İkinci evlilik ve zorluklari

Sizce yorumum kirici mi yoksa gercekci mi? Bizim bazen kör olma lüksümüz yok, hele söz konusu cocuklarimiz ve onlarin gelecegi ise hic yok.
Bu konuda cok haklisiniz iste o yuzden buraya yazdimm ne ailem ne arkadaslarim ne cevrem objektif degil burda beni tanimadiginiz halde coxuklarimin ne kadr onemli oldugunu benim icin siz beni tanimadan soypediniz o yuzden buraya yazdim tskr edermmm🙏🏼

Evet bi de yenı evlı olacaklar. Hayır kendı evı dururken nıye gelıyoki. Düşünceli bı ınsan olsa yuvasında mutlu olsunlar der gene gelmez

Birde söyle birsey var: Sapik olmadigi ne malum. Evin her yerine kadina söylemeden kamera yerlestirmis. Ben cocuklar icin korkarim. Neler duyuyoruz. Bu hafta Almanya bir mahkeme görüldü, detaylari yazmiyim acayip sinir bozucu, yani sahsen cocuklarim konusunda böyle insanlari hayatimda barindirmam

Bu konuda cok haklisiniz iste o yuzden buraya yazdimm ne ailem ne arkadaslarim ne cevrem objektif degil burda beni tanimadiginiz halde coxuklarimin ne kadr onemli oldugunu benim icin siz beni tanimadan soypediniz o yuzden buraya yazdim tskr edermmm🙏🏼

Sizi kirmak gercekten niyetim degildi. Hakkinizda hayirlisi olsun. Adam bana hic güvenilir gelmedi. Bir kadin olarak bu sizin caninizi yakacaktir anliyorum, bir anne olarak ama bütün koruma reflekslerini tetikliyor. O sesi iyi dinleyin.

Ailem ailesi onun beni birakmamasi ama yurtemiyorum bi ayda 5 kilo verdim .. iki gun once enfelledim her yerden ailesi ailem araya girdi eve geldi bi sekilde konustum ama olmuyo iste
30 yasindasiniz 2 cocugu olan koca kadinsiniz. Insanlara hayir demeyi ogrenin. Onun ailesi de illa bi aileye sahip cikasilari varsa eski ailesine sahip ciksalardi. Sizin aileniz neyin pesinde anlayamadim ama.

Sizi kirmak gercekten niyetim degildi. Hakkinizda hayirlisi olsun. Adam bana hic güvenilir gelmedi. Bir kadin olarak bu sizin caninizi yakacaktir anliyorum, bir anne olarak ama bütün koruma reflekslerini tetikliyor. O sesi iyi dinleyin.
Bu zaman kadar ailemden ayrilmadim ama bi noktada evimi ve duzenimi ayirmayi dusunuyorum
"Aile" bu değil...
aile sanirim kizlarim ve ben sadece🥰

Adamın çocuklarının anasının gözü oldugnu nereden cikardiniz? Konu sahibinin çocukları da bir şey görse duysa yaşasa annesine anlatır.
Hay ağzınıza sağlık çocuk bu yani. Arkadaşımın oğlu gediği çikolatayı bile uzun uzun anlatıyor. Evde bir şeyler görse hiç susmaz. Kaldı ki yetişkinler ağzını tutmuyor çocuktan beklemek komik gerçekten

Ailem ailesi onun beni birakmamasi ama yurtemiyorum bi ayda 5 kilo verdim .. iki gun once enfelledim her yerden ailesi ailem araya girdi eve geldi bi sekilde konustum ama olmuyo iste

ailem, ailesi araya girdi diyorsunuz

diyemedin mi kv neden gelip bizde kalacak diye

ya da evde neden kamera var diye

annenin evinde kamera mı var

sonuçta evlendikten sonra kv gelse kalsa bu kadar garipsemem bilemedi derim, ayrı evi var evinde kalır sandı derim

ama ayrı evi olan annesinin haftanın 3,4 günü sizde olacağını deklare ediyor adam

