İkinci kez anne olmaktan da olamamaktan da korkuyorum

ayseninannesiduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
102
9
96
11 aylık bir kızım var.. İkinci bebisi en az 3 sene sonra Allah nasip ederse düşünüyoruz.. Şimdi yasmin dk kullanıyorum ama çok da memnun değilim.. Esim korunmaz asla.. Bu is benim mesuliyetimde.. Bebeğime zor yetisirken yeniden hamile kalmaktanda korkuyorum.. Korunurken hap ile doğurganlığımı kaybetmektende korkuyorum.. Ya kardesi olamazsa kızımın.. Yada bebeğim minicikken bı daha hamile kalırsam diye de korkuyorum

Spiral istemem dollenmis yumurtanın spiralle yok edilmesi doğru gelmiyor..
Haplara guvenebilirmiyiz bilmiyorum

Bir daha cocuğum olmaz diye korkuyorum.. Aynı duyguyu yaşayan var mı ne yaptınız ne yapmalı?

Döllenmiş yumurtanın spralle yok edilmesinide nerden çıkardın ??
Yukarıdaki arkadaş anlatmış zaten spralin ne yaptığını öle saçma şeymi olur tabiki spermle yumurtanın birleşmesini sağlıyor spral rahim ağzını kapayıp sperm girişini engelliyor ama ben bunu nerden duyduğunu merak ettim?

Yasminden niye memnun değilsin? Bende 8 aylık bir bebek annesiyim aynı kaygılar bendede var doktorum 3 sene sonra bebek istediğimi bildiği için prezervatif emzirme bitincede hap dedi. 2. bebekten sonra takarız tak çıkar yapmamış oluruz dedi. Bizde şimdilik prezervatifle korunuyoruz emzirme sonrası bende doğumdan önce olduğu gibi yasmine dönücem. Bende bir sorun olmamıştı bırakır bırakmazda hamile kalmıştım senin ne gibi şikayetlerin var

Back
X