ikinci kez anne olmaya hazırlanan anneler, burda!!!

kozmatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
1.213
17
158
İstanbul
bir tane 3 yaşında harika,tatlı şeker bir oğlum var, şimdide 2 aylık hamileyim,bulantılara ve tüm o rahatsızlıklara rağmen, inanılmaz güzel bi duygu, bu duyguyu gözüm alsa bilmem kaç kez daha yaşamak isterim....peki siz?

hamileliği düşünen annler de buyursun kaygılarımız,endişelerimizi paylaşalım tecrübelerimizi anlatalım,mesela ilk göz ağrıma vakit ayırabilirmiyim,aradaki dengeyi kuarabilirmiyim,kendime vakit ayırabilirmiyim,bir tane daha uyumayan yada uyusada uyandığı zaman beni çoook yoran bi mink istiyormuyum?gibi sorularınız ve sorunlarınız için buyrun içeri:)

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsn topig benim1oğlum var 5yasına 2.sırası geldi die düşünüyoruz ama bu kez kendisi gelmiyor:26:nasip olursa 2.nin duygularını yazarım buraya ins

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsn topig benim1oğlum var 5yasına 2.sırası geldi die düşünüyoruz ama bu kez kendisi gelmiyor:26:nasip olursa 2.nin duygularını yazarım buraya ins

en az ilki kadar güzel bi duygu, hatta buna şahit olan bide abimizin olması çok daha güzel RABBİM nasip etsin inş.anlat bize:)

merhaba topiğin hayırlı olsun cnm.bnmde 2,5 yaşında kızım var.kızım olduktan sonra hep ikinciyi düşündüm ama cesaret edemedim işin aslı halen edemiyorum.pko var bende.yumurtalık tembelliğide cabası.halen çok kararsızım.senin bebiş hayırlı olsun .allah analı babalı büyütsün.ben çok kararsızım yardııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

konuyla ilgili her topiğe yazıyorum, buraya da yazayım :) 2.me hamileyim. biraz şoktan sonra çabuk kabullendim. korunurken oldu. kızım 13 aylık, emziriyorum. Sütten kesmeli miyim diye araştırıyorum. Bazı anneler emzirmiş. Acaba aynı durumda olan var mı diye gördüğüm her topiğe yazıyorum. sesimi bir duyan olur belki :)))

diclem aslına bakarsan ben 1.5 senedir karar veremiyorum anca gözümü kararttım ve hamileyim...insanın aklını bir sürü şey oayalıyor.ilk çocuğun ilgisi azalırmı haksızlık yaparmıyım,ilgilenebilirmiyim?bakabilirmiyim?ama hepsi boş aslında nasılki hiç deneyimin olmadığı halde ilkinin altından kalkıyorsun?nasılki evdeki 2 kişilik herşey 3.sünede sanki o hep varmış casına yetiyor,4. bi minikte emin ol o ailenin içinde kendine öyle güzel bi yer bulurki.heleki sen bide bununla alakalı sorun yaşıyorsun ,bir gün karar verdiğinde bebeğinin olmaması seni ne kadar üzer bi düşünsene.elini çabuk tut, çünkü kaçırğın her bir gün, bebeğine kavuşman için geciken bir gün anlamına geliyor.Rabbim bütün kadınlara bu güzelliği yaşatsın!

giovinetta :HAYIRLI olsun Rabbm evlatlarınla dünya ahiret yüzünü güldürsün canım...evet biraz erkencisiniz sanki ama mevlam öyle uygun görmüş ne güzel ikisini birden büyütürsün.emzirmek konusuna gelince sakın! hem tıbben yasak, hemde dinende yasaklanmış bişey bu en yakın zamanda kesmen gerekir hatta bununla ilgili bir r ile görüş istersen......ama çocuğu korkutmadan bıraktır, hem zaten 13 aylık diyorsun ve ben hiç bi sebeb yokken aynı dönemde çocuğumu sütten kesmiştim gayet güzel bi vakit becnce....

çok güzel söölüyorsun yazdıklarından hemen sonra hemen hamile kalmak istedim.herşey daha bi toz pembe göründü.benim yaşım 24 eşim 25 sizce erkenmi?bence değil ama eşimle aramızdaki ilişkinin sarsılacağından ona ve kızıma zaman ayıramamaktan çok korkuyorum iyi bişeler düşünürken herşey kötüye gider diye korkuyorum.aslında erken anne baba olmak daha güzel ama...birde allah nasip ederse erkek istiyorum bu sefer yine hayırlısı ama....sence çok mu kötü ve karamsarım ve yanlışmı düşüncelerim?hem çok istiyorum bir sürü bebeğim olsun hemde kafam çok karışık...yardımların için şimdiden saol...bu arada senin yaş kaç?

diclem bende88 liyim:)aslında düşündüklerin benim fikirlerime çok yakın ,bende bir sürü bebeğim olsun istiyorum ama bakmayı gözüm almıyor,kendime çocuklarıma ve kocama yetememekten korkuyorum.ama en az 3 niyetindeyim İNŞALLAH ve 30 olmadan çocuklarım olsun, onlar boyuma ulaştıklarında ben genç bir anne olarak onlarla beraber gezmekten gurur duymak istiyorum...yani şöyle bir baksana,( yine tercih meselesi ama) 30 u geçtikten sonra kucağında bi bebek, heleki yaşlı bir anne olmak hem zor, hemde tuhaf... herşeyin bir yaşının olduğuna inanıyorum...kısmet tabi MEVLA GÖRELİM NEYLER,NEYLERSE GÜZEL EYLER....BU KONUDA DÜŞÜNDÜKLERİNİ, KORKULARINI, İSTEKLERİNİ VE DÜŞÜNDÜKLERİNİ EŞİNE EN UYGUN VE AÇIK BİR DİLLE ANLAT Kİ ODA EMİNİM SENİ ANLAYACAKTIR....

slm kizlar oncelikle bebisleriniz hayirli olsun....Allah kucaginiza almayi nasip etsin...benimde 3,5 yasinda bir kizim var.su an ikinci bebegime hamileyim(allah izin verirse)benimki daha cok yeni 5 haftalik...henuz bulantim yok sukur...kizimda cok kotu gecmisti hamileligim..insallah bu iyi gecer.....ama hamile olmak cok guzel bir duygu....ilk bebegim kadar heyecanliyim...kizimda cok istiyor ve de cok mutlu.insallah dogunca kiskanmaz....ama cok uzun zamanimiz var daha neyse hayirlisi....

mart21 HOŞGELDİNNNN...canım öncelikle hayırlı olsun,RABBİM SAĞLIK SIHHATLE KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN BENİM OĞLUM 2008 TEMMUZ SONUNDA DOĞMUŞTU...şimdide yine temmuz olacak inşallah...ben oğluma pek bişey söylemiyorum,sonra bekle bekle bıkmasın çocuk kardeşten:)

BİDE HAMİLE BAYANLAR Bİ KONU AÇTIM Bİ GÖZ ATARSANIZ SEVİNİRİM...********************

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 33 yasındayım benımde 3.5 yasında bır oglum va rbende ıstıyorum ıkıncıyı ama karar veremıyorum bır dıyorum adetım bıtısn bu ay denıyelım bır dıyorum yok kalsın 1 taneye ancak bakarım sonra tekrar istiyorum dıyoru kıs gecsın falan ama bızımde sperm düşüklüğü vardı ılkınde 2.5 senede falan ooldu belkıde olmucak hemen denesekmı dıyorum cook kararsızım benımde buay adetım yenı bıttı densekmı dıyorum buay hatta folık asıt ldım dedım belkı kalırım ıceyım
kozmatık ben snın deyımınle 30 yasından sonra kucagında cocuk olup hem zor hem tuhaf grubundayım ılk cocugumu 30 yasında dogrudum ama hıcta tuhaf durmadı bu sekılde konusma bence herkes her ıstedıgı anda cocuk sahıbı olamıyor ben 27 de evlendım mesela ama 29 da hamıle kalabıldım halıle 30da dogdu benım tercıhım 35ten önce olursa olsun ıkıncısı oda rısklı dönemlerden doalyı sen erkenden evlenmısısn ve bır sorun olmadan hamıle kalmısısn sükret halıne hemen hamıle kalamayan cok ınsan var hersey kader kısmet meselesi

kızlar bence 1.ve2.nin arasını cok acmamak gerek sonra olmuyabiliyoo...acı tecrübe bu...benim 1oglum var 5yasında 2.istiyoruz olmuyo(gerci sadece2ay denedik ya)bence araları en güzeli2,5yas olması beraber büyüyo beraber okula gidiyolar arkadaslerım var böle simdi cok rahatlar ya ben ...bense gözümde büyüyo aslında bu konuda birazda cekimserim...kendimce nedenler var...simdi ise dr yumurtlıklarım yapısal olarak pko lulara benziyomus acele etmem gerektigii sölüyoo bende kendimi kasmıycam oluruna bırakıcam heralde.rabbim ne zaman ol demişsse olacaktr:26::26:.

canm kaç aylık hamilesin tıpbi yönünü bilmem ama anne olarak bence ilk aylarda isen biraz daha emzir derim sütünde varsa tabi

amann kızlar yaa ikinciyi düşünmeye bile gerek yok bulduğunuz ilk fırsatta yapın bende ben 3 çocuk büyütüyorum4. ise yolda Allah kısmet ederse tabi 4 de yapın diyemem 4 olunca dahada zorlaşıyo işler ama iki olunca çok rahat oluyo sevgide verebilirsinz zamanda herşeyde o sizin canınız sonuçta vesselam yaşınızda ilerlemeden yap derim rabbimde verir inş :26:

kesinlikle katılıyorum canm benimkilerde 2.5 3 yaş araları 5 olunca çocukta kardeşi kabullunemiyo bazen kıskançlık oluyo daha küçük olunca arkadaş oluyorlar anlaşmada problem olmuyo tüm isteyenlerin olur inşallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…