İKİNCİ EVLİLİK VE YİNE HÜSRAN :(

madem çocuğunuzu böyle kötü ortamda büyütmek sorun değildi sizin için bari babası ile büyüseydi
elin adaömının şiddetine maruz bırakıyorsunuz küçücük çocukları
bir kere de gerçekten evlilik boşanma işlerinde çocuklarınızı düşünün de ben de azıcık şaşırayım

ne zaman elalemi düşünmeyi bırakacaksınız ben anlamıyorum sağlam yemişsin o tokatı ve halaa millet ne der derdindesin ne güzel ailen arkanda benim kardeşim 2 nişan attı bir evlilik yaptı boşandı boşanma yılı dolmadan 2.ciyi buldu :) hayat güzel arkadaşım ne kendine ne de evladına perişan etme bu güzelim hayatı hergün bugun ne için kızacak bağıracak derdin olmayacak yada ne zaman dövecek demiceksin babandan hiç tokat yedin mi elin adamından yiyorsun sevgi de bir yere kadar

Bırakın bu da bin beter , öküz herif ruh hastası o dediğin şeyler sinirlenilecek şeyler değil ki belli ki zırdeli onunla önür mü geçer ister 2.olsun ister 3. Napalım kader

Bırakın bu da bin beter , öküz herif ruh hastası o dediğin şeyler sinirlenilecek şeyler değil ki belli ki zırdeli onunla ömür mü geçer ister 2.olsun ister 3. Napalım kader

Şu adama hala eşim deme.
Hangi evliliği kurtarma derdindesin.
Bu evlilik değil işkence resmen.
Ailene yat kalk şükret.

İsabet olmuş boşanmanız. O öküzke ömürmü geçer.
Hayır anlamıyorumki evlenmeden melek gibimiydi. Oglunun gözü önündemi şiddet uyguladı sana??
Çok sinir oldum şuan :s

böyle değildi tabi .oğlumun yakında şiddet yok asla yanlış anlaşılmasın yanındada bagırmaz ama başka odadan sesini duyuyor bazen.

Bu geri kafalı düşüncenizden vazgeçin
Yıllardır tek başımayım çocuğumla
Bana köpek gibi davranan erkeğin üzerine benzin döker yakarım
Kimseye eyvallahım yok

boşanmanız hakkınızda daha hayırlı olacak gibi görünüyor, bu kadar agresif bir adamla ömür geçmez

Şanslısın ki baban annen arkanda. Daha ne istiyorsun? Böyle bir adamla nereye kadar sürecekti ki? Boşanma konusunda mı baskıda hissediyorsun kendini ? Hani ilkinden boşandım bundan da boşanmayım gibi düşünüyorsan hata edersin. Hayat senin arkadaşım Allah hayırlı bi hayat nasip etsin

Esiniz bence sizi sevmiyor ve deger vermiyor bosuna uzulmeyin ayrilin.sanki oda bitsin diye bahane ariyorda tam istedigi olmus gibi davraniyor.ayrica boyle bir adamla evli olacagina,evladinla mutlu ve ozgurce yaşamak daha tatli olacaktir emin ol.calis,sossyalles oglunu buyut ve mutlu ol.boyle biri icin hayatini mahvetme.dayanamicam demeyeyim diyorum ama öküz bu adam resmen.ayy boyle koca olsa ne olur olmasa ne yani...

Bu adam sağlıklı bir psikolojiye sahip değil bence . O yüzden normal tepkiler de vermiyor. Bu tip insanlar kolay kolay da değişmez. Emek verdik diyorsunuz sizce ömür boyu bu adama katlanmaya, yıpranmaya değer mi bu emekler. Hiç sanmıyor. Hayatınızın geri kalanını kurtarmaya çalışın mahvetmeye değil. İlerleyen zamanda çocuğunuz büyüdükçe onunla da sorun yaşamaya başlayacaktır. Hele de ergenliğe girdikten sonra. Çocuğunuz zamanla bazı şeylere tanık da olacaktır. Sonra çatışmalar başlayacak. Şuanda zaten sağlıklı bir ortamda büyümüyor. Onun psikolojisiyle daha fazla oynamayın. Emek diyorsunuz ama bu adamla devam ederseniz ilerde harcadığınız zamana yanıp durursunuz. Bu adam sizi sizin kişiliğinizi eziyor. Zamanla sizin de psikolojiniz bozulacak ve düzeltmek için doktor doktor dolaşacaksınız. Durumunuz o kadar net ki inanın ki bunları öngörmek çok da zor değil. Artı boşanma kararı almak o kadar kolay birşey değil. Ama o hiç umursamadan size bir de zorla dilekçe yazdırmış. Burdan adamın size verdiği değer çıkıyor ortaya. Umudunuz hiç kaybetmeyin. Bütün erkeklerin aynı olduğunu karşınıza iyi birinin çıkmayacağını sakın düşünmeyin. Siz ve oğlunuz elalemin diyeceklerinden de çok daha önemli. Değersiz insanların söyleyeceklerinin sizin hayatınıza yön vermesine izin vermeyin. Değerli olan sizin ve oğlunuzun hayatı.

Bence bosanacagin icin uzulme.esiniz gercekten dengesiz.
Benim ili tanidigim vardi.ikiside son derece guzel ve akilli kadinlar.bir tanesi samimi arkadasimdi.uc kez evlendi.ucuncu esinde mutlulugu buldu.diger ablamizda 4 kere evlendi ama olmadi.Artik eskidi gibi degil hayat.cevreden o kadar korkmayin.herkes kendi derdinde.
Bence esinizden korkun.bir cok kadin katiliyle evlendi.eger bryefendi istemiyorsa bende seni istemiyorum sen kimsin diyebilmelisin.

Bende bosanmis bir kadinim gerekirsede 5 defa daha evlenir bosanirim.hayat benim kalp benim tercih benim.
O meshur elaleme bir göz kirpar yoluma bakarim.
Siz kendinizi etiketlerseniz cocugunuza yazik kendinize yazik hayatiniza yazik

Sadaka ver bu adamdan kurtulacağın için. Banyodan çıkınca sıhhatler olsun demedin diye kızan adam yarın seni sokak ortasında doğrar.

Teşekkürler arkadaşım .çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…