İkinci evlilikte mutlu olan varmi

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
32
Merhaba şuanda bosaniyorum. Eşim hiç bir şekilde beni karısı olarak görmedi sahiplenmedi. Ailesinden ayrı eşimden ayrı çektim. Şuan kesinlikle evlilik dusunmuyorum ama ilerde illaki evlilik yapicam yine aynı problemlerle karsilasirsam diye korkuyorum yaşımda çok küçük 23yasindayim çocuğum yok. Boşandıktan sonra nelerle karşılaşılasicsm nelere dikkat etmeliyim bilemiyorum. İkinci evliligini yapipta mutlu olan varmi veya ne gibi zorluklarla karsilasiyorsunuz

2.evlilikte mutlu olma oranı 1. Evlilikte mutlu olma oranıyla aynı açıkçası
Ha evlenip boşandınız diye sorun yapacak insanlar olabilir onlarla da evlenmezsiniz diye düşünüyorum

iyi tartın hem sevin hem mantıklı düşünün
Ve bence çocuğu olan bir adamla evlenmeyin
Ve diğer evliliğinizdeki tecrübeler size yol göstersin

Hayat kendi içinde bir karmaşa. Bekarım bu arada ama size tavsiyem hayattan korkmayın illa bir yerde bir diken batacak parmağımıza çekip çıkaracağız biraz kanayacak biraz acıyacak ama yolumuza devam edeceğiz

Hayata böyle bakın ve asla karamsar olmayın.
Mutluluklar

Valla evli değilim ama buradan gözlemlediğim kadarıyla 2.evlilik aşamasına gelirsen evleneceğin şahsa ilk evliliğinde kocandan çektiklerinden detaylı bahsetme çünkü bunları öğrendiklerinde adeta sidik yarışına girip ilkinden daha beter davranan tonla adam var. Baya gördük buralarda

Henüz çok küçüksün bence de.. Bir süre evlilik düşünmesen çok daha iyi.. Hiç bir şey beklemiyor ayrıca seni..
Bu tamamen kadının değerinden soyutlanmış kesimin düşünceleri..
Eş işi kumar işi herkes ilerde ne yaşayacağını bilse ona göre evlenir yani bunun cevabı yok..

Kuzenim 2.evliligini yapti.Ilkinden farkı adam çirkin ama eğitimli kültürlü anlayisli.Ilk eşi aileciydi 2.eşi daha aileci.2.es kuzenime para yagdirior ilk esi harclik vermezdi.Ask var mi desen yok ilk esine aşıktı.Kiz ilk evliliğinde kvden çekmisti simdi görümce ve enişteden.Her iliski ve evlilikte eksiler artılar sorunlar var.Kisi değişio ama sorunsuz duzen yok.Sen her şeyden önce kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye eyivallahin olmasin sonrası kader kısmet vee akıllıca karar

Hatta hic bahsetme sende eger eski esi varsa onun konusunu acma

Bahtinda varsa cekmek 10 defa evlensen gene cekersin kendini idealist goster kimseye eyvallahin olmayacagini hissettir eger erkek senin onu terk etmeyecegini anlarsa ailesi kv gorumce de baskin gelirse zaten vay haline

Çok mutlu da olabilirsiniz zaman ve seçimler belirler.
Ancak geçmiş ilişkinizin muhasebesini iyi yapın ve nerede yanlış yaptığınızı bulun.
Ona göre de kendinize yol çizersiniz.
Bir süre evlilik düşünmeyin bence kendinize yatırım yapın , gezin okuyun öğrenin.
Kısaca önce hayatı yaşayıp yaralarınızı sarın ve zamana bırakın.

Ne güzel boşanıuorsunız. Daha boşanmafan evlilik düşünmek çok tuhaf değil mi? Ne bu hugonun maceraları gibi. Dur bir şundan kurtul sonra düşünürsünüz

2.evlilikte mutluluğun daha fazla olma ihtimali olduğuna inanıyorum daha temkinli yaklaşılır

Sizi tanımıyorum ama yaşınız küçük. Genç evlilik yaptığınız için Üniversiteyi bitirmemiş olabilirsiniz. Okuyun, özgürlüğünüzü elinize alın, çalışın. Evlilikten çok daha mutlu olacağınız kesin

Ne güzel boşanıuorsunız. Daha boşanmafan evlilik düşünmek çok tuhaf değil mi? Ne bu hugonun maceraları gibi. Dur bir şundan kurtul sonra düşünürsünüz
Bu yorum ilk ne zaman yapılacak diye merak ediyordum tebrikler ilk sıradasınız, nedense böyle konulara şimdiden evlilik mi düşünüyorsuncular hemen gelir, evlilik düşündüğü için değil konu sahibi geleceğe umutla bakmak için pozitif hikayeler duymak istiyorcular da konu sahibini savunur. Ben ikinci gruptanım, siz sahiden ilk mesajdan konu sahibinin hemen evlenmek istediği sonucunu mu çıkardınız. Boşanmadan evlilik düşünmek tuhaf değil ayrıca, boşanmadan tekrar evlenmeye çalışsaydı tuhaf olurdu. Ama bunu düşünmek tuhaf değil insan dediğin herşeyi düşünür. Düşünmenin kendisi tuhaf bir eylem değildir ki.

İlk sırada olduğuma sevindim. Şu anda böyle şeyleri düşünürse henüz düzelmemiş olan psikolojiyle nasıl tekrar ikinci evliliği yapabilir. İlk önce hazmetmek gerekiyor. Zaten kendisine zaman verirse buradan fikir almasına gerek kalmaz. Eski evliliğini teraziye koyar yanlışlarını doğrularını kendi bulur. Resetlenmiş kafayla en doğru evliliği yapar.birde genç kızlarımız hayatı sadece evlilikten ibare t görmesinler belki bu onun için kendini tanıması dünyayı anlaması için bir fırsat. Bence 2 evlilikten önce nasıl ayaga kalkarım nasıl varolurım desin bunda yanlış olan bişey yok daha 23 yaşında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…