İkinci Evlilik

mutlupapatyam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
1.097
2.074
48
34
Arkadaşlar aranızda ilk evliliğinde mutluluğu yakalayamayıp ikinci evliliğinde çok mutlu olan var mı

Sadece 2.evlilik bir kriter olamaz.
Hepinizin damat adayı,huyu suyu aynı mi ki bir standardi olsun ?
Siz diğer kadınlarla bir misiniz misal ?
Bir elin beş parmağı ile bir değilken kendinizi kandırmayın derim.
Siz kendi yuvanıza konsantre olun sadece.
Onun bunun referansiyla mutluluk yakalanamaz

illa ki vardır...olmayan da vardır. herkesin tecrübesi, hayatı farklı. daha spesifik olarak kendinizi anlatırsanız daha sağlıklı olur
ilk evliliğim tam bir aşk evliliğiydi ama anlaşamadık toksik bir şekilde bitti saygı sevgi kalmamıştı anlaşmalı olarak sonlandırdık. çocuk yok. bir süre sonra biriyle tanıştım öyle ki böyle adamların varlığına inanmazdım. bir dediğim iki edilmiyor eğitimi hali vakti yerinde gayet ilgili ve merhametli hiç evlenmemiş. benimde işim halim vaktim iyi. evlenmesem de kendi ayaklarım üzerinde ölne kadar duyururum. erkek arkadaşım ike kültür farkımız var sadece. bu durumun yansıyan bir sorunu olmadı henüz. ama bende evlilik kaygısı var yani evlenip aynı sıkıntıları yaşamaktan çok korkuyorum

Evleneceğin kişi ile uyumuna bağlı bu durum.
Kültür farkı açar mısın?
Kimi kültürüne sıkı sıkı bağlı oluyor ve karşı tarafa empoze ediyor.
Kimi de rahat oluyor.
Ailesi felan nasıl bunlar önemli.

Şans. Eşim 15 yıllık arkadaşımdı Ailesine kadar herşeyini zaten bildiğim için karar vermek zor olmadı. 1 yıl beraber oturduk, çocuk istediğimiz zaman evlendik.
ilk evliliğinize dair anıları, ev düzeninizi eşyalarınızı özlediğiniz anlar oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…