• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İKİNCİ EVLİLİK VE YİNE HÜSRAN :(

madem çocuğunuzu böyle kötü ortamda büyütmek sorun değildi sizin için bari babası ile büyüseydi
elin adaömının şiddetine maruz bırakıyorsunuz küçücük çocukları
bir kere de gerçekten evlilik boşanma işlerinde çocuklarınızı düşünün de ben de azıcık şaşırayım

ne zaman elalemi düşünmeyi bırakacaksınız ben anlamıyorum sağlam yemişsin o tokatı ve halaa millet ne der derdindesin ne güzel ailen arkanda benim kardeşim 2 nişan attı bir evlilik yaptı boşandı boşanma yılı dolmadan 2.ciyi buldu :) hayat güzel arkadaşım ne kendine ne de evladına perişan etme bu güzelim hayatı hergün bugun ne için kızacak bağıracak derdin olmayacak yada ne zaman dövecek demiceksin babandan hiç tokat yedin mi elin adamından yiyorsun sevgi de bir yere kadar

Bırakın bu da bin beter , öküz herif ruh hastası o dediğin şeyler sinirlenilecek şeyler değil ki belli ki zırdeli onunla önür mü geçer ister 2.olsun ister 3. Napalım kader

Bırakın bu da bin beter , öküz herif ruh hastası o dediğin şeyler sinirlenilecek şeyler değil ki belli ki zırdeli onunla ömür mü geçer ister 2.olsun ister 3. Napalım kader

İsabet olmuş boşanmanız. O öküzke ömürmü geçer.
Hayır anlamıyorumki evlenmeden melek gibimiydi. Oglunun gözü önündemi şiddet uyguladı sana??
Çok sinir oldum şuan :s

böyle değildi tabi .oğlumun yakında şiddet yok asla yanlış anlaşılmasın yanındada bagırmaz ama başka odadan sesini duyuyor bazen.

bilmiyorum eşimi seviyorum ama çok agresif en ufacık bişeyde sürekli bagırıp cagırıyor .bi gün çok iyiyz 1 gün çok kötü hiç normal olamıyoruz.çocugumda çok üzülüyor.ister istemez bazen duyabiliyor.ikinci kez dul kalma korkusu beni korkutuyor etrafın sana bakışları bir olmadı ikinci demi kafam okadar karışık ki saglıklı düşünemiyorum.
Bu geri kafalı düşüncenizden vazgeçin
Yıllardır tek başımayım çocuğumla
Bana köpek gibi davranan erkeğin üzerine benzin döker yakarım
Kimseye eyvallahım yok

merhaba bayanlar. ilk evliliğim aldatma dolayısıyla bitti ikinci evliliğimide 2 yıl önce yaptım ama oda hüsran şimdiki eşşiminde ikinci evliliği oda sorunlu bir evlilikmiş tam olarak bitme nedenini bi türlü anlayamasamda .ikimizinde ilk evliliklerimizden birer oğlumuz var.eşim ogluyla cok ilgili bir baba hemde çok fazla benim eski eşim ise hiç ilgili degil ayda bir iki kez görür 3-4 kez arar oda zoraki gibi.eşim sürekli eski eşiyle iletişim halinde ben ise degilim kesinlikle aldatılma söz konusu malum.ikinci eşimede bitürlü güvenemedim ikinci eşiyle olan iyi bir diyologundan dolayımı ilk evliliğimde aldatıldıgımdan dolayımı bilmiyorum ama güvenemiyorum inanamıyorum aslında bariz hiç bir yamugunu görmedim ama içimde hep bir şüphe.onada öyle yaklastıgımda çok agresif biri öfke kontrolü yok hemen bagırıp cagırmaya ortalığa zarar vermeye baslıyor bir kez banada zarar verdi iki saglam tokadını yedim.çok korkuyorum ondan o kriz gelince gözü hiç bir sey görmüyor çok takıntılı biri en ufacık bişeyi bile sorun haline getirebiliyor( kiminle konusuyorsun diye sordugumda,banyodan çıkınca sıhhatler olsun demediğimde, watsap cevrim içi olup ona yazmadıgımda,onun istediği bişeyi hemen yapmadıgımda vs vs vs ). son olarak çok basit bir sey için kavga ettik ama okadar bagırdıki dısardaydık beni sinir krizi gecirdim o orda bıraktı gitti beni bende anneme gectim babam çok üzüldü halime aramış eşimi bayram sonu bu iş bitsin yeter artık demiş.benim haberim yok tabi eşimde çok kızmış direk beni yazıcıya götürdü boşanma dilekçesi yazdırdı afalladım ne oldugunu anlamadım.esyanı falan al hemen topla dedi topladım ama kafam allak bullak ailemi niye bu işe karıştırmısım benim seni aradığından haberim yok ben bişey demedim sadece tartıştık dedim inanmadı aileni bizim evliliğimize karıştırmayacaktın zaten bana inanıp güvenmiyorsun bitsin dedi ne yapacagımı sasırdım 15 gün sonra duruşma var :KK43:
boşanmanız hakkınızda daha hayırlı olacak gibi görünüyor, bu kadar agresif bir adamla ömür geçmez

