İkinci evlilik ve zorluklari

Maddi olarak sikintim yok gucum de var imkanimda sadece tek kalmak istemiyorum gece korkarim biraz korkaklik var biraz degil bayaaaaa bi korkaklik var bendee😔
O zaman ailem demeyin. Cunku kimsenin lafina kulak asmaniza gerek yokmus. Öf yani 2 kiziniz var niyeti ne belli olmayan adamla ayni eve koyacaksiniz. Nasil insanlar var ya.

Arkadaslar mrb. Bi bucuk senedir gorustugum insanla evlenmeye karar verdik. Ikimizinde ikinci evliligi onceki evliligi ailesi yuzunden bitmis onunda iki kizi benimde iki kizim var onun cocuklar annede benimkiler benimle kalicak annesi dul ve benimle yasicak sanirim sorun su ki bi hafta icinde gun alicaktik ama bi aydir icime sinmeyen seyler var yeni ev aldik icini yaptirdik ama evin jer yerinde gizli kamera var ve ben bunu sonradan ogrendim sanki bi bucuk yilin sonunda biseyler bana dayatiliyomus gibi hissediyorum siz olsaniz neyapardiiniz kamera olayini sindiremiyorum ailesinden korkuyorum kizlarindan korkuyorum cunku annelerine evimdeki herseyi anlatiyolar
Ailesi yüzünden bittiyse annesiyle niye yaşayacaksın. Kameraları anlamadım. Daha evlenmemişsin kızlar nereye geliyorlar

Evlenmedim ayni evde yasamadim icinde bulundugum durum anormal ve bunu paylasip yorum almak istedim

Aile dagitmis kayinvalide
Eski eslerden 2ser cocuk
Eve bir sey yaptirmadan izin almayan koca
Haftanin yarisini sizde gecirecek kv
Adsmin cocuklarindan da rahatsizsiniz
Icinize sinmemesi...
Sizi ikilemde birakan ne? Devam etme motivasyonunuz ne?
Motivasyon villa sanırım. Özür dileyerek.

Icime sinmeyen seyler var bunlar simdi ortaya cikiyo cok rahatsizim bu durumdan bi bucuk yildir benim cocuklarimin yaninda oldu ailemin yaninda oldu emeklerini cope atmak istemiyorum ama icime sinmiyo hic bu evlilik olsa bile ben yapamicqgimi biliyorum biseypere goz yumamam maddiyat degil konu bnmde durumum cok iyi meslegim de var calisan ayaklari uzerinde duran bi bayanim sadece guvendim inandim ama bi aydir biseyleri atlatamiyorum kafamda mi buyutuyorum bilmiyorum ama icime sinmiyo
Durumunda iyiymiş işin gücün paran varmış neden evlenmek istiyorsun ki üstelik iki kız cocugun varken?

Arkadaslar mrb. Bi bucuk senedir gorustugum insanla evlenmeye karar verdik. Ikimizinde ikinci evliligi onceki evliligi ailesi yuzunden bitmis onunda iki kizi benimde iki kizim var onun cocuklar annede benimkiler benimle kalicak annesi dul ve benimle yasicak sanirim sorun su ki bi hafta icinde gun alicaktik ama bi aydir icime sinmeyen seyler var yeni ev aldik icini yaptirdik ama evin jer yerinde gizli kamera var ve ben bunu sonradan ogrendim sanki bi bucuk yilin sonunda biseyler bana dayatiliyomus gibi hissediyorum siz olsaniz neyapardiiniz kamera olayini sindiremiyorum ailesinden korkuyorum kizlarindan korkuyorum cunku annelerine evimdeki herseyi anlatiyolar
Ailesi yüzünden iki çocuklu evliliği biten adamdan ne bekliyordunuz ki bu kadar üzüldünüz onu anlamadım

bile bile lades yapiyosunuz yani aile yüzünden bitmis evlilik var kamera olayını anlamadim ama boyle bi ürpertici durum var ikinci evlilikte rahat etmek hakkinizken kv ile yasayacaksiniz cok merak ediyorum neden bunu kendinize yapiyosunuz

Evin her tarafını gizli kamera ile donatan erkek kusura bakmayın ama sapıktır. Bunun mantıklı makul hiçbir açıklaması yok. Sizin evde kızlarınız yaşayacak, siz yaşayacaksınız. Hepinizin en mahrem anlarını kaydetmek ve görmek isteyen adamın hiç masum olduğunu düşünmüyorum. Daha önce evliliğini ailesi nedeniyle bitiren adamın annesi ile yapışık evlilik fikrinin abukluğundan bahsetmiş zaten arkadaşlar.

Yani kaynana ile evleneceksiniz sürekli çocuklarınızı takip eder bu simdi🤔

Villa ,hizmetciler,maddi durumun iyi olmasi somut veri ve cazip.
Kameranin niye takildigini acikladi mi siz mi tesadufen gordunuz de soyledi?bu onemli.Ben gizli kamerayla ortaligi gozetleyen birinin normal olabilecegini dusunmuyorum.Iki cocuk var.bunlar sadece dusunce.
Kayinvalide sizinle kalacak.Kayinvalide istenmeyen bi durum.Bu da somut.

Kayinvalide ve kamera olayini cozerseniz evlenin diyemiyorum ama.benim de icime sinmedi ya hu.ben evlenmezdim.cocugum var iki tane.risk alamam.

Villa ,hizmetciler,maddi durumun iyi olmasi somut veri ve cazip.
Kameranin niye takildigini acikladi mi siz mi tesadufen gordunuz de soyledi?bu onemli.Ben gizli kamerayla ortaligi gozetleyen birinin normal olabilecegini dusunmuyorum.Iki cocuk var.bunlar sadece dusunce.
Kayinvalide sizinle kalacak.Kayinvalide istenmeyen bi durum.Bu da somut.

Kayinvalide ve kamera olayini cozerseniz evlenin diyemiyorum ama.benim de icime sinmedi ya hu.ben evlenmezdim.cocugum var iki tane.risk alamam.
Bnm icin maddiyat degil iste yasamimda degisen hicbisey olmicak..sadece anlasabildigim bi insanla evlenicem maddiyat konusunda o kadar biktimki guven yaaa guven istiyorummmmm oyle saniyodum kameralari ben farkettim eve akilli sistem yaptirdik herseyden haberim var perdelerim otomatikti sistem kuruldu ve aciklamasi su cocuklar abi bunuda kuralim istersen demis oda tamam demis

Kaldirilicak dedim kaldirildi ama ya baska yerde varsa guvenim tamamen gitti olmuyooo annesini kizlarini gwctimmm calisiyorummm zaten ama kizlarimmm icin ya hadi tmm anneme biraktim eve gecerken aldim kizlarimi ama yok istee guven gitti olmuyooo

daha kızlarının eşini aılesı için bosayan adam gene anasının lafıyla sızı kapıya koyar.. emın ol bundan. hersey gızlı saklı yapılıyor. farklı senaryolar cızılıyor ama sızın haberiniz yok neyöiş efendim tedbır. kıme gore neye gore tedbır.. cok dusunun bu evlılıgı.

Kaldirilicak dedim kaldirildi ama ya baska yerde varsa guvenim tamamen gitti olmuyooo annesini kizlarini gwctimmm calisiyorummm zaten ama kizlarimmm icin ya hadi tmm anneme biraktim eve gecerken aldim kizlarimi ama yok istee guven gitti olmuyooo
Tamam bitti güveniniz. aslında sız guvenmıyorsunuz. cumku kameralarda okadar guven kırılmaz bana gore.

Back
X