Ikinci evlilik

sonsuznurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
10
0
36
34
Arkadaslar ben bir kere evlendim ayrildim ikinci evliligimde dügün yaptigimizda sayet kirmizi kusak taksam size abes kacar mi ? Insanlar sonucata benim ikinci evlilik yaptigmi biliyorlar birde en büyük korkum evli oldugun kisi cinsel hayatimizda birinci evliligimi yüzüme vurmasi siz ne düsünüyorsunuz

Arkadaslar ben bir kere evlendim ayrildim ikinci evliligimde dügün yaptigimizda sayet kirmizi kusak taksam size abes kacar mi ? Insanlar sonucata benim ikinci evlilik yaptigmi biliyorlar birde en büyük korkum evli oldugun kisi cinsel hayatimizda birinci evliligimi yüzüme vurmasi siz ne düsünüyorsunuz
Kırmızı kuşak ilk evlilikte bile çok gereksiz ve gelinliği itici hale getiren bir şey tabii bu benim fikrim, evleneceğiniz kişi ilk kez sizinle mi cinsellik yaşadı sanıyorsunuz?

O kuşağın eski şaman adetlerinin bir devamı olduğunu, kırmızı rengin gelini korumak için bağlandığını söyleyenler de var (lohusa kadına kırmızı kurdele takılması gibi). Bu gibi bir inancınız varsa takın tabii. Bekareti simgelediğini düşünüyorsanız takmayın tuhaf kaçar. Bana sorarsanız da hiç takmayın gelinliğin estetiğini bozuyor. :confused:

Geçmiş cinsel yaşamınızı dert edecek biriyle evlenmeyin elbette. Hayatı çekilmez kılar.

Bir kere evlendim. Kuşak takmadım. Salak akrabalarım dul mu evlendiriyoruz dedi. Umursamadım. Anlamı çok iğrenç çünkü. Niye takayım ki. Siz de bunu mu dert ettiniz. Ayrıca cinsel hayatınızda eski eşi dert edecek adamla evlenmeyin zAten. Terbiyesizin teki demek ki

Eğer ilk evliliginizde kuşak taktiysaniz şimdide de gayet takabilirsiniz boşanmak namussuzluk değildir.
Ayrıca eşinizin ilk evliliginizi neden sizin yüzünüze vurma ihtimalinj düşündünüz böyle bir ihtimal var mı ?

Ne alaka eski eşinle yaşadığın cinsel hayatı yüzüne vursun anlamadım,
adı üstünde eski eş,önceden evli olduğunuz kişi,doğal olarak bir cinsel hayatınız vardı değil mi?
şimdi ki evleneceğin adam, daha önceden bir evlilik yaptığını biliyorsa,ne münasebet yüzüne falan vuracak,aman diyim böyle bı konuda sakın sinme,bu konuda ağzını açmasına bile izin verme...

Back
X