ikinci evlilikte çocuklar...

Ne kadar zor. hakkınızda hayırlısı olsun.

belli ki yaşınız var.şu saatten sonra sefa surmenız gerekırken cefa cekmenız mantıklı mı sızce?ona ne ki sizin torunlarınızdan.bence hıc uzatmayın bu işi..cok uzulursunuz

Torun sevgisini bile anlamayan,aile bağlarından haberi olmayan adam size, sizin hayatınıza ne katabilir.Bunu iyice düşünün.

Neden iki arada kaldınız ki, böyle bir durumda iki arada kalınmaz çünkü henüz evlenmemişsiniz. Sizin yerinizde olsam beni evladımdan ve torumlarımdan ayırmaya çalışan adama yol veririm gider. İki arada bir derede kalmam mümkün değil bu konuda. Çocuğum ve torunlarımdır önemli olan açık ve net.

Aa münasebetsize bak. Torunumu severken elin adamına mı soracağım yahu? Gitmesi gereken ortada.

kocayı düşünene kadar..çocuklarınızı ve torunlarınızı düşünün..eee şimdi görüşmenizi istemiyorsa çocuklarınızdan ve torununuzdan mı vazgeçeceksiniz..bence hiç uğraşmayın bu adamda vijdan diye bir şey kalmamış..vurun tekmeyi..sonrada oturun torunlarınızın tadını çıkarın..

Yorumlariniz icin tesekkur ederim cocuklarimdan vazgecmiyorum elbette her kadin gibi bende sadece mucadele edip bu durumu cozmeye calisiyorum maddi acidan hicbir guvencem yok lise 3e giden bir kizim var ve ayni hatalari yapmayacagim diye yalvariyor kac kez affettim.. bana ve cocuklarima karsi sadece maddiyat var maneviyat yok. Maddiyat en onemli sey degil benim icin ama hayat sartlari beni endiselendiriyor. Adam duzelecegini soyluyor ama evlenirsem daha kotu olur daha da kisitlar gibi bir his var icimde gercekten cok kararsizim

Bu adamı bırakın evlatlarınızdan daha mı önemli

çok vicdansız biri belli

kararsız kalma abla belkde sen benim annemin yasındasın kendi çocuklarına karsı böyle olan sizn evlatlarınızı hiç görür bde genç kızınız varmış maneviyat önemli olan durumunuz zor olabilir ama benim annemde 11 senedir dul ve hep çalıştı sizi parasıyla satın almasına izin vermeyin

gercekten konu şaka gbı...boyle bır adamla ne işiniz var....kaldı kı ıkıncı evlılığınız yanı insanın daha akıllı oldugu yaslar.....sizin aklınız nerede kı sıze bu kısıtlamayı yapan adamla evleneceksınız.....yazık edersınız hem kendınıze,hem evlatlarınıza...

Kendi çocuklarıyla ilgilenmeyen adam sizin çocuklarınızla hiç ilgilenmez hiç değişir diye düşünmeyin huylu huyundan vazgeçmez,gerekirse işe girin çalışın ama o adamla evlenip hem sizin hem de çocuklarınızın hayatını mahvetmeyin.

Evlenmeyin efendim..sorduğunuz hata...ha evladinizdan ve torunlarından vazgecicekseniz o ayrı saygı duyarım yasiniza hürmeten...

Cocuklarimdan ve torunlarimdan vazgecmemin mumkun olmadigini zaten yazdim beni yanlis anladiniz bunun mucadelesini verdim kendisi cok yalvarip beni geri donderdi bana karismayacagi icin soz vererek ama daha oncede soz vermisti muallakta kaliyorum surekli cevremdekiler hep bir sansi hak ettigini soyluyor ve onada acikcasi yalvarmasindan dolayi da uzuldum

bencilliğini baştan ortaya koymuş işte.sizi kızınız ve torunlarınızla birlikte kabullenemiyorsa zaten başta sorun var demektir.başta böyleyse sonrasını düşünemiyorum.evladınızdan değerli değil ya.

Sizce canınızdan kopmuş evladınız ve torunlarınızla doya doya görüşemedikten,onlarla şu ölümlü dünyada doyasıya zaman geçirip beraber olamadıktan sonra,sizi canlarınızdan koparan ve tamamen benmerkezci düşünen bu insanla evli ve mutsuz olmaya değer mi? Aç mısınız açıkta mısınız? geliriniz yok mu? Çok mu zor durumdasınız? Böyle bir adamla evlenmeniz şart mı? Ha öyle olsanız bile sizi evlatlarınızdan torunlarınızdan ayırmayacak Allah korkusu olan,merhametli,hakkaniyetli bir insanla evlilik yapmayı tercih edin derim,illa evlenmek istiyorsanız...Hakkınızda hayırlısı olsun...

sizin durumunuzda olan biri için zor durum..bırakın çocuklarınızı birde torunlar var..
yine siz bilirsiniz ama eğer maddi sorun yaşamıyorsanız evlenmeyin..
bu kişi çok kıskanç..çocuklarınız küçük olsa eminim onları kapıdan içeri almaz toruna bile tahammül edemeyen biri..
siz söyleyin benim torunlarımla kızımla arama girme onlar torunlarım deyin..
bu adamın çocukları torunları yokmu?

Ne sacma kizini niye istemiyo evli coluk cocugu var..Bence bidaha düsün..Hep sorun yasarsin cocugundan nasil kopacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…