- Konu Sahibi yagmurreceli
-
İtiraf et, sen o çocukla sırf 5-6 biin maaşı var ve memur diye görüşüyorsun? Doğru muyum? ( bu durum bana göre çıkar ilişkisi gibi )Benim konumla alakasi ne ? Acaba beni ezer mi basima kalkarmi nin cvbi mi bu
Guzel senaryo . Eger hakliysan benim Allah cezami versin, ama eger sen gunahimi aliyorsan sana ahiretten hakkimi helal etmiyorum. Soyleyeceklerim bukadar.İtiraf et, sen o çocukla sırf 5-6 biin maaşı var ve memur diye görüşüyorsun? Doğru muyum? ( bu durum bana göre çıkar ilişkisi gibi )
O çocuk ise sırf, büyük bir ihtimal, cinsellik yaşayabilirim umudu ile görüşüyor.. yoksa boşanmamış bir kadınla neden görüşsün.. bekar kız mı yok.. ki farklı şehirlerdesiniz.. neden uğraşsın ki.. çok mu aşık sana?
Arkadaş olarak kalmaz o senle.Demedi deme.Ş..z olma ihtimalini de düşün. Saf temiz birine benziyorsun.Kandırılmaman için uyanık olmanı tavsiye ederim.Sadece arkadas olarak tanimayi kabul ettim . Baska turlusu suan icin asla olmaz. Olamaz.
Guzel senaryo . Eger hakliysan benim Allah cezami versin, ama eger sen gunahimi aliyorsan sana ahiretten hakkimi helal etmiyorum. Soyleyeceklerim bukadar.
Tesekkur ederim dikkatli olucamArkadaş olarak kalmaz o senle.Demedi deme.Ş..z olma ihtimalini de düşün. Saf temiz birine benziyorsun.Kandırılmaman için uyanık olmanı tavsiye ederim.
Biz ayriyiz ve esimin hayatinda baska biri var zaten. Onceki konumda okuyabilirsin. Benim hayatimda kimse yok ne dusunurseniz dusunebilirsinizHayatın gerçekleri. Eşin bunları öğrense, ne olur. Karım beni aldatıyor diye de, tazminat davası açar sana..
Yok benim arkadaşım da boşanma daha olmadan yani kağıt üstünde evliyken biriyle görüşüyor .Ciddi.Evlenelim deyip duruyor.Mümkün de ş..z olma ihtimali de az değil.İtiraf et, sen o çocukla sırf 5-6 biin maaşı var ve memur diye görüşüyorsun? Doğru muyum? ( bu durum bana göre çıkar ilişkisi gibi )
O çocuk ise sırf, büyük bir ihtimal, cinsellik yaşayabilirim umudu ile görüşüyor.. yoksa boşanmamış bir kadınla neden görüşsün.. bekar kız mı yok.. ki farklı şehirlerdesiniz.. neden uğraşsın ki.. çok mu aşık sana?
Beddualara geçmiş yüzsüz yüzsüz... P Penolophe ne desen anlamayacak, işine gelene cevap veriyor. Daha önce yazdığımda da söylediğim gibi, iyi niyetli bir kadın olsa yıkılan yuvasının yasını tutardı daha boşanmadan koca peşinde koşacağına. Aynı şeyleri yaşamış olmasam bu kadar sert eleştirmezdim ama kalbi kararmış bu kadının... kocası başkasıylamış... bahaneye bak...Hayatın gerçekleri. Eşin bunları öğrense, ne olur. Karım beni aldatıyor diye de, tazminat davası açar sana..
Gulup kinadiginiz sey basiniza gelmedikce olmeyeceksiniz. Bidahada ben buraya bisey yazmiyorum. Hadi iyi aksmlar.Beddualara geçmiş yüzsüz yüzsüz... P Penolophe ne desen anlamayacak, işine gelene cevap veriyor. Daha önce yazdığımda da söylediğim gibi, iyi niyetli bir kadın olsa yıkılan yuvasının yasını tutardı daha boşanmadan koca peşinde koşacağına. Aynı şeyleri yaşamış olmasam bu kadar sert eleştirmezdim ama kalbi kararmış bu kadının... kocası başkasıylamış... bahaneye bak...
