İkinci evlilik.deger vermem sorunu

Ay siz hiç iyi değilsiniz.. gelinlik, altın istemedim tuvaleti yaptırsin diyosunuz adam senden soğudum demiş gelinlik altın isteseniz koşa koşa kaçar zaten.. bir yorumda da işim var maddi sıkıntım yok demissiniz çevre baskısını konu etmişsiniz sonra bakanım yok diyosunuz. Bi kendinize gelin, psikoloğa gidin kendinizi anlatın kafanız çok dolu belliki üzüldüm adınıza.. çocuğunuza da yazik. Adamıda değerli hissettirmeyin. Boşanan kadınlara kötü gözle bakıldığı falan yok aklınızdan çıkarın bunları. Kimsenin sizi korumaya ihtiyacı yok siz ve kızınız birbirinize yetersiniz..

E adam hakli kavga edip edip ananin evine gidersen böyle olur. Madem onları karistirmayacaktin.
Madem diğer kavgalarindan farki yoktu ne aramaya gittin baba evine. Şimdi babani sucluyorsun aslında ayrilmayacaktim yeaaa diye.
Zaten kocanda ilgilenmiyormus ama babaları o adam için cok güzel sucluyorsun.
Tekrar evlenmek için bir şey istemedim demistiniz. Pardon? Ne isteyebilirdiniz ?
Nerden baksan elden kalıyor

Uzulme ve kendini suclayip durma. Olan olmuş bu saatten sonra olacağa bak . Adama diret yaptirsin nereyse madem evleneceksin yine iyice diret nasılsa nafaka parasını vermemek için tekrar kapında belli ki . Ah bu kadınların çektiği nedir beee su toplumun hali ( kadın kadının düşmanı nedemek komşular dul diye konuşmuyor bu nedir ya. Senin bi kız çocuğun var ne olursa olsun dik dur kendini böyle bırakırsan önce o çocuğa yazık. Kimseye ihtiyacım yok de kendine gel silkelen biraz senden daha kötü durumda olan yüzlerce kadın var öyle düşün çoğu başarıp bi hayat kuruyor.

Haksizim.o günün şartlarında oldu.yanlis yaptım.bunu duzeltemeyiz

Eski günler iyiydi sanki

Birincisi iddet suresinin dolmasinj beklemek gerekmiyor. Dilekce ile iddet suresini beklemeden evlenmek istediginizi bildirebilirsiniz.
Ikincisi ayni adamla ikinci evliligi asla tavsiye etmem cunku degismiyorlar. Iyi olsa zaten bosanmazdin.
Ucuncusu evlenelim ama bir sure daha ailende kal ne demek? Muhtemelen kagit uzerinde evli kalip sen hep ailende kalacaksin gibi gozukuyor. Evi de evlenince tasiriz dedigine gore bu evlilik sanki sadece nafaka dusmesi icin kagit uzerinde olacak gibi. Cunku gercekten isteseydi evi coktan tasirdi. Bence bu Allah'in size bir isareti. Umarim.siz de gercekleti gorursunuz ve bu adamla tekrar denemezsiniz umarim.

Baba evi kotu. Koca da kotu. Komsular da kotu...
Oyle demissin. Isim var ama calisamiyorum da demissin. Ne istiyorsun arkadas? Sen geri donunce hersey gulluk gulistanlik mi olacak saniyorsun? Degerinin olacagini mi dusunuyorsun?
Herkes kotuyse yapacagin tek sey calisip kendine ayri bir ev acmak. Cocugu krese ver ya da annen bakarsa annene baksin. Tek bosanan sen degilsin. Ben de bosandim. 1.5 yil baba evinde yasadim. Onlar bana gul gibi bakti ama ben kendi duzenimi istedim. Baska sehire tasinip kendime oglumla duzen kurdum cok da huzurluyum.
Sen herseye bir bahane buluyorzun. Evlenmem lazim baskasiyla olmaz diyorsun. Evlenmesen olmaz mi? Erkek sart mi? Erkeksiz hayat gayet de guzel. Sen o adamdan sana hayır gelecegini mi saniyorsun?

Sadece 1-2 yorumu okudum. Birinde "bosanmayacaksan ne diye baba evine donup ortaligi karistirdin" diye azarliyordu.