ya neden, sadece bir makul gerekçe söylesin

başınıza bekçi mi lazımmış

evde çalışanlar vs de varmış yani kv nin yardımına, bakımına da ihtiyaç yok evde

eşinin kızları geldiğinde annem de gelir malum ona alışkınlar, seni yabancılamasınlar ilk seferlerde dese valla bence bu da makul olur ama haftada 3-4 gün gelir kalır diyen adamdan bir cacık olmaz

kocasızlıktan ölsem de bu mantıksız adamla evlenmem

Maddi olarak sikintim yok gucum de var imkanimda sadece tek kalmak istemiyorum gece korkarim biraz korkaklik var biraz degil bayaaaaa bi korkaklik var bendee😔
Evimi ayirdigimda yine aileme cok yakin bi yer olmali elimde degil yani bi guvenli alan olmasi lazim asamiyorum onu

Arkadaslar mrb. Bi bucuk senedir gorustugum insanla evlenmeye karar verdik. Ikimizinde ikinci evliligi onceki evliligi ailesi yuzunden bitmis onunda iki kizi benimde iki kizim var onun cocuklar annede benimkiler benimle kalicak annesi dul ve benimle yasicak sanirim sorun su ki bi hafta icinde gun alicaktik ama bi aydir icime sinmeyen seyler var yeni ev aldik icini yaptirdik ama evin jer yerinde gizli kamera var ve ben bunu sonradan ogrendim sanki bi bucuk yilin sonunda biseyler bana dayatiliyomus gibi hissediyorum siz olsaniz neyapardiiniz kamera olayini sindiremiyorum ailesinden korkuyorum kizlarindan korkuyorum cunku annelerine evimdeki herseyi anlatiyolar
Mutsuz bir evlilik yapmayı düşünüyormusunuz?? 🙄

Hay ağzınıza sağlık çocuk bu yani. Arkadaşımın oğlu gediği çikolatayı bile uzun uzun anlatıyor. Evde bir şeyler görse hiç susmaz. Kaldı ki yetişkinler ağzını tutmuyor çocuktan beklemek komik gerçekten
Çocuklarla ugrasilmasina sinir oluyorum.. daha doğru düzgün bilgi yok anasının gözü oldular...

Birde söyle birsey var: Sapik olmadigi ne malum. Evin her yerine kadina söylemeden kamera yerlestirmis. Ben cocuklar icin korkarim. Neler duyuyoruz. Bu hafta Almanya bir mahkeme görüldü, detaylari yazmiyim acayip sinir bozucu, yani sahsen cocuklarim konusunda böyle insanlari hayatimda barindirmam
Öyle kesınlıkle. Kamera aşırı sacma.sanırım güvensizlik var o yüzden yerlestırmiş. Hadi ev dışına olsa neyse de habersız ev içi rahatsız edici. Belkı evde çıplak gezmek isteyecek.

ailem, ailesi araya girdi diyorsunuz

diyemedin mi kv neden gelip bizde kalacak diye

ya da evde neden kamera var diye

annenin evinde kamera mı var

sonuçta evlendikten sonra kv gelse kalsa bu kadar garipsemem bilemedi derim, ayrı evi var evinde kalır sandı derim

ama ayrı evi olan annesinin haftanın 3,4 günü sizde olacağını deklare ediyor adam

ya neden, sadece bir makul gerekçe söylesin

başınıza bekçi mi lazımmış

evde çalışanlar vs de varmış yani kv nin yardımına, bakımına da ihtiyaç yok evde

eşinin kızları geldiğinde annem de gelir malum ona alışkınlar, seni yabancılamasınlar ilk seferlerde dese valla bence bu da makul olur ama haftada 3-4 gün gelir kalır diyen adamdan bir cacık olmaz

kocasızlıktan ölsem de bu mantıksız adamla evlenmem
O 3 4gün aynı evde yasamaya döner zaten. Bunun yolunu yapıyor

Back
X