Yazık
Yaa siz insanlari ne kadar cabuk yargiliyorsunuz suan hayatimda degil , bi soz de vermedim kesinlikle olur gozuyle de bakmiyorum ama tecrubeli birileri yazarsa onlara gore ilerisi icin sekillendiririm hayatimi diye yazdim . Su yazdiginiza bi bakin ya
Nerden tanıyorsun bu adamı.Maaşının çok olması bence iyi depil.Daha dengin biri daha risksiz olur gibi.Haklisiniz zaten gorusmuyoruz uzak sehirlerdeyiz. Ama telefonda sadece arkadasca konusuyoruz ben tanimak istedigimi soyledim bikac yil.
Başımdan boşanma geçtiği için söylüyorum ya zaten... eğer ki hanım hanım bunları yaşadım, boşanıyorum ama hayat kaygılarım var, beni bir daha kabul eden biri olur mu bekar biri desen, sana gönüllü gönüllü ne güzel şeyler yazar, korkmaman için seni cesaretlendirirdim. Yuvası yıkılanın derdinden sadece yuvası dağılan içi parçalanmalar anlar....Gulup kinadiginiz sey basiniza gelmedikce olmeyeceksiniz. Bidahada ben buraya bisey yazmiyorum. Hadi iyi aksmlar.
Ayrıca kendini batırmışsın da, batırmışsın.. Sen kendini aşağı da görürsen, karşında ki erkek de görür aşağı da. Anlamıyorum ya.. Nedir bizim toplumumuzdaki bu statü kavramı..
Benim eşim de müdür, ben şu anda çalışmıyorum ve hamileyim. Şimdi eşimin benden ayrılması mı gerekli?
Ben eşimle tanıştığım da bir işi dahi yoktu. Eşim ilkokul mezunu da olsaydı, yine evlenirdim.. Ben onu, o olduğu için sevdim.. Aynı duyguyu eşimin de paylaştığından eminim.
Artık günümüz de ilişkiler de, aşklar da, arkadaşlıklar da çok yapaylaştı.. Bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor.. Kızlar sırf erkek çok yakışıklı, parası pulu var, mevkisi var diye flört ediyor.. Aynı şey erkekler için de geçerli. Hiç o nasıl insandır, huyu suyu, dünya görüşü nasıldır, bunlara bakan yok..
Sonra da burada ağlıyorlar.. Çokkkk mutsuzum eşim beni sevmiyor.. Hiç arkadaşım dostum yok...
Yakında olur ama ben diyeyim.Yavruma mi sarilayim cocugum yok ki ayrica flort mu kimseyle flort falan etmiyorum ben
Başımdan boşanma geçtiği için söylüyorum ya zaten... eğer ki hanım hanım bunları yaşadım, boşanıyorum ama hayat kaygılarım var, beni bir daha kabul eden biri olur mu bekar biri desen, sana gönüllü gönüllü ne güzel şeyler yazar, korkmaman için seni cesaretlendirirdim. Yuvası yıkılanın derdinden sadece yuvası dağılan içi parçalanmalar anlar....
Ama sen, daha boşanman gerçekleşmemiş, adamla tanışma bahanesi altında flört ediyorsun, adamı maaşıyla ölçüyorsun, ki adamın kişiliği sana yaklaşımı ile ilgili tek kelime yok, bizden onay bekliyorsun...
Sadakatsizsin... sana söyleyecek bir şey yok... bir de utanmadan beddua ediyorsun.
Ooo o daha neki.Çekecek çile varsa müstakbel adaylarda da menfi birşeyler görüp yeni kaygılar edinir yıpranır da yıpranır insan.Bitmez körolasıca.çok haklısın,
yazdığınız kaygılar bende de var, ex eşim olacak adam psikoljik şiddet yaşattığı için bu kaygılarda buluyorum kendimi.
Biz seni kınamıyoruz ki.. Sadece yorum da bulunuyoruz. İlişkiniz hakkın da ne ufak bir detay yok. Mesela nasıl tanıştınız? uyumlu musunuz? hayata aynı yönden bakıyor musunuz? hayattan beklentileriniz neler? en ufak hiç bir ayrıntı yok.. Sadece maaşı var.. Demek ki bu adam da seni ilgilendiren tek kısım maaşı..Gulup kinadiginiz sey basiniza gelmedikce olmeyeceksiniz. Bidahada ben buraya bisey yazmiyorum. Hadi iyi aksmlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?