Ikinci evlilik

birde neden basiniza kalksin evlenen herkes cinsellik yasar bunu bilerek evleniyor ne diyecekki size evlenmissin yetmemis birde cinsellik yasamissin mi diyecek

Ben bunlar yerine bu adam beni mutlu eder mi diye dusunurdim. Milletin ne dusunecegine bakmak yerine...
Ilk evliliginizi problem edecekse bastan yol vermek lazim. Sanirim boyle bir sorun var ki soruyorsunuz. Yoksa aklinizin kosesinde bile olmazdi. Eger oyleyse o topa girmeyin bence.

Son düzenleme:
Evleneceginiz kişi ikinci evliliğiniz olduğunu biliyo ve eski cinsel yaşamınızı sizin başınıza kakacağını düşünüyorsunuz. Bu meseleleri baştan konuşmanız gerekmez miydi? Belliki adam sorun gormemiski evleniyorsunuz. En ufak bir tereddütünüz varsa evlenmeyin. Bunun sinyallerini veren bi insansa büyük ihtimal yapacaktır ayrıca kırmızı kuşak çok gereksiz bi detay takmayın.

kırmızı kuşak aptallığını bırakın artık ya hem ona o kadar anlam yükleyip hem cinsel hayatınızla ilgili konuşulmamasını istememek çok saçma. eş adayıyla konuşup halledersin o işi de cidden kuşak olayı iğrenç yapma o kıroluğu bi kere daha kenine

Tabi ki de kuşak da takın düğün de yapın istiyorsanız. Sizin hiç evlenmemiş bir kadından hiç bir farkınız yok.( Söz meclisten dışarı kimse darılmasın) Siz kendinize dul muamelesi yaparsanız herkes yapar. İkinci evliliğini yapan bir erkek bunları düşünmüyor. siz de düşünmeyin. Ve güvenmediğiniz kimseyle evlenmeyin. Eşiniz yüzünüze bir şeyler vuracak bir insan mı?

Back
X