• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci hamileligim..

Merhaba 8 aylik bir bebegim var ve evde uyguladigim testle hamile oldugumu ogrendim. Esim prz ile korunuyordu ama arada kacamaklar oldu(evde kalmamis bisi olmaz gibisinden) emziriyordum adetlerim de duzensiz ona guvendim ama hata yapmisim. Artik pismanlik care olmaz. Kizima kardes olacak beraber buyuyecekler. Calisiyorum kizima kv bakacakti ama simdi bebek dogduktan sonra ucretsiz izne ayrilir ikisine de bakarim diyorum.
Dert ettigim seylere gelecek olursak. Ben bir haftadir bunu kimseye soyleyemiyorum esimle sir gibi sakliyoruz. Annem duysa tepki verecek (bebegim zor bir bebek ben bile zor bas ediyorum ) is yerindekilerden utaniyorum yine mi derlerse diye:KK43:
Belki sacma gelecek size ama drt ettigim bir konu da gorumcem hamile. Ve muhtemelen ayni donem olacak dogumumuz. Hamileliginde dogumunda ona destek olmak isterdim. Cunku o bana cok yardimci oldu ama simdi yaninda olamayacagim. Kendimi onun hakkini gasp etmisim gibinhissediyorum.
Dun bizdeydiler onun hamileliginden bahsettik hep ben hic kendimden konusamadim sanki bi suc islemisim gibi.
Bi de kv tepkisinden cekiniyorum. Cunku bebegim cok sikintiliydi ve encok kv destek oldu bana yani o da cok yoruldu bizimle. Simdi olumsuz bir yorum yaparsa diye korkuyorum.
Kafam karisik kizlar..
Nasil yaklasmaliyim sizce?
Tek söyleyeceğim hayırlı uğurlu olsun allah mutlu etsin hep sizleri:)allah olmayanlara da versin vereceğin kötü haber ve derdin bi tek bu olsun.

Minik bebeğin kendini kötü.hisseder sonra istenmediğini düşünür kötü enerjiler yollama yavrucağa kıyamam :)

Aaa hamile kalınca utananı ilk kez gördüm. Dikkat edin de doğurduktan sonra üçüncü yola çıkmasın :21:

Kaza kurşunu de geç tatlım. Görümcene de gerçek duygularını söyle ve iyi niyetini görsün. Birlikte bakarsınız hepsine bir araya gelerek. Sağlıkla kucakla inşallah

Ben tüp bebek annesiyim binbir zahmetle anne oldum. Şuan bebeğim 5 aylık. Eğer şuan hamile kalırsam mutluluktan uçabilirim çünkü kendiliğinden hamile kalmıs olurdum.. aralarıda çok olmazdı göğsümü gere gere derdim herkese hamileyim yine diye. Bence mutlu olmalısın hamile kalmak cok zorlaştı ben bir daha anne olabilcek miyim onu bile bilmiyorum. Maddi mabeci cok zor seyler yasadım
Benim de büyük kızım tüp bebek
Doğal yolla asla olmaz demişti doktorlar,ona güvenerek korunmasını,kızım iki yaşındayken hamile olduğumu öğrendim...
Demem o ki, tüp bebekten sonra doğal yolla hamilelik yaygın bir durum...

