oh oh ne güzel yeni bir bebiş daha geliyor aramıza:)
chase cim canım valla bende hala kara kara isim düşünüyorum oğlumda ne kolay karar vermiştim şimdi ayşenil olsun diye düşünmüştüm ama nil çok anlamsız bi isim vazgeçtim azra diye düşünüyorum ama yok karar veremedim bir türlü of yaaa
Aynen yaa son 3 ayımıza girdik ama bende de hala bi isim yok kafama yatan herkes soruyor isim düşündünüzmü die yok diyorum
Kızlar son zamanlarda duyduğunuz anlamı güzel kız isimleri varsa bildiğiniz bizlerse paylaşırsanız çok makbule geçer
selam bız de geldık
22 aylık bı oglum var ve ıkıncı bebegıme hamıleyım cok ıstegımle olmadı esımın ıstegı ve mantıga dayanarak oldu tabı Rabbım nasıp ettı ama cok zorlanıyorum hala kabullenemedım bıde zor gecıyor bulantı kusma uyku halı halsızlık oglumda kucuk hem ona üzülüyorum bakamıyorum dıye bı de calsııyorum 9-6 ıyı mı yaptım kötü mü bılmıyorum ıns ılerde rahat ederım
Aynen yaa son 3 ayımıza girdik ama bende de hala bi isim yok kafama yatan herkes soruyor isim düşündünüzmü die yok diyorum
Kızlar son zamanlarda duyduğunuz anlamı güzel kız isimleri varsa bildiğiniz bizlerse paylaşırsanız çok makbule geçer
cinsiyeti nedir
bizimde ismimiz hazır kendileri yok henüz tesrif etmediler....
kızlar 1.ile 2.arası uzun olunca gebe kalınabilmiyomu umutlarım tükeniyo...kendimi berbat hissediyorum
ya chase sorma halaaaa yok bi isim aklımda ne olcak bilmiyorum.
zümra
zülal
erva
bunlar için biraz kararsızım netcem hiç bilmiyorum eşimde sağolsun buluruuuz diyo başkada bişi demiyo bulduğum hiç bi ismede sıcak bakmıyo
ve isimlerin manası konusundada interneti güvenilir bulmyorum ne olcak yaaaa sen neler düşünüyorsun?
Dila ismi şimdiye kadar kafama yatan isim ama tabiki emin değilim internetten o kadar araştırdım ama bi bu isim gözüme takıldı bilmiyorum artık
Kızım olacak Allah nasip ederse 1 kızım daha var :)
Ben hamile kalmaya karar verdikten sonraki ilk ay hamile kaldım inşallah seninde öyle olur canımm bebişin seni fazla bekletmezz
cnm o kadar haklısın ki endişelerinde, evt ikiside ilgiye muhtaç olacak, acaba diyeceksin ikisinede aynı özeni gösterebiliyormuyum!? ama hiç korkma ,aradan yıllar geçip büyüdüklerinde anlayacaksın erken davranmakla ne iyi yaptığın,ı sadece biraz serbest bir anne ol .ama hep temkinli. rabbim ömür ve sağlık sıhhat versin kuzularına ,zira doğan büyüyor:)
kızlar bugün dünya başıma yıkıldıböyle bişeyin başıma geleceği ömrüm boyunca aklıma gelmezdi. Dün kontrolüm vardı doktorumda gittik doktor uzun uzun inceledi ama ağzından hiçbişey çıkmadı sadece kilosuda normal ama dedi sonra yine inceledi 4 boyutlu ultrasonda baktı detaylı ultrasondan sonra görüşelim dedi bugün detaylı ultrasonumu yaptırdım bebeğimin baş çevresi 20 haftalık gebelikle uyumluydu beyni kafasının dışında gelişiyordu bir gözünün tekini doktor göremedi belindede spina bifida olduğunu söyledi yani felç durumu geçen ay herşey normaldi bebeğimin baş çevresi kilosu gelişimi kemik yapısı ne olduysa bu ay olmuş ((((((((
Sonuçları doktoruma götürdüğümde şüphelendiğini ama emin olmadan bana bişey söylemek istemedini söyledi. Hem ultrasonumu yapan doktora hemde kendi doktoruma sordum bir mucize yaşarmı diye yaşamaz dedi eğer doğurursan bile erken doğum olur bebeğin muhtemelen bir kaç saate ölür dedi internetten araştırdım anensefali doğan bebeklerin en uzunu 2 ay yaşamış(((
Bebeğimin kıpırtıları dışarıdan hissediliyor dün eşim bile hissetti o hala canlı içimde hareket ediyor ve ben yarın normal doğum yapıp ona veda etmek durumundayım(( Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın Eşim bir an olsun yanımdan ayrılmıyor herkesin ilgisi üstümde işyerinden arkadaşlarım kaç kez aradılar Allah razı olsun acımı paylasmak icin ama herşey yetersiz her şey kifayetsiz Allah'ın takdiri deyip kabulleneceğim elbette kabullenmek zorundayım 7 yasında bir kızım var çünkü ve ben korunma sürem biter bitmez yılmadan tekrar hamile kalmak istiyorum
Bebeğim seni kıpırtılarını çok özleyeceğim kızım((( Seni hiç unutmayacağım ne aklımdan nede kalbimden çıkaracağımmm mekanın cennet olsun insallah kızımmm
kızlar bugün dünya başıma yıkıldıböyle bişeyin başıma geleceği ömrüm boyunca aklıma gelmezdi. Dün kontrolüm vardı doktorumda gittik doktor uzun uzun inceledi ama ağzından hiçbişey çıkmadı sadece kilosuda normal ama dedi sonra yine inceledi 4 boyutlu ultrasonda baktı detaylı ultrasondan sonra görüşelim dedi bugün detaylı ultrasonumu yaptırdım bebeğimin baş çevresi 20 haftalık gebelikle uyumluydu beyni kafasının dışında gelişiyordu bir gözünün tekini doktor göremedi belindede spina bifida olduğunu söyledi yani felç durumu geçen ay herşey normaldi bebeğimin baş çevresi kilosu gelişimi kemik yapısı ne olduysa bu ay olmuş ((((((((
sonuçları doktoruma götürdüğümde şüphelendiğini ama emin olmadan bana bişey söylemek istemedini söyledi. Hem ultrasonumu yapan doktora hemde kendi doktoruma sordum bir mucize yaşarmı diye yaşamaz dedi eğer doğurursan bile erken doğum olur bebeğin muhtemelen bir kaç saate ölür dedi internetten araştırdım anensefali doğan bebeklerin en uzunu 2 ay yaşamış(((
bebeğimin kıpırtıları dışarıdan hissediliyor dün eşim bile hissetti o hala canlı içimde hareket ediyor ve ben yarın normal doğum yapıp ona veda etmek durumundayım(( rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın eşim bir an olsun yanımdan ayrılmıyor herkesin ilgisi üstümde işyerinden arkadaşlarım kaç kez aradılar allah razı olsun acımı paylasmak icin ama herşey yetersiz her şey kifayetsiz allah'ın takdiri deyip kabulleneceğim elbette kabullenmek zorundayım 7 yasında bir kızım var çünkü ve ben korunma sürem biter bitmez yılmadan tekrar hamile kalmak istiyorum
bebeğim seni kıpırtılarını çok özleyeceğim kızım((( seni hiç unutmayacağım ne aklımdan nede kalbimden çıkaracağımmm mekanın cennet olsun insallah kızımmm
Sonuçları doktoruma götürdüğümde şüphelendiğini ama emin olmadan bana bişey söylemek istemedini söyledi. Hem ultrasonumu yapan doktora hemde kendi doktoruma sordum bir mucize yaşarmı diye yaşamaz dedi eğer doğurursan bile erken doğum olur bebeğin muhtemelen bir kaç saate ölür dedi internetten araştırdım anensefali doğan bebeklerin en uzunu 2 ay yaşamış(((
Bebeğimin kıpırtıları dışarıdan hissediliyor dün eşim bile hissetti o hala canlı içimde hareket ediyor ve ben yarın normal doğum yapıp ona veda etmek durumundayım(( Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın Eşim bir an olsun yanımdan ayrılmıyor herkesin ilgisi üstümde işyerinden arkadaşlarım kaç kez aradılar Allah razı olsun acımı paylasmak icin ama herşey yetersiz her şey kifayetsiz Allah'ın takdiri deyip kabulleneceğim elbette kabullenmek zorundayım 7 yasında bir kızım var çünkü ve ben korunma sürem biter bitmez yılmadan tekrar hamile kalmak istiyorum
Bebeğim seni kıpırtılarını çok özleyeceğim kızım((( Seni hiç unutmayacağım ne aklımdan nede kalbimden çıkaracağımmm mekanın cennet olsun insallah kızımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?