- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
böyle merhametsiz biriyle ne işiniz varBen ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
madem cocuklarimdan torunlarimdan ayri kalamam diyebilecek kadar seviyorsunuz onlari aslinda yapilacak sey ortada bence.. Arada kalmanizi gerektiren bir durum bence yok.. Torununuzu istemeyecek kadar bencil dusunen bi adam yarin obur gun evladinizin da size gelip gitmesine karisirBen ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
evliligi biraz daha dusunmelisiniz..Ben ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
Ben ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
kusura bakmayın amaBen ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?