- 12 Haziran 2020
- 2.137
- 7.427
- 158
- Konu Sahibi Bernalaasl
Bunlar size anlatılanlar ve bildikleriniz nikahı kıyınca daha neler neler çıkar bu tipten kimbilir koşarak uzaklaş ardınada bakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diye
Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
Böyle ne zamana kadar korkuyla yaşayacaksınız?Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diye
Ay kivanc için bile değmez yaaDevin???
Eğer karşınızda kıvançtatlıtuğ yoksa değmez o korkuyla yaşamaya
O kadar travmatik ve toksik bir süreçten geçip bosandim ki yaşadıklarınin sadece onda birini tekrar yaşayacaksın deseler değil kıvanç kivanclar gelse no no noooOndan emin değilim![]()
Aklinizi peynir ekmekle mi yediniz? Adam belki sizofren belki de mafyatik. Ne isiniz var hala? Sizdeki cesaret hayranlik uyandirici!Böbrek yetmezliği. Olayları büyük kayıplar var ve intikam almak isteniliyo. Sürekli oturduğumuzda gözü etrafta. Takip ediliyo muyuz diye
Ay bence adam sizofren.Abileri mi peşinizde?
Detay vermeden nasıl yardımcı olalım?
Hastalığı ne?
Kim peşinizde?
Aşiret mi?
zoru görünce derken?? Canınıza kastınız varsa bırakmayın elini. Şuraya açılan konularda bir tane kendini düşünen insan yok.Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
Ne geldiyse başımıza bu merhametten geldi. Şimdi merhamet edersin elini tutarsın, vakti geldiğinde yiyeceğin kazığa hazırlan derim.. vakit yakınken dön. Çok geç olmadan..Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam
Ne alaka. Uygun olmayanı tabii ki bırakacaksınız.Kendimi vicdanen rahatsız hissediyorum ben aynı durumda olsaydım ve bırakılsaydım ne düşünürdüm o vakit? Bencilce davranmak mıdır bu yaptığım diye kendi kendime üzülüyorum. Çünkü omun imtihanı ve zoru görünce elini bırakmış olcam