ikinci evlilik

Ikisi de evladi olacak eger onun annesi babasi ayri hassas diye daha fazla uzerine duserse bilemem. Ama sen eski esle muhatap olmalarini sorun eder misin? Eski es nasil bi karakter o da onemli.
eski eşle msj yoluyla iletişim halindeler sorun yok nişanlım şeffaf bu konuda o yüzden sıkıntı yapmıyorum.zaten eşim zor süreçten geçtiği için cokta onu görmeyi istemiyor

işte onu diyorum çocuk şu an küçük hep küçük kalmayacak.
şimdiki zaman ve şartlar değişecek.
siz mesela büyüdüğünde sorun yaşarmıyım demişsiniz ya evet kız diyelim ki mezuniyetinde anne babasını yanında istedi buna engel olursanız sorun yaşarsınız. özetle kızın hayatında doğal hakları ile ilgili sorun yaşatırsanız sorun yaşarsınız.
nişanlımın hastalık dışında kızım da istese bu bayanla yanyana gelmem diyor.Baştan konuştuk çünkü bu konuları

Bunlar vesvese degil, bunlar nisanlanmadan önce düsünülcek seylerdir. Simdi düsünülmesi geçtir.

Nisanlin hafta sonu kizina bakiyormus, çok güzel tabiki fakat siz ne yapacaksiniz? Hafta sonlari kari koca gezmeye çikmak istemezmisiniz? Yada geç uyanmayi? Sevismeyi?

Farkli sehirlerdesiniz bile, nasil birbirinizi taniyabiliyorsunuz? Nereden biliyorsunuz nisanliniz kizi ile esi arasinda iyi bir ayrim yapabilcegini?

Hangi neden ile ayrildi nisanliniz
tabiki nişanlanmadan konuştuk bu konuları bizim başbaşa hafta sonu geçirmek istediğimiz zamanlar elbette olacaktır ona göre hafta içi alır kızını benim için bunlar sorun değil açıklamada belirttim kafama taktığım konuyu

Nedense Bosanan her erkek yanlısı daima karsı tarafın yaptıgını soyluyor
Surda bitane adamın yanlıs yaptıgı ıcın biten evlilik görmedim
Melek melek adamlar buluyorsunuz ne sanslısınız
ne kadar keskin konuşmuşşunuz 10 sene kimseye güvenemedim ayrıca merak etmeyin bazı gerçekleri delilleri gördüm ayrıca kımse için melek ifadesi kullanmadım sizin hayırdır ne bu öfkeniz

Bence bosanmiş erkegi ilk önce cocuguna olan sorumluluklarini yerine getiriyor mu ,ilgileniyor mu diye test etmek gerekir ki sizin nisanliniz zaten yapiyormuş bu olmasi gereken.ileride sizinle olan cocuguna da aynisini potansiyel olarak yapar inanin.ayirim yapacagini sanmiyorum evlat evlattir.Asıl tam tersi olsaydi sorundu.Siz sadece bu durumu en basindan kabullenip ,gerektiginde bir tel ile cocugunun yanina gitmesi gerektigini hep bilin.cunku oyle olmasi gerekir
ALLAH RAZI OLSUN gerçektten okdar olgun anlayışlı bi msj ki tabiki evladı gidicek ben kalpsiz merhametsiz bi insan değilimki :)

o halde evlenmeyin.
çünkü bunlar olacak. kızının düğününe gitmeyecek mi sanıyorsunuz cidden?
nişanlınız hayal aleminden bildiriyor emin olun.
hee düğününe gidecek tabiki mezuniyet için söylemişti onu :)hatta nasip olursa ailecek beraber gideriz :) hayal aleminde yaşamıyorum şükür

tabiki nişanlanmadan konuştuk bu konuları bizim başbaşa hafta sonu geçirmek istediğimiz zamanlar elbette olacaktır ona göre hafta içi alır kızını benim için bunlar sorun değil açıklamada belirttim kafama taktığım konuyu

Konuda yazdigniz soru

.Fakat tek korkum büyüdüğünde sorun yaşarmıyım annesi nasıl bi insan bilmiyorum bana karşı cocugun davranışında etkisi olur mu ?

