Ne kadar zor. hakkınızda hayırlısı olsun.Ben ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
Ben ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
Torun sevgisini bile anlamayan,aile bağlarından haberi olmayan adam size, sizin hayatınıza ne katabilir.Bunu iyice düşünün.Ben ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
Kendisi daha once iki kez evlilik yapmis bir kizi bir oglu var fakat cocuklariyla manevi acidan pek ilgilenmiyorNiye istemiyormus peki ? Ben de burayi cozemedim, sizinle yasamicaklar ki, ara sira ziyarete gelecekler. Ne tatli 4 yasinda bir cocuk ona da dede dese fena olmaz mi?
kararsız kalma abla belkde sen benim annemin yasındasın kendi çocuklarına karsı böyle olan sizn evlatlarınızı hiç görür bde genç kızınız varmış maneviyat önemli olan durumunuz zor olabilir ama benim annemde 11 senedir dul ve hep çalıştı sizi parasıyla satın almasına izin vermeyinYorumlariniz icin tesekkur ederim cocuklarimdan vazgecmiyorum elbette her kadin gibi bende sadece mucadele edip bu durumu cozmeye calisiyorum maddi acidan hicbir guvencem yok lise 3e giden bir kizim var ve ayni hatalari yapmayacagim diye yalvariyor kac kez affettim.. bana ve cocuklarima karsi sadece maddiyat var maneviyat yok. Maddiyat en onemli sey degil benim icin ama hayat sartlari beni endiselendiriyor. Adam duzelecegini soyluyor ama evlenirsem daha kotu olur daha da kisitlar gibi bir his var icimde gercekten cok kararsizim
Yorumlariniz icin tesekkur ederim cocuklarimdan vazgecmiyorum elbette her kadin gibi bende sadece mucadele edip bu durumu cozmeye calisiyorum maddi acidan hicbir guvencem yok lise 3e giden bir kizim var ve ayni hatalari yapmayacagim diye yalvariyor kac kez affettim.. bana ve cocuklarima karsi sadece maddiyat var maneviyat yok. Maddiyat en onemli sey degil benim icin ama hayat sartlari beni endiselendiriyor. Adam duzelecegini soyluyor ama evlenirsem daha kotu olur daha da kisitlar gibi bir his var icimde gercekten cok kararsizim
bencilliğini baştan ortaya koymuş işte.sizi kızınız ve torunlarınızla birlikte kabullenemiyorsa zaten başta sorun var demektir.başta böyleyse sonrasını düşünemiyorum.evladınızdan değerli değil ya.Ben ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
sizin durumunuzda olan biri için zor durum..bırakın çocuklarınızı birde torunlar var..Ben ikinci evliliğini yapmak üzere olan bir bayanım ancak ilk eşimden olan evli bir kizim ve iki tane torunum var.evlenmek üzere olduğum kişi torunlarımin bana gelmesini istemiyor torunlarımla ilgilenmeme dahi katlanamiyor ...büyük torunum 4 yasinda ve bana çok düşkün arada sırada bende kaldığında hep problem yasiyorum ben ne yapacagimi bilemiyorum iki arada kalmaktan bıktım...çocuklarımdan torunlarımdan ayrılmam mümkün değil lutfen yorumlarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?