ikinci kez anne olayı arzulayanlar!

Shakaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
197
0
46
İstanbul
Herkeze selamlar;
yaklaşık olarak iki buçuk üç aydır ne zaman nette zaman geçirmek istesem kendimi burda bulmaya başladım :) ikinci çocuk için çok sıcak düşünmediğim için önce bi noluyoruz dedim doğal olarak :) buraya girip çıkıp insanları anlatıp paylaştıklarını okudukça da her ay reglime bi hafta kala e hadi bakalım derken buldum :)gerilip stres yapmaya başladım acaba diye :) ve artık eminim ben ikinci bir bebeği kesinlikle istiyorum :) o yüzden de geçen gün buraya müdavimliğimi karara bağlayarak üye oldum :) ve bu ay bol bol çalışıyorum :) sizlerde benim gibi olan arkadaşlarla tanışıp konuşalım...

he tabii bu arada on senelik evliliğin ardından kucağma alabildiğim 6 yaşında bir kızım var! Çok zorlu günlerden geçtiğim içinde burda anne olmak için yanıp tutuşan herkezi çok çok iyi anlayabiliyorum.. ikinci çocuğu planlayan arkadaşlarıma tüp bebek tavsiye eden dr.lar duydum normal yolla gebelik bir türlü mümkün olmadığı için.. Rabbim yokluğunu göstermesin dilerim hiç kimseye..

yok degılsın kuzum ne zman yolda olsun tvde olsun bı bebek gorım kos akosa esıme gdıorum ıkıncıyı yapalımı dıye sponra yok yok dıorum daha erken hayatımızı yasıyalım :D dıyorum kızım 4 yasında suan ama her gecede bebek gormuyor deılım hergun bı bebek emzırıyorum altını temızlıorum sevıorum kokluorum :D hormonlardan galıba regl ıkı gun gecsın acaba hamılemıyım bıle dedım oluor ama halbukı ınsna kendını bılmezmı deılım kendı kendıme kendımı hamıle yapıorum gobek cıkıor :D psıkolojık olarak :D

merhaba
bu konuda açılan çok başlıklar var o yüzden dikkatten kaçmış olabilir topiğin.
inşallah Rabbim hayırlısıyla bizlerede verecek.
Benim 7 yaşında kızım var. 5 yaşına geldiğinden beri 2. bebeği istiyoruz. 2009 da bi düşüğüm oldu
sonrasında hala bekliyoruz ve dua ediyoruz.. defalarca dr takibinden geçtim. kısmetten ötesi yok.
inşallah sizlere bekletmeden verir Mevla..

merhaba
Benim 7 yaşında kızım var. 5 yaşına geldiğinden beri 2. bebeği istiyoruz. 2009 da bi düşüğüm oldu
sonrasında hala bekliyoruz ve dua ediyoruz.. defalarca dr takibinden geçtim. kısmetten ötesi yok.
canım gecmıs olsun ... amin

yok degılsın kuzum ne zman yolda olsun tvde olsun bı bebek gorım kos akosa esıme gdıorum ıkıncıyı yapalımı dıye sponra yok yok dıorum daha erken hayatımızı yasıyalım :D dıyorum kızım 4 yasında suan ama her gecede bebek gormuyor deılım hergun bı bebek emzırıyorum altını temızlıorum sevıorum kokluorum :D hormonlardan galıba regl ıkı gun gecsın acaba hamılemıyım bıle dedım oluor ama halbukı ınsna kendını bılmezmı deılım kendı kendıme kendımı hamıle yapıorum gobek cıkıor :D psıkolojık olarak :D

Sen de benim gibi gönlün istiyo ama aklın mantığın kabul etmiyo sanırIM :) ben eşimi bu ay sonunda ikna ettim sinir oluyodum erkekler ister kadının peşinde koşturur bitane daha olsun diye benimki daha birileri ikinci diye lafa başladığı gibi yok ne ikincisi diye tepkiyodu bende susup oturuyodum aŞAa :) ama insan istiyo işte birinci de sanki hiç bişi anlamadan geçti gibi GELMİyo mu sana da şimdi :))

merhaba

Amin! canım inşallah! ben düşününce yine de hamd etmemiz gerek diye de düşünüyorum en azından Rabbim bize birer güzel evlatla sevindirdi onlara sağlık sıhhat versin! vakti saati vardır mutlaka.. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş.

Sen de benim gibi gönlün istiyo ama aklın mantığın kabul etmiyo sanırIM :) ben eşimi bu ay sonunda ikna ettim sinir oluyodum erkekler ister kadının peşinde koşturur bitane daha olsun diye benimki daha birileri ikinci diye lafa başladığı gibi yok ne ikincisi diye tepkiyodu bende susup oturuyodum aŞAa :) ama insan istiyo işte birinci de sanki hiç bişi anlamadan geçti gibi GELMİyo mu sana da şimdi :))

aynen canım ben 19 yasımda anne oldum doktorum bana kucuk anne der hala gıtım zmanda bıle derya kucuk yasda anne oldum ıcın kızıma 6 ay boyunca kayınvalıdem bakdı gece uyurum duymam cocugu dıye bıde 40 gun emzıre bıldım kızımı sonra sutum ne hıkmetse kesıldı veremedım hıc bısey anlamdım tek hatırladım bebeklıgındnen oyuncak bebk gıbı saat bası ustunu degıstırmemdı halbukı kırlı de deıldı ustu hep degsıtırıdım :D sımdık yemın etım esıme bıle dıyorum ıkıncı bebek olsun hıc kımseye vermıcem kendım bakıcam ısterse sabaha kadar uykusuz bıraksın yıne kendım bakıcma o annelık duygusunu kendıme tadamadım sımdık kzımla arkads gıbıyız yol arkadasım dıyorum ben ona oda bana :D zaman cok cabuk gecıyor ne mzan dogdu nezman 4 yasınd aoldu anlamsı degılım . inan bazen ıkız olsun ucuz olsun dıorum :D bı anlım annelı hehe dogurasım geldı bak sımdık :D

ilk çocuklar öyle biraz gümbürtüye geliyo galba :) ağzım burnum kaşım gözüm derken kendi kendilerine büyüyo gibi oluyolar :) bende 29 yaşımda kucağıma aldım kızımı kendimi çok bilinçli ve hazır hissettiğim halde annemi tatilden kaldırıp getirdiğimi hatırlıyorum "anne ben bu çocuğa bakamıyorum galibaa" diye ağlayarak :) temmuz doğumlu olduğu için herkez tatildeydi ne yazık ki :) doğuralım cicim tam zamanı :) :18:

Back
X