ikinci evlilikte çocuklar...

şahsen yerinizde annem olsaydı ve çocuğumu kabul etmeyen birini bize tercih etseydi büyük konuşmayım ama annemide silerdim..göz göre göre neden devam edeceksinizki böyle biriyle.yani evlenip bu sorun olsa hadi neyse dicem ama baştan söylemiş adam ..

Kesinlikle evlenmeyin şimdi böyle yapıyorsa evlendikten sonra ne yapmaz. Benim yiğenim var dört Yaşında anneme çok düşkÜn annemDe tabiki ona birbirlerini biraz görmesinler nasıl üzülürler ben şahidim. Bunu ne torununuza ne kendinize yapmayın.

böyle merhametsiz biriyle ne işiniz var

madem cocuklarimdan torunlarimdan ayri kalamam diyebilecek kadar seviyorsunuz onlari aslinda yapilacak sey ortada bence.. Arada kalmanizi gerektiren bir durum bence yok.. Torununuzu istemeyecek kadar bencil dusunen bi adam yarin obur gun evladinizin da size gelip gitmesine karisir

torunlarınızla ilgilenmenize dahi katlanamıyor vay be benimde babam öldü annemin 3 tane torunu var böyle biriyle evlenmeye kalksa onuda silerim tek kalemde el alemin adamını tercih ediyosa asla yüzümüzü göeremezdi biraz ağır oldu ama böyle bi evlilik yaparsanız sonu bu olabilir

evliligi biraz daha dusunmelisiniz..

evlenmeye ihtiyacin var mi ?

kusura bakmayın ama
ruhu fazla sorunlu ınsanlarla asla ömrünüüzü heba etmeyın.
küçücük bir çocugun ara sıra gelmesıne bıle karsı olduguna göre
çocuk seven biiri degıl. ve ben çocuk sevmeyen insanları sevmem
merhametı eksıktır
vicdanı yoktur
fazla bencil olurlar

mutluluk önemli, hele ki bu yaşlarda..

Benim annem olsaniz bu sartlarda bende sizi silerdim.4 yasinda bi sabiyi eve sigdiramayan bi adamla yazik edersiniz,hem kendinize hemde evlatlariniza..

Vay dedeye bak sen. Bu yaşa kadar o mu yanınızdaymış. Torunu Evladı istemeyen Adam'ı siz ne yapacaksınız ki.
Bu yaştan sonra hem pis donlarını yıkayacak hem de kahrını mı çekeceksiniz? Vurun tekmeyi gitsin..,

Ne saçma bir istek bu. Sizde neden susuyorsunuz ki bu konuda? Ne demek canım torununla ilgilenmene bile tahammül edemiyor! Mantık bunun neresinde?

Bence evlilik kararini tekrar dusunun ..

Bir insani evlandindan ayiran adamdan hayir gelmez , ayrica torunumdan evladimdan bir erkek icin asla vazgecmem .. begenmiyorsa yolu goster..

Torununuzla görüşmenizi istemediğini söyleyip problem çıkarmaya nasıl cüret ediyor? Daha da vahimi siz o adamı nasıl hayatınızda tutuyorsunuz?
Gerçekten yaş herzaman olgunluk getirmiyormuş.

o kadar yorum yapılmış ama konu sahibi hiç cevap vermemiş ne karar verdi acaba

Ben bu konunun dogruluguna inanmak istemiyorum..
Yasini basini almis gormus gecirmis bir yetiskin torunuyla elin insani arasinda kalamaz..
Boyle bir luksu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…