Baska bir üye daha bu konu üzerine konustu ve tepkiniz "nisanlim eski karisi ile asla bulusmak istemez"

Ee soruya kendiniz cevap veriyorsunuz zaten. Peki sorun ne oluyor o zaman? Ayrica çocuga üzüldüm, hiçbir zaman anne babasini yanyana göremeyecek. Mezuniyete gitmeyecekmi nisanlin? Okul etkinlikleri? Dügün? Torun dogdugunda?

Ve siz her hafta çoçugu görmek isteyecekmisiniz? Hangi hafta sonlari yanliz kalacaginizi kim belirliyor? Spontane seyler yapabilcekmisiniz? Öyle baska birinin çoçuguna (hele yeni evliyken) annelik yapmak öyle kolay, öyle romantik birsey degil.

ALLAH RAZI OLSUN gerçektten okdar olgun anlayışlı bi msj ki tabiki evladı gidicek ben kalpsiz merhametsiz bi insan değilimki :)
Allah sizden de razı olsun.Hep objektif yorumlar yapmaya dikkat ediyorum hemcinslerime yardimci olmak adına .Olumsuz yorum yapanlari da okudum.Biraz sonra başınıza kiremit düşmeyeceginizin garantisi var mi? Yok annesi şöyle olursa ,cocuk sizde kalırsa vs tarzı.Hayat yani bu ,hic bi seyin garantisi yok.Insallah hayırlısı olsun hakkınızda .

Konuda yazdigniz soru

Baska bir üye daha bu konu üzerine konustu ve tepkiniz "nisanlim eski karisi ile asla bulusmak istemez"

Ee soruya kendiniz cevap veriyorsunuz zaten. Peki sorun ne oluyor o zaman? Ayrica çocuga üzüldüm, hiçbir zaman anne babasini yanyana göremeyecek. Mezuniyete gitmeyecekmi nisanlin? Okul etkinlikleri? Dügün? Torun dogdugunda?

Ve siz her hafta çoçugu görmek isteyecekmisiniz? Hangi hafta sonlari yanliz kalacaginizi kim belirliyor? Spontane seyler yapabilcekmisiniz? Öyle baska birinin çoçuguna (hele yeni evliyken) annelik yapmak öyle kolay, öyle romantik birsey degil.
evet hastalık gerekçesi dışında görmek istemio istese gidebilir sorun değil siz hayırdır niye illa bi yerlere gitmesine taktınız benim sorum çocuk üzerinden siz nereye çekiosunuz ki konuyu

Allah sizden de razı olsun.Hep objektif yorumlar yapmaya dikkat ediyorum hemcinslerime yardimci olmak adına .Olumsuz yorum yapanlari da okudum.Biraz sonra başınıza kiremit düşmeyeceginizin garantisi var mi? Yok annesi şöyle olursa ,cocuk sizde kalırsa vs tarzı.Hayat yani bu ,hic bi seyin garantisi yok.Insallah hayırlısı olsun hakkınızda .
evet aynen öyle hayatta hiç birseyin garantisi yok sadece tecrübeli anneler yardım eder içimi rahatlatır diye düşündüm ama herkes konuyu nerelere çekti

Bir yakınımız dünyalar güzeli bir kız boşanmış ve çocuklu biriyle evlendi ilk başta herşey sorunsuzdu evlendikten kısa bir süre sonra 6 yaşındaki çocuğun annesi çocuğu sürekli doldurdu 6 yaşındaki çocuk en büyük sorun oldu çünkü çocuk herşeye karışıyordu çocuk yüzünden sürekli evde sorunlar kavgalar en son kız intihar etti allahtan ölmedi sonrada bosandilar tabiki çocuğun suçu yok ama işte boşanmış kadınlar bazen herşeyin acısını ikinci eşten çikariyorlar bunun için çocukları kullaniyorlar tabiki sizde bunları yasiyacaksiniz demiyorum ama mutlu olamazsınız evlendikten sonra ne demek istedi mi anlarsınız HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN DILERIM