Şanslısın ki baban annen arkanda. Daha ne istiyorsun? Böyle bir adamla nereye kadar sürecekti ki? Boşanma konusunda mı baskıda hissediyorsun kendini ? Hani ilkinden boşandım bundan da boşanmayım gibi düşünüyorsan hata edersin. Hayat senin arkadaşım Allah hayırlı bi hayat nasip etsin

Esiniz bence sizi sevmiyor ve deger vermiyor bosuna uzulmeyin ayrilin.sanki oda bitsin diye bahane ariyorda tam istedigi olmus gibi davraniyor.ayrica boyle bir adamla evli olacagina,evladinla mutlu ve ozgurce yaşamak daha tatli olacaktir emin ol.calis,sossyalles oglunu buyut ve mutlu ol.boyle biri icin hayatini mahvetme.dayanamicam demeyeyim diyorum ama öküz bu adam resmen.ayy boyle koca olsa ne olur olmasa ne yani...

Bu adam sağlıklı bir psikolojiye sahip değil bence . O yüzden normal tepkiler de vermiyor. Bu tip insanlar kolay kolay da değişmez. Emek verdik diyorsunuz sizce ömür boyu bu adama katlanmaya, yıpranmaya değer mi bu emekler. Hiç sanmıyor. Hayatınızın geri kalanını kurtarmaya çalışın mahvetmeye değil. İlerleyen zamanda çocuğunuz büyüdükçe onunla da sorun yaşamaya başlayacaktır. Hele de ergenliğe girdikten sonra. Çocuğunuz zamanla bazı şeylere tanık da olacaktır. Sonra çatışmalar başlayacak. Şuanda zaten sağlıklı bir ortamda büyümüyor. Onun psikolojisiyle daha fazla oynamayın. Emek diyorsunuz ama bu adamla devam ederseniz ilerde harcadığınız zamana yanıp durursunuz. Bu adam sizi sizin kişiliğinizi eziyor. Zamanla sizin de psikolojiniz bozulacak ve düzeltmek için doktor doktor dolaşacaksınız. Durumunuz o kadar net ki inanın ki bunları öngörmek çok da zor değil. Artı boşanma kararı almak o kadar kolay birşey değil. Ama o hiç umursamadan size bir de zorla dilekçe yazdırmış. Burdan adamın size verdiği değer çıkıyor ortaya. Umudunuz hiç kaybetmeyin. Bütün erkeklerin aynı olduğunu karşınıza iyi birinin çıkmayacağını sakın düşünmeyin. Siz ve oğlunuz elalemin diyeceklerinden de çok daha önemli. Değersiz insanların söyleyeceklerinin sizin hayatınıza yön vermesine izin vermeyin. Değerli olan sizin ve oğlunuzun hayatı.

Bence bosanacagin icin uzulme.esiniz gercekten dengesiz.
Benim ili tanidigim vardi.ikiside son derece guzel ve akilli kadinlar.bir tanesi samimi arkadasimdi.uc kez evlendi.ucuncu esinde mutlulugu buldu.diger ablamizda 4 kere evlendi ama olmadi.Artik eskidi gibi degil hayat.cevreden o kadar korkmayin.herkes kendi derdinde.
Bence esinizden korkun.bir cok kadin katiliyle evlendi.eger bryefendi istemiyorsa bende seni istemiyorum sen kimsin diyebilmelisin.

Bende bosanmis bir kadinim gerekirsede 5 defa daha evlenir bosanirim.hayat benim kalp benim tercih benim.
O meshur elaleme bir göz kirpar yoluma bakarim.
Siz kendinizi etiketlerseniz cocugunuza yazik kendinize yazik hayatiniza yazik

Sadaka ver bu adamdan kurtulacağın için. Banyodan çıkınca sıhhatler olsun demedin diye kızan adam yarın seni sokak ortasında doğrar.

Yeni esin belliki öfke kontrolü olmayan , takıntılı bir tip böyle bir insanla sevsende huzura hasret kalırsın , sana göre bariz yanlısı yok , ama zamanla bu durum çekilmez bir hal alicak senin içinde . Şuan sadece toplum odaklı bakıyorsun olaya aaa iki kez boşandı millet ne der diye . Hayat senin hayatın bacım kimseyi ilgilendirmiyor , kader bazen bizi istemediğimiz noktalara sürüklüyor kimse istemezki bosansin , iki kere evlensin ki bu ayıp bişey değil ! Naptın kötü yola mı düştün , evli adamlarla aşk mı yaşadın burda neler okuyoruz onlar utanmiyorda sen neden utanacaksin . Senin en şanslı yanın ailen , maşallah sana ne kadar düşkünler koruyucu bir ailen var , ikinci evliligin kır dizini otur diyen o kadar çokki , şükret durumuna . Sana ayrıl yada ayrılma diyemeyiz ama dul kalcam yine vs gibi kötü düşüncelerin yüzünden katlanma boşuna , eğer bosanirsanda kolay kolay evlenme bidaha . Sevebilirsin çıkabilirsin belki iki yıl üç yıl ama iyice tani araştır sana edebileceğim tek tavsiyem bu ..

Teşekkürler arkadaşım .çok saol

Back
X