İkinci kere aşık olmak ve unutamamak

Sosyal medyaya güvenerek kendini üzme. Orada herkes aşık, herkes mutlu. Belki burada bile bir çok üye önce mutlu bir fotoğraf paylaştı, sonra bdv de konu açtı
Yani tabi ama google da adını aratinca video yu gördüm evlenme teklifi ve o elim ayağım titredi iyiki kaldırmış yayından izleyemedim izleyemezdim o ise beni hatırlamıyordur bile hayatına bakıyor üzmüş kırmış umrunda mı cuma namazına giden inançlı bir insan ki benim hakkıma girdi hakkımı helal etmiyorum benim en korktuğum birini kırmak bazılarının umrunda değil demek ki umarim doldurun her damla gözyaşı yerde kalmaz bana mesaj atmasaydı sonradan gözüme soka soka yapmasaydı derdim ailesi istemedi peki o da hayatını kurdu sonra gelip beni bir daha dağıttı

Ya ben bu insanları anlamıyorum.

Insanları kandırarak ellerine ne geçiyor ya.
Konu sahibi benimde başımdan geçti böyle bir olay.
Benimle gelecek ile ilgili planlar yaparken başkasıyla sözlendiğini sosyal medya dan öğrendim bende. Üstelik bizim ilişkimiz 4 yıllık bir ilişkiydi....

Öğrendikten sonra içimde zerre kadar sevgi kalmadı. Allahından bulur inşallah.

Merak etmeyin sizde. Geçer.
Umut etmekten vazgeçmeyin. Kendinizi sevin. Umut edin, dua edin.

Siz günahsızsınız. Kendinizi suçlamayın sakın.

Ben karma ya inanıyorum, sizde inanın.

Üzülmeyin sakın.

Keşke bende de zerre kadar sevgi kalmasa sizinki çok daha zor 4 yıl ne demek ama benim de yarim kaldı her şey çok guzelken en başlarında bitti ayaklarım yere basmıyordu sürekli gülüyordum mutluydum

Karma ile ilgili mesajınızı görmüştüm hazirandan sonra neler olacak acaba ya ilki beni ne kadar uzdu neler yaşattı 7 yılın heba oldu ama şimdi umrumda degil gayet de mutlu ama mutlu mutsuz olması etkilemiyor beni o zamanlar ne kadar üzülmüştüm bir de ilk aşk bir daha sevemem saniyordum bunda niye böyle etkilendim bilmiyorum

Evet Haziran 2017 ile Ocak 2020 , gezegen faaliyetleri bizi haksız yere üzen herkesin çöküşünü ve dibbe vuruşunu seyretmemize izin verecek.

Adalet yerini bulacak bu dönem içerisinde.
Siz umut etmekten vazgeçmeyin...

Sizin adınıza sevindim, diğer kız için üzüldüm. Böyle bir insanla evlenmiş. Bence sizde sevinip sukretmelisiniz.
Evlenecek evet kızın da gözü kör evlilik diye ölüyor şu an evlenme teklifi almış elinde ı said yes yazmış hemen eşim benim yazmış belki hayırlısı böyleydi onla olsaydım daha kötü olacaktı hayatım muhtemelen aldatılırdum

Umarim hayatında ah ettiğim iki kişi oldu biri ilki biri bu

Öteki kız buldumcuk sendromu yaşıyor. Yalnız hali çok üzücü düşünsenize sevgilisi hala eski sevgilisine yazıyor bahaneyle. Sinek de küçük ama mide bulandırır demişler. Ben de sizin gibi duygusalım. Sosyal medyadan takip etmeyin kendinize hakim olun emin olun daha mutlu olacaksınız.

Kandırılmak çok kötü. İçinizi rahatlatacaksa söyleyeyim aşk acısından ziyade kandırılmayı yediremiyorsunuz ve bu doğal bir şey. Onların ayıbı. O kız da yalancı bir insanla ne kadar mutlu olabilir iyi ki evlenmemişsiniz onunla. Yalancı insan hayatındaki herkese yalan söyler, yalanla yaşanmaz.

Artık bakmiyorum 1.5 ay oldu nisan fotoğraflarını başka hesaptan baktim zaten engellemişti beni kendisu kizi da engelledim gormemek için ama kendi adi soyadı ve işyerinin resimleri olan fake gibi bir hesap açmış onu da engelledim

Evet sanırım terk edilmeyi kandirilmayi hazmedemiyorum

Evet sanırım terk edilmeyi kandirilmayi hazmedemiyorum

Yine de terk edilip kandırılmak mı yoksa bir yalancıyla yaşamak mı diye sorsalar kandırılmanın acısını yeğlerim. Bence verilmiş sadakanız varmış önünüze bakın dürüst insanları hak ediyorsunuz.

Tabiki zaten geri donseydı de kabul etmezdim egom tavan yapardı sanırım benim kabullenemedigim bu oldu

Tabiki zaten geri donseydı de kabul etmezdim egom tavan yapardı sanırım benim kabullenemedigim bu oldu

Daha farklı da yaklaşabilirsiniz, karakteri bozuk insanlar karakteri bozuk insanlarla olur eninde sonunda. Neden size geri dönsün ki. Asıl ego patlamasını ondan iyisini bulup çok daha mutlu olduğunuzda yaşarsınız. Bu açıdan bakın bence.

Doğru fiziki görünümünden başka elinde fazla bir şeyi olmayan biri öyle ahım şahin yakışıklı değildi de ortalama üzeriydi ama kariyer olarak benden alttaydı hatta senden az maaş alıyorum diye sorun ediyordu hesaba ortak olmaya kalkınca geriliyordu erkek ödermiş erkek ailesini korurmuş erkek onlarda evlenince ayrılmak yokmuş ataerkil halbuki doğulu olan benim bizde yok öyle bir şey

Doğulu olması asla değil benim için mesele ama ataerkil zihniyetten Zaten kaç. İster doğulu olsun ister batılı hatta İsveçli olsun kaçacaksın bu zihniyetten. Valla boşver.

Haklısınız normalde yazım kurallarına çok dikkat ederim.Kafam pek yerinde değil ne yazık ki.
Aman yahu bosverin. Konuyu tam anlamadım ama yorumlardan kısa süreli bir şey olduğunu çıkardım. Şöyle geriye dönüp baktığımda dünyadaki en önemsiz dert askmis gibi geliyor. Ki çok büyük aşk acısi çekmiş biriyim zamanında. Canınız sağolsun olsun, unutursunuz. İnsan ölümün acısını unutuyor bu ne ki diye düşünün. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…