- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 34
- Konu Sahibi mutlupapatyam
-
işler ciddiye binmeden analiz etmek çok zor insanlarını tanımakta ama erkek arkadaşım memlekette yaşamak gibi bir düşüncem yok her iki aileden de uzata yaşarız bayramda 2 gün kalır tatile gideriz gibi ifadeler kullanıyor şuan için yurt dışına bile okey dediHmm bunu iyi analiz edin.
Aileler doğuda o kadar mesafeli oluyor mu?işler ciddiye binmeden analiz etmek çok zor insanlarını tanımakta ama erkek arkadaşım memlekette yaşamak gibi bir düşüncem yok her iki aileden de uzata yaşarız bayramda 2 gün kalır tatile gideriz gibi ifadeler kullanıyor şuan için yurt dışına bile okey dedi
işte sorun bu doğu da daha içli dışlı her gün annesi ile konuşuyor biliyorumAileler doğuda o kadar mesafeli oluyor mu?
Karadeniz'de aşırı iç içe.
Benim Trakyalı bir arkadaşım çok rahat bir kızdı evlendiği adam Karadenizli ama o da rahat biri idi.
O kız o kadar rahat eşe rağmen bayağı sorun yasadi.
Kaynana yönünden.
Yılda iki kez gideriz sadece olayı bana geçmedi.işte sorun bu doğu da daha içli dışlı her gün annesi ile konuşuyor biliyorum
2 kardeşler hepsinden bahsediyor mesela bir kız kardeşi var çocuklarına sürekli hediye alır. ilk evliliğinde huzuru yakalayan ve ömür boyu mutlu olan çiftlere resmen imreniyorum keşke böyle bir kaderim olmasaydıYılda iki kez gideriz sadece olayı bana geçmedi.
Boyle olması için aile içi çok kopuk olması lazım.
Kaç kardeşler?
Amca hala teyzeden vs bahsediyor mu?
Öyle demeyin çoğu idare ediyor.2 kardeşler hepsinden bahsediyor mesela bir kız kardeşi var çocuklarına sürekli hediye alır. ilk evliliğinde huzuru yakalayan ve ömür boyu mutlu olan çiftlere resmen imreniyorum keşke böyle bir kaderim olmasaydı
Sizde çocuk yok hiç evlenmemiş gibisiniz bunun bi de bizim gibi boşanmış 2 çocuklu versiyonu var inanın o daha sıkıntı2 kardeşler hepsinden bahsediyor mesela bir kız kardeşi var çocuklarına sürekli hediye alır. ilk evliliğinde huzuru yakalayan ve ömür boyu mutlu olan çiftlere resmen imreniyorum keşke böyle bir kaderim olmasaydı
haklısınız daha zor eminimSizde çocuk yok hiç evlenmemiş gibisiniz bunun bi de bizim gibi boşanmış 2 çocuklu versiyonu var inanın o daha sıkıntı
MaşallahBen varım. Eşimin de benim de ikinci evliliklerimiz ve çok şükür çok mutluyuz
Benim yok, eşimin bir oğlu var canimMaşallah
İlk evliliklerinizden çocuk var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?