- Emoji Skoru
- 6.944
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi BellaGasca
Bak güzelim kaç yaşındasın bilmiyorum.Başından öncesinde bir evlilik geçmiş.Yıkılmışsın kırılmışsın.Bu adamı daha önce tanıdığında da evliymiş.Yıllar geçmiş.Öyle 3-5 yıl değil 15 yıl ama adam hala evli.Tesekkur ederim, yok artik ekleme veya aciklama yapmiyorum, yeterince bunaldim, kimseyi birseye ikna etmek zorunda hissetmiyorum..Nereye gideyim ki? beni istemeyen biriyle daha ne kadar ugrasabilirim ki, bittiginin ben de farkindayim da, neden annesinden duyuyorum bunu, benim zoruma giden bu..O Amerika'da degil su anda, Antalya'da, 3 aydir orda yasiyorduk ve ben bir is buldum gorusmelerim sonucunda, simdi o da kaciyor ona uzuluyorum..sinirle soylenmis iki laf butun herseyi bu kadar yerle bir etmemeliydi. Benim kalbim devam etmesini istiyor elbette ama mantigima tamamen ters. Zaten devam ettirmeye ugrasan biri de yok karsimda, o yuzden ne olacagi belli aslinda.
Sen diyorsun ki,Ameraka vatandaşı oldu.Orası Türkiye de ki nikahı tanımıyor.Biz orda evlendik.Eeee geldiniz Türkiye de yaşamaya başladınız nolcak.Sen ve bu insan Türk.Aileleriniz Türk.Memleketiniz Türkiye.Sen sadece Amerika sınırları içinde evli kabul edilmeye inanmak istiyorsan inanabilirsin.Kendini evli görüyorsan devam edebilirsin.Ben seni acıtmak için söylemiyorum.Şu duygusal perdeni ve önüne set olarak koyduğun evliyim evuntusunu kaldrı ve daha fazla üzülme diye söylüyorum.Sen gerçekten evli olduğuna inanabilseydin,bunun sorun teşkil etmediğine inanabilseydin insanlardan gizlemek zorunda kalırmıydın.
Bu insan seni mutlaka seviyordur.Sonuçta yaşadığı ülkeye getirdi oranın kanunları doğrultusunda nikah kıydırdı.Kalktı ailesinin yanına getirdi.Ana bak seni mutlu etmeye yetmiyor.Sen kendini biz evliyiz avuntusuna inandırırsan o da boşverir.Sen ona ben Türk üm benim ailem çevrem Türk.Ve Türkiye kanunlarına göre sen başka bir kadının kocasısın ve ben nikahsız yaşadığın bir insanım bu sorunu çöz diyeceksin.Annesiyle onunla bununla konuşma.Bırak bekle bakalım ne yapacak.Ona ulaşmaya çalışma.Bazen en büyük tepki tepkisiz kalmaktır.