- 25 Nisan 2019
- 244
- 365
- 103
- Konu Sahibi Karamela83
-
E adam hakli kavga edip edip ananin evine gidersen böyle olur. Madem onları karistirmayacaktin.Biz eşimle kavga ettik.babam ondan bosanirsan bu eve gelebilirsin.surekli kavga ediyorsunuz.aksi halde bu evde yaşayamadım dedi.oylece boşanma davası açıldı.benim için diğer kavgalarimizdan farkı yoktu.sonrasinda babam bana tekmeyi vurdu.sahip çıkmadı.aslinda boşanmak istememistim
Eski günler iyiydi sankiUzulme ve kendini suclayip durma. Olan olmuş bu saatten sonra olacağa bak . Adama diret yaptirsin nereyse madem evleneceksin yine iyice diret nasılsa nafaka parasını vermemek için tekrar kapında belli ki . Ah bu kadınların çektiği nedir beee su toplumun hali( kadın kadının düşmanı nedemek komşular dul diye konuşmuyor bu nedir ya. Senin bi kız çocuğun var ne olursa olsun dik dur kendini böyle bırakırsan önce o çocuğa yazık. Kimseye ihtiyacım yok de kendine gel silkelen biraz senden daha kötü durumda olan yüzlerce kadın var öyle düşün çoğu başarıp bi hayat kuruyor.
Özünde iyi olan lakin bişekilde boşanılan ex eşle mutluluklar o zaman.Onu seviyorum.onsan başkasıyla olmaz.kiz çocuğum var.omrum boyunca yalnız kalamam.ailem hayırsız.ben bu adamın bana değer vermesini istiyorum.ozunde iyi biri bence
Iyi olsa neden bosanasin ki? Kendini kandirma. Kendine ayri bir duzen kursan bence daha iyi. Calisiyor musun?Eski günler iyiydi sanki
Niye bosandiniz ozamanOnu seviyorum.onsan başkasıyla olmaz.kiz çocuğum var.omrum boyunca yalnız kalamam.ailem hayırsız.ben bu adamın bana değer vermesini istiyorum.ozunde iyi biri bence
Yalnızlıktan kimse ölmez.Rabbımınde bızım ıcın yazdıgı guzel yazılar vardır.Aılen ne yapmıs olabılır?Boşandıgım adam duzelıcek mı sanıosun?Emin ol canım en azından yalnızlık elın kahrından daha ıyı.Elin oglunun kahrını cekecegıne git babanın annenın kahrını cek.Anlaşmalı boşandım.sonrasinda minik kızımla ailemin yanına gittim, baba evi kötü çıktı.ailem sahip çıkmadı.
Derken eski eş görüşme talep etti.kabul ettim.sonrasinda tekrar evlenme kararını aldık.benim.istegim Mayıs'a kadar eski evime geçmekti.cunku bı evde rahat değilim.iddet müddeti mayısta doluyor.kendisi de ailemle sikintilarimi biliyor.seninle evleneceğim, ama evlenene kadar ailenle kalacaksın dedi.beni görme isteği yok, hemen gitmek istiyor.opmek dahi istemiyordu.kusura bakmayın açık yazdım.gunde dakikalarca telefonda konuşuyoruz.
Evlilik için hiç bir şartım olmadı.sadece evin tuvaletinde koku oluşmuş orayı yaptır ve ben eve yerleşeyim dedim.nikahi mayısta yapacaktık.300 gün dolması gerek çünkü.uc aydır beni oyaladı.bugun sikistirdim.ben orayı yaptiramayacagim,ev sahibi kirdirmam banyoyu diyor.evi bosve r biz yeter ki evlenelim.evlendikywn sonra evi taşırım.ne acele ediyorsun.evlendikyen sonra bir süre daha ailenle yaşarsın dedi.ses tonu yüksekti.ben bu kadar mı degersizim? amaci evlenip çocuğun nafakasinin kalkması.sadece bu.benim içinde amaç eski.iyi günlere dönmek.desler ki mi aldım.yanlislarim var.haksiz miyim.bu adamın bana değer vermesi için ne yapabilirim.baskasini istemem.sanirim şu an bana hiç değer vermiyo
iddet middet diyorsunda senin eski eşine dönmen için zaten başka biriyle evlenip boşanman lazım dinen. onun haricinde değer görmüceksen neden tekrar ediyorsun adam eskisinden beter olur nede olsa boşandık geri döndü diye burnundan getirir çalışma imkanın varsa çalış oda nafaka veriyormuş zaten 1+1 eve çıkarsın çocuğunla sana yeter yaniAnlaşmalı boşandım.sonrasinda minik kızımla ailemin yanına gittim, baba evi kötü çıktı.ailem sahip çıkmadı.
Derken eski eş görüşme talep etti.kabul ettim.sonrasinda tekrar evlenme kararını aldık.benim.istegim Mayıs'a kadar eski evime geçmekti.cunku bı evde rahat değilim.iddet müddeti mayısta doluyor.kendisi de ailemle sikintilarimi biliyor.seninle evleneceğim, ama evlenene kadar ailenle kalacaksın dedi.beni görme isteği yok, hemen gitmek istiyor.opmek dahi istemiyordu.kusura bakmayın açık yazdım.gunde dakikalarca telefonda konuşuyoruz.
Evlilik için hiç bir şartım olmadı.sadece evin tuvaletinde koku oluşmuş orayı yaptır ve ben eve yerleşeyim dedim.nikahi mayısta yapacaktık.300 gün dolması gerek çünkü.uc aydır beni oyaladı.bugun sikistirdim.ben orayı yaptiramayacagim,ev sahibi kirdirmam banyoyu diyor.evi bosve r biz yeter ki evlenelim.evlendikywn sonra evi taşırım.ne acele ediyorsun.evlendikyen sonra bir süre daha ailenle yaşarsın dedi.ses tonu yüksekti.ben bu kadar mı degersizim? amaci evlenip çocuğun nafakasinin kalkması.sadece bu.benim içinde amaç eski.iyi günlere dönmek.desler ki mi aldım.yanlislarim var.haksiz miyim.bu adamın bana değer vermesi için ne yapabilirim.baskasini istemem.sanirim şu an bana hiç değer vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?