Merhaba hanımlar
35 yaşındayım, 12 yıllık bir evlilik yaşadım ve 4 yıl evvel boşandım.
bir erkek evlada sahibim. şuanda 12 yaşında ve birlikte yaşıyoruz.
asıl konuya gelecek olursak;
tüm detayına kadar anlatacağım ki bana tavsiyelerinizi ona göre yapın ve beni yönlendirin.
inanın buna çok ihtiyacım var. benim aklımı kurcalayan, acaba mutlu olabilir miyiz acaba oğlum kabullenir ve mutlu olur mu düşüncesi.
1 yıllık bir ilişkim var.
kendisi benden 2 yaş küçük. doğulu, olgun bir adam
kendisi hiç evlilik yapmamış. 2 yıl evveline kadar da askermiş zaten. sözleşme bitiminden sonra görevi bırakmış.
Ben balık burcuyum, kendisi başak burcu. düzene, çalışkanlığa, harcama konusunda dikkat eden, mantığıyla hareket eden bir adam.
ikili ilişki olarak baktığımızda konuşkan espirili gülmeyi ve güldürmeyi seven, dert dinleyen sohbeti hoş bir adam var karşımda.
mesela insan onunla sohbet ederken asla sıkılmaz. adam genel anlamıyla böyle bir adam. unutmadan yazayım ayrı şehirler de yaşıyoruz
ben aslında davul bile dengi dengine mantığıyla hareket edip, ilerde yaşanacak olumsuzlukları göz önünde bulundurarak defalarca güzellikle bitirmek istedim. oğluma nasıl anlatırım ne düşünür nasıl karşılar, oğlumla anlaşabilicekler mi, oğlum mutlu olur mu, aynı evin içine girersek nasıl olur vb.. düşünceler beni yiyip bitirdi. ama kendisi bunca reddime rağmen asla bırakmadı beni. bitirmeyi de asla düşünmüyor. kendsi şu mantıkta. ilk evienip boşanan ve ilk çocuklu olarak evlenecek olan da ben değilmişim. ve benim çocuğumun olmasından zerre kadar rahatsızlık ya da ileriye yönelik acabaaa duygusu taşımıyor. vakti zamanı geldiğince oğlumla tanışacak ve abilik edecekmiş. ve gerekirse babalık.
benim gibi aynı durumu yaşayan arkadaşlarımdan tecrübelerini duymaya ve akıl almaya öyle ihtiyacım var ki.
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim