Öncelikle kv ofsayt (çalışıyorum demişsiniz iyi ama siz akşam dönene kadar o kızlar ne yapacak cici babaanneleriyle), Kv şimdi ne laf söylese batar size (batması normal dış kapının dış mandalı evdeki şeylere karışsa kızacaksınız, çocuklarınız hakkında fikir yürütse, eleştirse, tavsiye verse kızacaksınız, çocukların ağzını arayacak birkaç soru sorsa duyunca yine kızacaksınız), misafirlik başka şey o olur ama 3-4 gün -o olur her gün- evde yaşayan biri olarak sayın siz kadını. Bir de eş adayınız aile yüzünden boşandım demiş. Baştan diyorum ailemle bozuşursan ben karısını boşamış adamım baştan söylüyorum seni de boşarım mesajı vermiş. Ki kamera olayı tam bir fiyasko

hemde siz tesadüfen öğrendiniz. Bir kere adamın sizin çocuklarınızla bir arada bir hayat kuruyorum algısı bile oluşmamış ki tak demiş kameraları da. Başka birkaç teorim daha var kamera mevzusuyla ilgili
1- Dediğim gibi kızlarınız var bunlarda benimle yaşayacak algısı komple gitmiş. İçselleştirmemiş bile senin çocukları hatta bu kız çocuklarıyla oluşacak dünyaya oldukça uzak bile diyebilirim.
2- Adam korkunç kıskanç biri eve erkek atıyor musunuz? Aldatır mısınız korkusuyla izleme ihtiyacı hissediyor.
3- Annesine kötü muamele eder misiniz? Yaşlı kadın belki darp hırpalama hakaret de edebilirsiniz olurda yalan söylerseniz kamera kayıtlarını önünüze sunacak.
4- Adam sapık, sübyancı kızlarınızı dikizleyecek ( Allah korusun)
5- Adam oldu sizden memnun kalmadı ayrılmak istiyor. Kavgalarınızı kamera görüntüleriyle mahkemeye sunup çok uzatmadan sizden boşanacak. (malum ben boşmak istiyorum istemiyorum, beğenmiyorum, sevmiyorum artık bu kadını diyince öyle lafla kimse kimseyi boşamıyor. Kusurlu insan ve