İkinci evlilik ve eş adayının hastalığı aile problemleri

Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam

Kronik hastaligi olan biri olarak söyliyorum: Esime ilk bulusmada kronik hastaligim oldugunu söyledim. Ve bir kac defa hastanelik oldugumu da. Esim ondan sonra devam etmek istemeseydi bunu anlayisla karsilardim, cünkü evleninceye kadar herkes secme ve secilme hakkina sahip. Hayir deseydi demek ki bana eslik edecek kisi o olmazdi. Sizde olay tek hastaligi degil ki. Diger konu daha da kötü. Uzak durun böyle insanlardan

Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diye
Aklinizi peynir ekmekle mi yediniz? Adam belki sizofren belki de mafyatik. Ne isiniz var hala? Sizdeki cesaret hayranlik uyandirici!

Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
zoru görünce derken?? Canınıza kastınız varsa bırakmayın elini. Şuraya açılan konularda bir tane kendini düşünen insan yok.

Aşiret dizisi tadında bir hayat istiyorsanız neden olmasın diyorum ben. Evlendiğiniz günün ertesi kanlısı eşinizi vurur, siz daha eşinizin yasını tutmadan zorla kayınbiraderinizle evlendirilirsiniz. Üstelik ilk geceden hamile kalmışsınızdır ve henüz farkında değilsinizdir.

Ne geldiyse başımıza bu merhametten geldi. Şimdi merhamet edersin elini tutarsın, vakti geldiğinde yiyeceğin kazığa hazırlan derim.. vakit yakınken dön. Çok geç olmadan..

Size baska bir soru soracagim. Her an kafasına sıkılma ihtimali olan adamla evlenip cocuk yapsaniz ve kocaniz vurulup öldürülse cocugunuza karsi vicdan azabi duymaz misiniz?

Ne alaka. Uygun olmayanı tabii ki bırakacaksınız.

Back
X