- 13 Ağustos 2025
- 5
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi hemasihemmavi
Merhaba kızlar. Direk konuya giriyorum. Ben ilk çocuğuma neredeyse evlenir evlenmez hemen hamile kaldım. Yani evlendikten sonra bir kere adet gördüm sonra direk hamile kaldım. Şimdi oğlum 4 yaşında. Artık kardeş düşünüyoruz fakat yaklaşık 6 aydır deniyoruz ama henüz bir gelisme olmadı. İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Yani herşeyi aynı yapıyoruz
fakat neden olmuyor anlamıyorum. Tabi o zamana göre 20 kilo fazlam var.. bu bir neden olabilir tabiki. Aynı anda hem diyet yapıp hem hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay ovulasyon testi ve bir kaç takviye almayı düşünüyorum. Adetim bittikten sonraki ilk üç gün Süt maydanoz kürü yaptım. Hayıt otu sirkesi, keten tohumu çörek otu tohumu bal limon tarçın ile yapılmış bir macun, çörek otu yağı ile bikini bölgesine ve ayak altına masaj, arı sütü, bal ve propolis karışımı gibi şeyler edinip kullanmayı düşünüyorum. Birde düzenli yürüyüş yapıcam inşallah. Ek olarak bana önerebileceğiniz hamile kalmayı kolaylaştıran birşey olur mu ? Yani hiç bir tecrübemiz yokken Allah nasip etti bir evladım oldu şükürler olsun ikincisi de olsun istiyorum bir an önce..