- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi yagmurreceli
-
Yooo ben ozelliklee kariyer sahibi ariyorum. Siz saka mi yapiyorsunuz karsima cikan adamin durumundan bahsettim. Sanayide isci olsaydi isci deridm. Ben birini bulmadim ki sanki ozellikle aramisim gibi konusuyorsunuzNiye bekar?
Niye 5-6 bin maaşlı devlet memuru?
Olabiliyorsan sen devlet memuru ol,o maaşıda sen al.niye olmayan kocanın diplomasına ve maaş hanesine göre hesap yapıyorsun?
Ayrıca ikinci evliliğimi bekar biriyle yaptım.çokta mutluyum eşim başıma kalkmıyor.hatta konusunu bile açtırmıyor.benim bu durumumu sadece ailesi biliyor.en yakın arkadaşları ve akrabaları bilmiyor.
Evlenirken hiç senin gibi illa bekar olsun maaşı yüksek olsun diye kriter belirlemedim kendime.ve ben devlet memuruyum eşim sanayide işçi.eşimin tırnağını değişmem kimselere.
Mutluluğu kriter edin kendine.
ikinci evliliğimi hiç evlenmemıs bir erkekle yaptımCanlarim yine ben, esimle bosanma mahkemesini actik ve ayriliyoruz. Zaten 8_9 aydir da ayriydik simdi tamamen bitirdik hayirlisiyla.... benim sorum su (daha bosanmadan bunu dusunme demeyin tecrubelerinize gore bundan sonra hareket edicem) buyuzden erkenden sormak istiyorum.
Bekar, maasi cok cok iyi olan bir erkek evlenmis ayrilmis bir kadinla neden evlenmek istesin ? Hadi seviyor diyelim gercekten, ilerde basina kalkarmi? Birde benim bir meslegim yok aylik 5_6 milyar geliri olan bir erkek ilerde beni begenmez mi istemez mi ? Yoksa ask sevgi varsa bunlarin hic onemi olmaz mi ? Lutfen tecrubeli ablalarim yorum yaparsa sevinirim. (Ilk esimle severek evlendik ama isinde yukselik mudur olunca beni begenmemeye basladi) ikinci de de ilerde bunla karsilasir miyim ? Cok guzel anlastigim biri var bikac sene tanimaya karar verdik. Ama korkuyorum ilerde degisir mi diye. Cvplarinizi bekliyorum.
neden yeni bir başlangıç yapıp bir meslek sahibi olmayı denemiyorsunuz?
kendi aytakları üzerinde duran,mesleği olan, ya da hobisini,el emeğini ticarete taşıyan bir hanım böyle korkularınız olmaz karşı taraf korkardı sizden? bu kadının hiçbir şeye minneti yok beni bırakır beğenmez mi acaba diye?
belediyenin açtığı kurslar var hatta işkurun 6 aylık kursu var günlük 20 tl harçlığınızı bile veriyor ordan bir işe yerleşmeniz daha kolay olur..
önce boşan birini başından atmadan evlilik meraklısı olmaCanlarim yine ben, esimle bosanma mahkemesini actik ve ayriliyoruz. Zaten 8_9 aydir da ayriydik simdi tamamen bitirdik hayirlisiyla.... benim sorum su (daha bosanmadan bunu dusunme demeyin tecrubelerinize gore bundan sonra hareket edicem) buyuzden erkenden sormak istiyorum.
Bekar, maasi cok cok iyi olan bir erkek evlenmis ayrilmis bir kadinla neden evlenmek istesin ? Hadi seviyor diyelim gercekten, ilerde basina kalkarmi? Birde benim bir meslegim yok aylik 5_6 milyar geliri olan bir erkek ilerde beni begenmez mi istemez mi ? Yoksa ask sevgi varsa bunlarin hic onemi olmaz mi ? Lutfen tecrubeli ablalarim yorum yaparsa sevinirim. (Ilk esimle severek evlendik ama isinde yukselik mudur olunca beni begenmemeye basladi) ikinci de de ilerde bunla karsilasir miyim ? Cok guzel anlastigim biri var bikac sene tanimaya karar verdik. Ama korkuyorum ilerde degisir mi diye. Cvplarinizi bekliyorum.
Bence şakayı sen yapıyorsun.karşındaki adamın medeni hali ve maaş hanesiyle nerden bilelim seninle güzel bi ilişkiye girecek mi girmeyecek mi.Yooo ben ozelliklee kariyer sahibi ariyorum. Siz saka mi yapiyorsunuz karsima cikan adamin durumundan bahsettim. Sanayide isci olsaydi isci deridm. Ben birini bulmadim ki sanki ozellikle aramisim gibi konusuyorsunuz
Benim konumla alakasi ne ? Acaba beni ezer mi basima kalkarmi nin cvbi mi buAyrıca kendini batırmışsın da, batırmışsın.. Sen kendini aşağı da görürsen, karşında ki erkek de görür aşağı da. Anlamıyorum ya.. Nedir bizim toplumumuzdaki bu statü kavramı..
Benim eşim de müdür, ben şu anda çalışmıyorum ve hamileyim. Şimdi eşimin benden ayrılması mı gerekli?
Ben eşimle tanıştığım da bir işi dahi yoktu. Eşim ilkokul mezunu da olsaydı, yine evlenirdim.. Ben onu, o olduğu için sevdim.. Aynı duyguyu eşimin de paylaştığından eminim.
Artık günümüz de ilişkiler de, aşklar da, arkadaşlıklar da çok yapaylaştı.. Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor.. Kızlar sırf erkek çok yakışıklı, parası pulu var, mevkisi var diye flört ediyor.. Aynı şey erkekler için de geçerli. Hiç o nasıl insandır, huyu suyu, dünya görüşü nasıldır, bunlara bakan yok..
Sonra da burada ağlıyorlar.. Çokkkk mutsuzum eşim beni sevmiyor.. Hiç arkadaşım dostum yok...
Belli olmaz bu isler nasip kismet belki ikincide yüzün güler :)) ama para pul bunlar belli etmez bende sevgiyi ama bence upuzun bir süre tanıyın o kisiyi az bucuk belli eder sankiCanlarim yine ben, esimle bosanma mahkemesini actik ve ayriliyoruz. Zaten 8_9 aydir da ayriydik simdi tamamen bitirdik hayirlisiyla.... benim sorum su (daha bosanmadan bunu dusunme demeyin tecrubelerinize gore bundan sonra hareket edicem) buyuzden erkenden sormak istiyorum.
Yavruma mi sarilayim cocugum yok ki ayrica flort mu kimseyle flort falan etmiyorum benDaha boşanmamışsın eşinden, hemen ikincisini düşünüp, o da beni bırakır mı? benden ayrılır mı? diye düşünüyorsun...
Erkek arkadaşın sana neden güvensin? Başkasıyla evliyken, onunla flört ediyorsun...
Bekar erkeklerin evli bayanlarla arkadaşlık kurmasının en büyük sebeplerinden birisi de cinselliktir. Evlilik düşüneceklerini sanmıyorum. Onun aklından var ya, ne senaryolar geçiyordur...
Sen başka erkekler peşin den koşacağına. Yavruna sarıl.. Yaralarını iyileştir..Evliliği de sonra düşün..
Cok sakacisiniz guldum.Ikinci evliliği bekar biriyle yapanlar bi bakabilir mi?
Evlilik zaten bekar biri ile yapılmıyor muydu
Bir de sunu merak ediyorum başa kakma olayi nedir ? evlenip ayrilmis olmanin nesi başa kakılır ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?