Aklin cok karisik, burasi kesin. Ve gecmisteki kavga sirasinda da, baba evine dondugunde, kendini oradan oraya atan, delirmis bir duruma donmussun, neyin dogru neyin yanlis oldugunu dusunemeyecek duruma gelmissin.

Ben senin adina, gerekli dersi aldigini dusunuyorum. Tekrar evlenmeni de bu sartlar altindaki tek cikis yolu olarak goruyorsun, bu konuda seni asla yargilamiyorum, zira burada telefonun diger ucundaki hickimse, senin su an neler yasadigini, sartlarini bilemez.

Tek uyarim, gercekten o adamla evlenmenin, baba evinden daha iyi olacagina gercekten emin olman. Gorunen o ki, kotunun iyisini secmeye calisiyorsun.

Bari tekrar evlensen de, calis da kendi ayaklarinin uzerinde dur. Tekrar ayrilirsan da, baba evini unut

Yazdıklarınızdan geçimsiz bir tip olduğunuzu anladım. Eşiniz çocuğu düşündüğü için biraz büyüyene kadar sizinle evli kalmak istiyor sonrasında zaten kendi boşar sizi.

Yalnızlıktan kimse ölmez.Rabbımınde bızım ıcın yazdıgı guzel yazılar vardır.Aılen ne yapmıs olabılır?Boşandıgım adam duzelıcek mı sanıosun?Emin ol canım en azından yalnızlık elın kahrından daha ıyı.Elin oglunun kahrını cekecegıne git babanın annenın kahrını cek.

Başkasını istemem yazmışsınız vay be, koca koca değil boşanmışsınız, tekrar burnunuzu aynı pislige batırmak istiyorum diye resmen dileniyorsunuz.
Birde adamın niyetini de biliyorsunuz?
İlle de onu isterim, ille de onu isterim...
Ay keşke hayatta eşiniz gibi şanslı olsam.

Sizde biraz yalnızlık ozguvensizlik ve güçsüzlük var . Böyle olmaya devam ederseniz sevmesini istediğiniz adam sizi sevmez .koca kötü Baba iyi görününce ona güvendim boşandım diyorsunuz. Şimdi baba kötü görünüyor koca tercih ediliyor . Biraz sakın olun kızınıza ve kendinize vakit ayırıp eğlenmeye kafa dağıtmaya çalışın . Yalnizlik duygusunu caresizligi bir dağıtın . Kimseyi düsünmeyin. Bırakın es kişisi sizi arasın konuşsun. Ne tuvalet diyin ne başka birşey. Nötr kalın. Beklentinizi hiçbirşeyi bir süre anlatmayın gerekirse kızınızla yaşadığınız mutlulukları anlatın. Aileyle yaşadığınız sıkıntıları hiç ona anlatmayin kendini iyice nimet sanmasin. Kilonuza da sağlığınıza da dikkat edin . Bütün güzel yaşantı size doğru kararlar aldıracaktır. Hakkınızda iyisini hayırlısını diliyorum.

iddet middet diyorsunda senin eski eşine dönmen için zaten başka biriyle evlenip boşanman lazım dinen. onun haricinde değer görmüceksen neden tekrar ediyorsun adam eskisinden beter olur nede olsa boşandık geri döndü diye burnundan getirir çalışma imkanın varsa çalış oda nafaka veriyormuş zaten 1+1 eve çıkarsın çocuğunla sana yeter yani

Nasıl bi anlatımınız var öyle ya
Telgraf okur gibi okunuyor.
His yok yazdıklarınızda...

Öte yandan tirnak kadar kıymetiniz varsa da tüm yâsanilanlarin neticesinde ve şu garip tutumunuzla "ben çaresizim gelip rahatça tepeme binebilirsiin" halinizle onuda bitirmişsiniz.

Amacınız sadece tekrar o herifle evlenevilmekse evlenin.sevilmeyi beklemeden de yaşayabilenler var.sevmekde sevilmekde şart değil ki amaç mutlu yaşamak,mutluluk değilse.tepemde bir dam olsun evde bi adam olsun gelir gider derdim olmasin diyorsanız irdelemeden sorgylaamdsn beklentiye girmedrn gayet güzel yaşayıp gidersiniz.

Hayır neyine kafa yoruyorsunuz anlamadim gerçekten.tek seceneğiniz bu zaten sizce de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…