Ikinci evliliği bekar biriyle yapanlar bi bakabilir mi?

Benim konumla alakasi ne ? Acaba beni ezer mi basima kalkarmi nin cvbi mi bu
İtiraf et, sen o çocukla sırf 5-6 biin maaşı var ve memur diye görüşüyorsun? Doğru muyum? ( bu durum bana göre çıkar ilişkisi gibi )
O çocuk ise sırf, büyük bir ihtimal, cinsellik yaşayabilirim umudu ile görüşüyor.. yoksa boşanmamış bir kadınla neden görüşsün.. bekar kız mı yok.. ki farklı şehirlerdesiniz.. neden uğraşsın ki.. çok mu aşık sana?

Guzel senaryo . Eger hakliysan benim Allah cezami versin, ama eger sen gunahimi aliyorsan sana ahiretten hakkimi helal etmiyorum. Soyleyeceklerim bukadar.

Hatanin ustune 2. Hatayla cozum bulmaya calisiyorsun. Oncelikle bosanmadan biriyle olman hos degil burda incildigin ve boslukta oldugun için yaptigini dusunmek istiyorum. Ayrica bosanma sebebin kariyer farkliliklari oldugu icin Burda da ayni durum soz konusu bence hic bulaşma derim bu adam seni sadece cinsel obje olarak goruyor seninle evlenecegi felan da yok.Oyle insanlar vardir ki univ okumamis bile olsa agzindan çıkan her soz etkiler karsisindaki ve yine oyle okumus cahiller vardir ki nereye gelse kazma olarak kalmistir. Evet kariyeri iyi yerde olan birini aliyorsan ona uyum saglaman gerekli bir yerde . Dayim cok iyi yerde isi vardi karisi o kadar cehaletin icinde biriydi ki senelerce utandi saklandi ..ne sosyal cevresi kaldi nede baska biseyi . esi dugunlere kirli ev kiyafetleri ev terligiyle geliyordu düşün :) sirf cocuklari ugruna evlilik devam etti.

Yok benim arkadaşım da boşanma daha olmadan yani kağıt üstünde evliyken biriyle görüşüyor .Ciddi.Evlenelim deyip duruyor.Mümkün de ş..z olma ihtimali de az değil.

Hayatın gerçekleri. Eşin bunları öğrense, ne olur. Karım beni aldatıyor diye de, tazminat davası açar sana..
Beddualara geçmiş yüzsüz yüzsüz... P Penolophe ne desen anlamayacak, işine gelene cevap veriyor. Daha önce yazdığımda da söylediğim gibi, iyi niyetli bir kadın olsa yıkılan yuvasının yasını tutardı daha boşanmadan koca peşinde koşacağına. Aynı şeyleri yaşamış olmasam bu kadar sert eleştirmezdim ama kalbi kararmış bu kadının... kocası başkasıylamış... bahaneye bak...
Yazık

Size tavsiyem bu soru isaretleri olucagina kendi seviyenizde birini bulun . Ama hemen evlenmeyin 2 3 yil iyi düşünün her yönüyle. Her karsilastiginiza bosanmis oldugunuzu soylemeyin, cinsel yaklasim olmasin diye. Sizi siz oldugunuz icin sevsin oncelikle . Arkadasim hayat cok acimasiz bunlar her bosanmis kadinin basina gelebilcek seyler malesef. Sizde kendinizi tutun koruyun.

Gulup kinadiginiz sey basiniza gelmedikce olmeyeceksiniz. Bidahada ben buraya bisey yazmiyorum. Hadi iyi aksmlar.

Yaa siz insanlari ne kadar cabuk yargiliyorsunuz suan hayatimda degil , bi soz de vermedim kesinlikle olur gozuyle de bakmiyorum ama tecrubeli birileri yazarsa onlara gore ilerisi icin sekillendiririm hayatimi diye yazdim . Su yazdiginiza bi bakin ya

Bu işler hesaplama ile olmaz
Deneyip göreceksin
Benim kardeşim 34 yaşında tek çocukla boşanmış bir kadınken, hiç evlenmemiş bir adamla evlendi
Gayet memnun ve mutlu, ikinci evliliğinden de bir çocuğu oldu, çalışmıyor ev hanımı
Biz ne desek boş, karşındaki adamı kendin tartmalısın

Haklisiniz zaten gorusmuyoruz uzak sehirlerdeyiz. Ama telefonda sadece arkadasca konusuyoruz ben tanimak istedigimi soyledim bikac yil.
Nerden tanıyorsun bu adamı.Maaşının çok olması bence iyi depil.Daha dengin biri daha risksiz olur gibi.

Gulup kinadiginiz sey basiniza gelmedikce olmeyeceksiniz. Bidahada ben buraya bisey yazmiyorum. Hadi iyi aksmlar.
Başımdan boşanma geçtiği için söylüyorum ya zaten... eğer ki hanım hanım bunları yaşadım, boşanıyorum ama hayat kaygılarım var, beni bir daha kabul eden biri olur mu bekar biri desen, sana gönüllü gönüllü ne güzel şeyler yazar, korkmaman için seni cesaretlendirirdim. Yuvası yıkılanın derdinden sadece yuvası dağılan içi parçalanmalar anlar....
Ama sen, daha boşanman gerçekleşmemiş, adamla tanışma bahanesi altında flört ediyorsun, adamı maaşıyla ölçüyorsun, ki adamın kişiliği sana yaklaşımı ile ilgili tek kelime yok, bizden onay bekliyorsun...
Sadakatsizsin... sana söyleyecek bir şey yok... bir de utanmadan beddua ediyorsun.

parası pulu ve mevkisi olan adamlardan çekinmeye başladım açıkçası.

çok haklısın,
yazdığınız kaygılar bende de var, ex eşim olacak adam psikoljik şiddet yaşattığı için bu kaygılarda buluyorum kendimi.

Siz daha boşanma dan size yaklaşan adam zaten evlilik ayağı ile yaklaşıyor olabilir. ..hazır dul yeni ayrılmış bir kaç yıl birbirimizi tanıyalım oh ne ala. ..o sizi tanirken siz tüketiliyor olacaksınız ve biliyor musunuz bu ülkede erkeklere hiç birşey olmaz! Siz de kendinizi daha asagida görerek zaten bu işe çanak tutup bir de alttan alıp durursaniz karşı tarafı giyabinda yucelterek tam Alá olur...keşke kendinize belli bir süre tanisaniz başkasını tanıyana kadar!

çok haklısın,
yazdığınız kaygılar bende de var, ex eşim olacak adam psikoljik şiddet yaşattığı için bu kaygılarda buluyorum kendimi.
Ooo o daha neki.Çekecek çile varsa müstakbel adaylarda da menfi birşeyler görüp yeni kaygılar edinir yıpranır da yıpranır insan.Bitmez körolasıca.

Biz seni kınamıyoruz ki.. Sadece yorum da bulunuyoruz. İlişkiniz hakkın da ne ufak bir detay yok. Mesela nasıl tanıştınız? uyumlu musunuz? hayata aynı yönden bakıyor musunuz? hayattan beklentileriniz neler? en ufak hiç bir ayrıntı yok.. Sadece maaşı var.. Demek ki bu adam da seni ilgilendiren tek kısım maaşı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…