- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
ilk evliliğim tam bir aşk evliliğiydi ama anlaşamadık toksik bir şekilde bitti saygı sevgi kalmamıştı anlaşmalı olarak sonlandırdık. çocuk yok. bir süre sonra biriyle tanıştım öyle ki böyle adamların varlığına inanmazdım. bir dediğim iki edilmiyor eğitimi hali vakti yerinde gayet ilgili ve merhametli hiç evlenmemiş. benimde işim halim vaktim iyi. evlenmesem de kendi ayaklarım üzerinde ölne kadar duyururum. erkek arkadaşım ike kültür farkımız var sadece. bu durumun yansıyan bir sorunu olmadı henüz. ama bende evlilik kaygısı var yani evlenip aynı sıkıntıları yaşamaktan çok korkuyorumilla ki vardır...olmayan da vardır. herkesin tecrübesi, hayatı farklı. daha spesifik olarak kendinizi anlatırsanız daha sağlıklı olur
Evet cok mutluyumArkadaşlar aranızda ilk evliliğinde mutluluğu yakalayamayıp ikinci evliliğinde çok mutlu olan var mı
İşte bu sıkıntı. Aman dikkat.erkek arkadaşım ike kültür farkımız var sadece
yaaa ne güzel darısı başımaBen varım. Eşimin de benim de ikinci evliliklerimiz ve çok şükür çok mutluyuz
İstersen on evlilik yap dogru insanı bulmadiktan sonra mutlu bir evlilik yapamazsın canımArkadaşlar aranızda ilk evliliğinde mutluluğu yakalayamayıp ikinci evliliğinde çok mutlu olan var mı
İki de değil, üçüncüde buldum mutluluğu benArkadaşlar aranızda ilk evliliğinde mutluluğu yakalayamayıp ikinci evliliğinde çok mutlu olan var mı
peki nasıl cesaret edebildiniz evlenmeye? maşallah bu aradaİki de değil, üçüncüde buldum mutluluğu ben
Keramet sayıda değil, karşındakini doğru tahlil etmekte.
Şans. Eşim 15 yıllık arkadaşımdıpeki nasıl cesaret edebildiniz evlenmeye? maşallah bu arada
ilk evliliğinize dair anıları, ev düzeninizi eşyalarınızı özlediğiniz anlar oldu mu?Şans. Eşim 15 yıllık arkadaşımdıAilesine kadar herşeyini zaten bildiğim için karar vermek zor olmadı. 1 yıl beraber oturduk, çocuk istediğimiz zaman evlendik.
Evet cok mutluyumbebek için ugrasiyoruz olur insallah hayirla
Ay hayır! Berbat bir ilişkiydi, herşeyi çöpe attım veya sattım. Zaten boşandıktan sonra 10 yıl geçti şimdiki evliliğimle arasında, ohooo dfkdfkdfilk evliliğinize dair anıları, ev düzeninizi eşyalarınızı özlediğiniz anlar oldu mu?
Siz şu kültür farkıni açar mısınız?ilk evliliğinize dair anıları, ev düzeninizi eşyalarınızı özlediğiniz anlar oldu mu?
Trakyalıyım erkek arkadaşım doğulu fakat ailesi aydın insanlar ama yinede kaygılarım var maalesefSiz şu kültür farkıni açar mısınız?
Hmm bunu iyi analiz edin.Trakyalıyım erkek arkadaşım doğulu fakat ailesi aydın insanlar ama yinede kaygılarım var maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?