Merhaba 8 aylik bir bebegim var ve evde uyguladigim testle hamile oldugumu ogrendim. Esim prz ile korunuyordu ama arada kacamaklar oldu(evde kalmamis bisi olmaz gibisinden) emziriyordum adetlerim de duzensiz ona guvendim ama hata yapmisim. Artik pismanlik care olmaz. Kizima kardes olacak beraber buyuyecekler. Calisiyorum kizima kv bakacakti ama simdi bebek dogduktan sonra ucretsiz izne ayrilir ikisine de bakarim diyorum.
Dert ettigim seylere gelecek olursak. Ben bir haftadir bunu kimseye soyleyemiyorum esimle sir gibi sakliyoruz. Annem duysa tepki verecek (bebegim zor bir bebek ben bile zor bas ediyorum ) is yerindekilerden utaniyorum yine mi derlerse diye:KK43:
Belki sacma gelecek size ama drt ettigim bir konu da gorumcem hamile. Ve muhtemelen ayni donem olacak dogumumuz. Hamileliginde dogumunda ona destek olmak isterdim. Cunku o bana cok yardimci oldu ama simdi yaninda olamayacagim. Kendimi onun hakkini gasp etmisim gibinhissediyorum.
Dun bizdeydiler onun hamileliginden bahsettik hep ben hic kendimden konusamadim sanki bi suc islemisim gibi.
Bi de kv tepkisinden cekiniyorum. Cunku bebegim cok sikintiliydi ve encok kv destek oldu bana yani o da cok yoruldu bizimle. Simdi olumsuz bir yorum yaparsa diye korkuyorum.
Kafam karisik kizlar..
Bence söylemekte acele etmeyin zaten. Sağlıklı olduğu kesinleşsin. Karamsar bakıyor gibi görünüyor olabilirim ama aynı şey başıma geldi, 2 yaşında oğlum, sizin gibi süpriz bşr hamilelik oldu. Eltimde hamile, eşim hemen söylemek istedi ama sonra düşük oldu.

Bende kizim 9 aylikken hamile kaldim ben hemen anneme soylemistim ve buyuk bir tepki almistim benden yardim bekleme cocugun senin zaten zor bi cocuktu diye benim buyuk kizim cok zordu hala oyle mayista 3 yasinda olacak kucigumde 18 aylik... Ama annemin dedigi gibi olmadi yumusadi hamileligimde yanimdaydi bebegim oldu buyuk kizima bakti once tepki sonra alisiyorlar hatta cok seviyorlar iyikide olmus simdi kocaman oldular sukur zor oluyor hemde cok zor ama buyuyup 4 5 yasinda daha guzel olacaktir. Banada her goren aaaa yinemi hamilesin bebegin kucuk niye yaptin vs diyolardi onceleri susuyordum sonra sorana agzinin payini verdim. Hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah bebegin

Tek söyleyeceğim hayırlı uğurlu olsun allah mutlu etsin hep sizleri:)allah olmayanlara da versin vereceğin kötü haber ve derdin bi tek bu olsun.
Allah razi olsun. Size de bebeginizi sag salim kucaginiza almayi kismet etsin insallah :)

Bende kizim 9 aylikken hamile kaldim ben hemen anneme soylemistim ve buyuk bir tepki almistim benden yardim bekleme cocugun senin zaten zor bi cocuktu diye benim buyuk kizim cok zordu hala oyle mayista 3 yasinda olacak kucigumde 18 aylik... Ama annemin dedigi gibi olmadi yumusadi hamileligimde yanimdaydi bebegim oldu buyuk kizima bakti once tepki sonra alisiyorlar hatta cok seviyorlar iyikide olmus simdi kocaman oldular sukur zor oluyor hemde cok zor ama buyuyup 4 5 yasinda daha guzel olacaktir. Banada her goren aaaa yinemi hamilesin bebegin kucuk niye yaptin vs diyolardi onceleri susuyordum sonra sorana agzinin payini verdim. Hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah bebegin
Allah razi 9lsun. Sizin kuzulari da size bagisla
Bence söylemekte acele etmeyin zaten. Sağlıklı olduğu kesinleşsin. Karamsar bakıyor gibi görünüyor olabilirim ama aynı şey başıma geldi, 2 yaşında oğlum, sizin gibi süpriz bşr hamilelik oldu. Eltimde hamile, eşim hemen söylemek istedi ama sonra düşük oldu.

