gerek istemeyerek ha şöyle birşey de var seninde paran olsun aylık 10 bin gelirin olsun istersen bes defa evlen sesleri çıkmayan insanlarda var tıpkı ünlü insanlarda olduğu gibi ama bence uzun bi süre evlenme hayatına önüne bak erkeksiz hayat emin ol daha güzel olacaktır geçmişinden ders çıkar derim.
Yok normal bir arkadaslik. Hayatima almadim kimseyi. Biraz bi taniyalim bikac sene arkadas olarak konusalim dedim.
inşallah böyle devam eder diyim o
Ben bana olan ilgisinden dolayii acaba gercekten seviyor olabilir mi diye dusundum beni korkutan sey zaten maasi . Yoksa ben zengin maasi olan birini istemiyorum. Dedikelrinizi dikkate alicam tesekkur ediyorumO zaman bir tanıyın zaten zaman geçtikçe siz de anlarsınız nasıl biri olduğunu. Ama daha yeni boşanmiş bir kadına hemen yaklaşan bir adam da ne bileyim dikkatli olun siz yinede. Hassas zamanlarınız çünkü bunu kullanmak isteyen insanlar olabilir. Var böyle insanlar çünkü. Öyle çok maaşı var falan diye de kanmayın önce düzgün insan bulun tanıyın. Para araba ev bunlar bugün var yarın yok ki bir de mutsuz olduğunuzda bunların hiç bir değeri yok. Dikkatli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?