Hatta hic bahsetme sende eger eski esi varsa onun konusunu acmaValla evli değilim ama buradan gözlemlediğim kadarıyla 2.evlilik aşamasına gelirsen evleneceğin şahsa ilk evliliğinde kocandan çektiklerinden detaylı bahsetme çünkü bunları öğrendiklerinde adeta sidik yarışına girip ilkinden daha beter davranan tonla adam var. Baya gördük buralarda
Ne güzel boşanıuorsunız. Daha boşanmafan evlilik düşünmek çok tuhaf değil mi? Ne bu hugonun maceraları gibi. Dur bir şundan kurtul sonra düşünürsünüzMerhaba şuanda bosaniyorum. Eşim hiç bir şekilde beni karısı olarak görmedi sahiplenmedi. Ailesinden ayrı eşimden ayrı çektim. Şuan kesinlikle evlilik dusunmuyorum ama ilerde illaki evlilik yapicam yine aynı problemlerle karsilasirsam diye korkuyorum yaşımda çok küçük 23yasindayim çocuğum yok. Boşandıktan sonra nelerle karşılaşılasicsm nelere dikkat etmeliyim bilemiyorum. İkinci evliligini yapipta mutlu olan varmi veya ne gibi zorluklarla karsilasiyorsunuz
2.evlilikte mutluluğun daha fazla olma ihtimali olduğuna inanıyorum daha temkinli yaklaşılır2.evlilikte mutlu olma oranı 1. Evlilikte mutlu olma oranıyla aynı açıkçası
Ha evlenip boşandınız diye sorun yapacak insanlar olabilir onlarla da evlenmezsiniz diye düşünüyorum
iyi tartın hem sevin hem mantıklı düşünün
Ve bence çocuğu olan bir adamla evlenmeyin
Ve diğer evliliğinizdeki tecrübeler size yol göstersin
Bu yorum ilk ne zaman yapılacak diye merak ediyordum tebrikler ilk sıradasınız, nedense böyle konulara şimdiden evlilik mi düşünüyorsuncular hemen gelir, evlilik düşündüğü için değil konu sahibi geleceğe umutla bakmak için pozitif hikayeler duymak istiyorcular da konu sahibini savunur. Ben ikinci gruptanım, siz sahiden ilk mesajdan konu sahibinin hemen evlenmek istediği sonucunu mu çıkardınız. Boşanmadan evlilik düşünmek tuhaf değil ayrıca, boşanmadan tekrar evlenmeye çalışsaydı tuhaf olurdu. Ama bunu düşünmek tuhaf değil insan dediğin herşeyi düşünür. Düşünmenin kendisi tuhaf bir eylem değildir ki.Ne güzel boşanıuorsunız. Daha boşanmafan evlilik düşünmek çok tuhaf değil mi? Ne bu hugonun maceraları gibi. Dur bir şundan kurtul sonra düşünürsünüz
İlk sırada olduğuma sevindim. Şu anda böyle şeyleri düşünürse henüz düzelmemiş olan psikolojiyle nasıl tekrar ikinci evliliği yapabilir. İlk önce hazmetmek gerekiyor. Zaten kendisine zaman verirse buradan fikir almasına gerek kalmaz. Eski evliliğini teraziye koyar yanlışlarını doğrularını kendi bulur. Resetlenmiş kafayla en doğru evliliği yapar.birde genç kızlarımız hayatı sadece evlilikten ibare t görmesinler belki bu onun için kendini tanıması dünyayı anlaması için bir fırsat. Bence 2 evlilikten önce nasıl ayaga kalkarım nasıl varolurım desin bunda yanlış olan bişey yok daha 23 yaşında.Bu yorum ilk ne zaman yapılacak diye merak ediyordum tebrikler ilk sıradasınız, nedense böyle konulara şimdiden evlilik mi düşünüyorsuncular hemen gelir, evlilik düşündüğü için değil konu sahibi geleceğe umutla bakmak için pozitif hikayeler duymak istiyorcular da konu sahibini savunur. Ben ikinci gruptanım, siz sahiden ilk mesajdan konu sahibinin hemen evlenmek istediği sonucunu mu çıkardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?