- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi nehiraras85
-
İsabet olmuş boşanmanız. O öküzke ömürmü geçer.
Hayır anlamıyorumki evlenmeden melek gibimiydi. Oglunun gözü önündemi şiddet uyguladı sana??
Çok sinir oldum şuan :s
Çok üzüldüm oglun adınaböyle değildi tabi .oğlumun yakında şiddet yok asla yanlış anlaşılmasın yanındada bagırmaz ama başka odadan sesini duyuyor bazen.
Bu geri kafalı düşüncenizden vazgeçinbilmiyorum eşimi seviyorum ama çok agresif en ufacık bişeyde sürekli bagırıp cagırıyor .bi gün çok iyiyz 1 gün çok kötü hiç normal olamıyoruz.çocugumda çok üzülüyor.ister istemez bazen duyabiliyor.ikinci kez dul kalma korkusu beni korkutuyor etrafın sana bakışları bir olmadı ikinci demi kafam okadar karışık ki saglıklı düşünemiyorum.
boşanmanız hakkınızda daha hayırlı olacak gibi görünüyor, bu kadar agresif bir adamla ömür geçmezmerhaba bayanlar. ilk evliliğim aldatma dolayısıyla bitti ikinci evliliğimide 2 yıl önce yaptım ama oda hüsran şimdiki eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda .ikimizinde ilk evliliklerimizden birer oğlumuz var.eşim ogluyla cok ilgili bir baba hemde çok fazla benim eski eşim ise hiç ilgili degil ayda bir iki kez görür 3-4 kez arar oda zoraki gibi.eşim sürekli eski eşiyle iletişim halinde ben ise degilim kesinlikle aldatılma söz konusu malum.ikinci eşimede bitürlü güvenemedim ikinci eşiyle olan iyi bir diyologundan dolayımı ilk evliliğimde aldatıldıgımdan dolayımı bilmiyorum ama güvenemiyorum inanamıyorum aslında bariz hiç bir yamugunu görmedim ama içimde hep bir şüphe.onada öyle yaklastıgımda çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ). son olarak çok basit bir sey için kavga ettik ama okadar bagırdıki dısardaydık beni sinir krizi gecirdim o orda bıraktı gitti beni bende anneme gectim babam çok üzüldü halime aramış eşimi bayram sonu bu iş bitsin yeter artık demiş.benim haberim yok tabi eşimde çok kızmış direk beni yazıcıya götürdü boşanma dilekçesi yazdırdı afalladım ne oldugunu anlamadım.esyanı falan al hemen topla dedi topladım ama kafam allak bullak ailemi niye bu işe karıştırmısım benim seni aradığından haberim yok ben bişey demedim sadece tartıştık dedim inanmadı aileni bizim evliliğimize karıştırmayacaktın zaten bana inanıp güvenmiyorsun bitsin dedi ne yapacagımı sasırdım 15 gün sonra duruşma var
Yeni esin belliki öfke kontrolü olmayan , takıntılı bir tip böyle bir insanla sevsende huzura hasret kalırsın , sana göre bariz yanlısı yok , ama zamanla bu durum çekilmez bir hal alicak senin içinde . Şuan sadece toplum odaklı bakıyorsun olaya aaa iki kez boşandı millet ne der diye . Hayat senin hayatın bacım kimseyi ilgilendirmiyor , kader bazen bizi istemediğimiz noktalara sürüklüyor kimse istemezki bosansin , iki kere evlensin ki bu ayıp bişey değil ! Naptın kötü yola mı düştün , evli adamlarla aşk mı yaşadın burda neler okuyoruz onlar utanmiyorda sen neden utanacaksin . Senin en şanslı yanın ailen , maşallah sana ne kadar düşkünler koruyucu bir ailen var , ikinci evliligin kır dizini otur diyen o kadar çokki , şükret durumuna . Sana ayrıl yada ayrılma diyemeyiz ama dul kalcam yine vs gibi kötü düşüncelerin yüzünden katlanma boşuna , eğer bosanirsanda kolay kolay evlenme bidaha . Sevebilirsin çıkabilirsin belki iki yıl üç yıl ama iyice tani araştır sana edebileceğim tek tavsiyem bu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?