Ikinci evliliği bekar biriyle yapanlar bi bakabilir mi?

Sorduğun tüm soruların cevabi tanımak istediğin erkekte,biz ne dersek boş,yalnız şu konuda içiniz rahat olabilir dezavantajları olsa da boşanmış bir kadın, bekar bir erkekle gayet mutlu bir evlilik yapabiliyor.Çevremde çok örneği var,ama hanzo bir erkekle yok.

Erkek evlenip ayrılınca bekar kadınla evlenebiliyosa kadın neden yapamasın? Ayrıca bi mesleğin olmayabilir ama önemli olan kendini geliştirmen. Bunlarla kafanı bulandıracağına ne biliyim halk eğitim lerin kursları oluyo onlara git, bi işe gir kendine güvenin gelsin.. Sen kendine yeterince güvenirsen ve bunun kötü bişey olmadığını bilirsen kimse seni parasıyla medeni durumuyla ezemez...

Yooo ben ozelliklee kariyer sahibi ariyorum. Siz saka mi yapiyorsunuz karsima cikan adamin durumundan bahsettim. Sanayide isci olsaydi isci deridm. Ben birini bulmadim ki sanki ozellikle aramisim gibi konusuyorsunuz

Ben senin iyi niyetine inanmıyorum kusura bakma...
ben boşanırken bırak birilerini düşünmeyi ya da bir daha evlenmeyi düşünmeyi, boşandıktan 6 ay sonrası da dahil bastığım yeri görmedim üzüntüden... üstelik eşimin kariyer sebebiyle bir tarafının kalkmasından dolayı boşanmıştım senin bahsettiğine benzer bir senaryoydu.
Ancak insan yıkılan bir yuva varken ortada, nasıl bunları düşünür aklım almıyor.. ya da başka biriyle evliyken hangi aşamada olursa olsun evlilik düşünür. Boşuna ilişki yaşamıyorum sadece tanıştım diye kendini temize çekmeye çalışma...
Sonuçta niyetin belli... kalbini karartmışsın. Günaha giriyorsun şu an...
Bu zamana kadar yazdığım en ağır yorum sana oldu kadınlar klübünde, beni bilen bilir...
İyi niyetine inanmıyorum... hukuki olarak boşanma davan devam ederken eşin senin şu yazdıklarını yakalasa sen haksız durumdasın, tazminat bile isteyebilir senden sadakatsizliğinden...
Utanıyorum senin gibi bir hemcinsim olduğu için..

ikinci evliliğimi hiç evlenmemıs bir erkekle yaptım
3 senelık evlıyım hıcbır zaman bunu basıma kakmadı.

ben de calısıyorum , hoş çalışmasam da bunu kullanıp benı uzecek bırı değil.

Evlilik zaten bekar biriyle olur. Hayata ve statülere bakış açınızı değiştirmenizde fayda var.
Çok güzel öneriler veren arkadaşlar var. Değerlendirin derim.

Daha boşanmadan bunları düşünmeniz oldukça erken.

Yaklaşık 7 ay önce 4 yıllık evliliğimi bitirdim.
Öyle aman aman bir kariyerim yok ama özel sektörde uzun yıllardır çalışan üniversite mezunu bir kadınım.

Boşandığım adamsa iyi bir eğitimi ve kariyeri olan biriydi. Hatta bana şöyle demişliği bile var,
etrafındakiler fazla eğitimli olmadığı için sohbetlerinizin kalitesi düşük, dünya görüşünüz kısıtlı deyip, yetersizlik hissi vermeye çalışırdı.

Ortak zevkler ve bakış açıları evlilik için geçerli fakat ev içinde beyin fırtınası yapmıyoruz bilgi yarışmasında yada ÖSS sınavında da değiliz.

Boşverin eğitimi kariyeri, değer veren ve kıymet bilen birisi olsun.

Ikinci evliliği bekar biriyle yapanlar bi bakabilir mi?

Evlilik zaten bekar biri ile yapılmıyor muydu
Bir de sunu merak ediyorum başa kakma olayi nedir ? evlenip ayrilmis olmanin nesi başa kakılır ki ?

Daha boşanmamışsın eşinden, hemen ikincisini düşünüp, o da beni bırakır mı? benden ayrılır mı? diye düşünüyorsun...
Erkek arkadaşın sana neden güvensin? Başkasıyla evliyken, onunla flört ediyorsun...
Bekar erkeklerin evli bayanlarla arkadaşlık kurmasının en büyük sebeplerinden birisi de cinselliktir. Evlilik düşüneceklerini sanmıyorum. Onun aklından var ya, ne senaryolar geçiyordur...
Sen başka erkekler peşin den koşacağına. Yavruna sarıl.. Yaralarını iyileştir..Evliliği de sonra düşün..

Ayrıca kendini batırmışsın da, batırmışsın.. Sen kendini aşağı da görürsen, karşında ki erkek de görür aşağı da. Anlamıyorum ya.. Nedir bizim toplumumuzdaki bu statü kavramı..
Benim eşim de müdür, ben şu anda çalışmıyorum ve hamileyim. Şimdi eşimin benden ayrılması mı gerekli?
Ben eşimle tanıştığım da bir işi dahi yoktu. Eşim ilkokul mezunu da olsaydı, yine evlenirdim.. Ben onu, o olduğu için sevdim.. Aynı duyguyu eşimin de paylaştığından eminim.

Artık günümüz de ilişkiler de, aşklar da, arkadaşlıklar da çok yapaylaştı.. Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor.. Kızlar sırf erkek çok yakışıklı, parası pulu var, mevkisi var diye flört ediyor.. Aynı şey erkekler için de geçerli. Hiç o nasıl insandır, huyu suyu, dünya görüşü nasıldır, bunlara bakan yok..

Sonra da burada ağlıyorlar.. Çokkkk mutsuzum eşim beni sevmiyor.. Hiç arkadaşım dostum yok...

önce boşan birini başından atmadan evlilik meraklısı olma

Yooo ben ozelliklee kariyer sahibi ariyorum. Siz saka mi yapiyorsunuz karsima cikan adamin durumundan bahsettim. Sanayide isci olsaydi isci deridm. Ben birini bulmadim ki sanki ozellikle aramisim gibi konusuyorsunuz
Bence şakayı sen yapıyorsun.karşındaki adamın medeni hali ve maaş hanesiyle nerden bilelim seninle güzel bi ilişkiye girecek mi girmeyecek mi.

Benim konumla alakasi ne ? Acaba beni ezer mi basima kalkarmi nin cvbi mi bu

Belli olmaz bu isler nasip kismet belki ikincide yüzün güler :)) ama para pul bunlar belli etmez bende sevgiyi ama bence upuzun bir süre tanıyın o kisiyi az bucuk belli eder sanki

Yavruma mi sarilayim cocugum yok ki ayrica flort mu kimseyle flort falan etmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…