- 12 Temmuz 2006
- 57.705
- 220.418
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Valla aylakcım mutlu olanları tenzih ederim, evliliğinde mutluluğu yakalayanlar müstesna benim artık evlilik kurumuna güvenim kalmadı zira nereye baksam evliliklerde hep sorun var, tek taraflı fedakarlıklarla yürüyen evlilikler çoğaldı, insanlar ilk evliliklerinde bile sorun yaşıyor, 2. evlilik üstelik çocukluysanız bilmiyorum ama bana göre büyük risk.Mune fikirlerini çok beğeniyorum. Lütfen bu konuyu yorumlar misin?
2. kez evlenemezsiniz diye bir şey yok isterseniz 8-10 defa da evlenirsiniz ama çocuklarınız varsa işin rengi değişiyor, arada gerçekten kendi evladı gibi benimseyenleri ayrı tutuyorum lakin bazı insanlar kendi çocuklarına bile acımasız olurken başkasının çocuğuna merhametli olamaz, her ne kadar bazı önyargıları yıkmaya çalışsak da hala toplumda evlenip ayrılmış kadınla, evlenip ayrılmış erkek ayrımı yapılıyor, kadın 2. evliliğini yapıyorsa başka türlü yaklaşılıyor, erkek evlenip ayrılmışsa başka türlü.
Çocuklu bekar kadınla çocuklu bekar erkek bile farklı muamele görüyor.
Öte yandan yalnızlık da zordur belki, karşı cinsin sevgisini canyoldaşlığını isteyebilirsiniz lakin çok iyi tanıdığınızı sandığınız biriyle bile evlenseniz hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz varken şahsen ben daha önce evlilik deneyimleyip hayal kırıklığı yaşamış biri olsam bir daha aynı potaya girmezdim.