saglikla gelsin yavrun oncelikle.utanmanin bir alemi yok anasi belli babasi belli.sizi anliyorum benim kizimda 19 aylikken hsmile oldugimu ogrendim hic beklemiyordum bir kacamak yaptim bende emziriyordum.tabi 6 yil sonra kizimiza kavustuk hemen olmaz falan sandik ama Allah nasip etmis napcan.simdi 32 haftaya gelmek uzereyim cok seviniyoruz iyiki olmus diyor heyecanla ikinci prensesimizi bekliyoruz.kizimin kardesi olacak.
anneler once kizar sonra sevinirler meraketme kv de sevinir sonucta torun bu baldan tatli.sen onu bunu birak mide bulantilarin insallah olmaz ben mahvoldum ilk aylar birde kizima bakiyodum of of cok berbatti.hic uzulme bebisin sana bol sans getirsin..
Cok tsk ederim. Allah razi olsun. Sizin bebisleri de size bagislasin insallah.. boyle konusarak cesaret ve huzur verdiniz bana :)

Ben tüp bebek annesiyim binbir zahmetle anne oldum. Şuan bebeğim 5 aylık. Eğer şuan hamile kalırsam mutluluktan uçabilirim çünkü kendiliğinden hamile kalmıs olurdum.. aralarıda çok olmazdı göğsümü gere gere derdim herkese hamileyim yine diye. Bence mutlu olmalısın hamile kalmak cok zorlaştı ben bir daha anne olabilcek miyim onu bile bilmiyorum. Maddi mabeci cok zor seyler yasadım
Haklisiniz nankorluk etmek istemem hic bir zaman aldirmak vs aklim gecmedi. Bas goz ustune.. sadece erken oldugunu dusundum ve kendimi hazir hissetmedim.
En yakin ark cocugu olmadigi icin esi tarafindan terk edildi ustelik kac tup bebek denemesinden sonra...
Allah razi olsun sizden bebeginizi size bagislasin ve kisa zamanda yeniden anne olmayi kismet etsin insallah :)

Hayirli olsun oncelikle.
Bakacak olan sensin neden bukdr sikinti yapiyosin ki.
Bizde ikincide prezervatif kurbani olduk siz gibi oglum 14 aylikken hamile kaldim baslarda daha cok erken falan dedi herkes ama hic kafama takmadim Allah nasip ettiysr vardir bi bildigi dedim hrp
Benim oglumda cok zor bi bebekti ama Allah yardim ediyo bi sekilde merak etme. Gorumcen konusundada uzulme isteyerek olmus bse değil sonucda

Benim kizimda 12 aylikti hamile oldugumu ögrendigimde bende senin gibi tepki aldim tabi ki. Kendi ailemde olmak üzere herkesden aldir daha kizin kucuk ikisine birden nasil bakacaksin vs vs. Yardimci olacak kimse yok kizima tek basima bakiyorum. Sonuc olarak suan 4 aylik hamileyim kimseyi dinlemedim ve dunyay getirmek icin kararli davrandim. Simdi hersey gecince herkes ay iyiki aldirmadin ikisi beraber buyur giderler diyolar. Zor olacak tabi ki 2 kucuk bebekle ama herseye deger.

Kafam karisik kizlar..
Çok zor bir süreç seni bekliyor , Allah yardımcın olsun.

Sevişmen, prezervatifsiz sevişmen yada çocuk doğurman kimseyi ilgilendirmez. Bir süre oturur çocuklarına bakarsın .biraz büyüdüklerinde de işe geri dönersin ..

ne hayallerim vardı benim son hamileligimi ogrenmeden önce ..korunarak hamile kalan nadir insanlardanım :D okula başlayacaktım, okul bitecek öyle çocuk sahibi olacaktım .malesef hayat plan program kaldırmıyor .doğurdum ,3 ay sonra okula başladım :) hicbirsey için geç değil ,biraz hayallerimi ertelemiş oldum .

Sen de üzülme ! Bebislerin sağlıklı olsun ,yaninda olsun yeter ..gerisini sonra halledersin .şuanda hayatını biraz dondurmak zorundasın ..

Sayisiz insanin tum servetini, varini-yogunu harcayip da sahip olamadigi nimete 2.kez kavusacak olmanin bilinci ile sukredin Allah a
Tek derdiniz bu olsun..
Hayirli ugurlu olsun hamileliginiz tebrik ederim ,Allah tamamina erdirsin saglicakla:anneadayı::KK200:

Back
X