Bir yakınımız dünyalar güzeli bir kız boşanmış ve çocuklu biriyle evlendi ilk başta herşey sorunsuzdu evlendikten kısa bir süre sonra 6 yaşındaki çocuğun annesi çocuğu sürekli doldurdu 6 yaşındaki çocuk en büyük sorun oldu çünkü çocuk herşeye karışıyordu çocuk yüzünden sürekli evde sorunlar kavgalar en son kız intihar etti allahtan ölmedi sonrada bosandilar tabiki çocuğun suçu yok ama işte boşanmış kadınlar bazen herşeyin acısını ikinci eşten çikariyorlar bunun için çocukları kullaniyorlar tabiki sizde bunları yasiyacaksiniz demiyorum ama mutlu olamazsınız evlendikten sonra ne demek istedi mi anlarsınız HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN DILERIM
tesekkür ederim işte benim de korkum bu yönde :(

Ben bu tür durumlarda eski eşi tanima yandaşıyım.
Yani arada cocuk varsa.
O kadin istesenizde istemesinzde sizin hayatıniza dâhil.
İyi gecinirseniz kendi yarariniza.
Çocuk icin şimdiden birşey demek mümkün değil.
Üvey anneyi cok seven ayni şekilde delirten cocuk gördüm.
Yani zamana birakmak zorundasiniz.
Siz elinizden geleni yaparsiniz...gerisi sizden haric gelişen etkenlere kalmış.

Ayrica tabiki cocukla sorunlariniz olacak...
Her biolojik anne nasil sorun yasiyorsa sizde o cocukla sorunlar yaşayacaksınız. Önemli olan sizin tutumunuz.
Ayrica boşanma sebebini biliyormusunuz?
Önemli bir faktör çünkü...yani kim neden boşanmak istedi?
Eski eş evlimi?
Mutlumu?
Maddi acidan hangi durumda?

Merhabalar boşanmış ve 2 çocuklu biriyle evlilik yaptım. Ben de hiç evlenmemiştim. Çocukların annesi öyle bir doldurdu ki çocukları eşim de beni bir güzel terk etti ve şu an boşanıyorum. Çocuklarınin annesi olduğu için de hiç suçlu görmedi onu eski eşim. Olan bana oldu.

Şimdi hastalık dışında görüşmem der,sizinle evlendikten sonra ki ilk kavganizda eski eşle içinde kıyas başlar. Olmaz deme olur.
Kadın doldurur,çocuk senin sabrını zorlar adam çocuğuma bagiramazsin der,sorun olur.
Bir tanidigim adamın çocuklarına çok iyi baktığı halde,arada sabredemeyip sesini yukselttiginden,adam bosuyor.
Yani cocuklu adam problem,sağlam sabır gerektirir. Varsa Allah yolunu açık etsin,mutlu olmanız duasıyla.

Ayrica tabiki cocukla sorunlariniz olacak...
Her biolojik anne nasil sorun yasiyorsa sizde o cocukla sorunlar yaşayacaksınız. Önemli olan sizin tutumunuz.
Ayrica boşanma sebebini biliyormusunuz?
Önemli bir faktör çünkü...yani kim neden boşanmak istedi?
Eski eş evlimi?
Mutlumu?
Maddi acidan hangi durumda?
nişanlim boşandı kadın yalvarmış msjlar var affet bikere diye ama nişanlım bitirmiş.eski eş bekar maddi sıkıntısı yok ailesi durumu iyiymiş ben tanımıyorum.

nişanlim boşandı kadın yalvarmış msjlar var affet bikere diye ama nişanlım bitirmiş.eski eş bekar maddi sıkıntısı yok ailesi durumu iyiymiş ben tanımıyorum.

Ozaman doldurabilir çocuğu...ayrica sizi kıskanabilir.
Insanlik hali sonucda...o kadin mutlu ben niye babaevindeyim diye comak sokabilir ama neticede bilemeyiz. Belkide hic umursamaz

ne kadar keskin konuşmuşşunuz 10 sene kimseye güvenemedim ayrıca merak etmeyin bazı gerçekleri delilleri gördüm ayrıca kımse için melek ifadesi kullanmadım sizin hayırdır ne bu öfkeniz
Keskin konuştum cunku hangı kocamın ikinci evliligiyım konusunu okusam kadın hep bisey yapmış oluyor geriye de haksızlığa ugramıs tontik melek Erkek kalıyor.

Back
X