ikinci kez anne olmaya hazırlanan anneler, burda!!!

zeynepcim merak ettim şimdi benim oğlum var bi tane temmuz 27 de doğdu şimdikinin tahmini doğum zamanı ise temmuz 17 ?

kozmatık topıgıne yazan herkese hosgeldın deyıp yorumlar yapmısısn bırtek bana dememıssın yaş konusunda öyle deme faln dememden doalyımı yoksa:)
güzelım 20lı yaslar cabuk gecıyor belkıde 30lu yaslara gelınce yaslanıp kızıyomuyuz ne yok işin espırısı o ınsan hıssettıgı yastaymıs ya bende pek göstermem yasımı zaten 33 te cok büyük bir yas degıl zaten ama gören 27 falnmısın der oda tesellısı oluyor
sen hangı ıldesın banada bır cesaret verınde ıkıncıye baslayalım hazırlıklara sımdıde kıs gesınde sogukta hastalık falan olmasamı dedım yıne

ebrucum hoşgeldiiinn hatta welcome:)ya inan dikkat etmemişim yoksa söylediklerin çok doğru, ama tuhaflık derken ben kötü bişey kast etmedim, kendin küçük olunca çocukla çocuk olup büyütüyosun, ama yaş ilerleyince olgunluk geliyo insana ve çocukla çocuk olmak zorlaşıyo manasında bişeydi söylediğim...ama seninde dediğin gibi rabbime hep şükr ediyorum aratmadı bana annelik duygusunu....sana gelince benim annem 4. Ve son çocuğunu 36 yaşında doğum yaptı ve hep şöyle der "geç yaşta gelen bebeğe de hiç doyum olmuyomuş" ve bence sende daha fazla bekletme bu güzelliği ne kadar erken olursa ve çocukların arası ne kadar yakın olursa o kadar ilerde rahat ediyorsun....ve bence bi anne çocuğunu asla yalnız bırakmamalı biz 4 kardeşiz bi araya geldiğimizde gır gır şamata eksik olmaz bazen düşünürüm daha bile kalabalık olsa o kadar tadından yenmiyecek bi aile olacakmışız...bu yüzden olsa gerek bende en az 3 istiyorum rabbimden....

ben istanbuldayım ve ilk hamileliğim de kışı geçirip yazın doğum yaptı şimdiide öyle olacak inşallah ve bence kışın hamile olmak çok güzel evde tüm vaktini geçirebiliyorsun insan yazın kendini evde tutamıyo ama hamile olunca halinde olmuyo ayrıca benim oğlum yazın doğmuştu hergün bıcı bıcı yapıyoduk üşüycekmi,terlicekmi derdide olmuyodu kesinlikle hemen tavsiye ederim....

olmazmı canım aslında olmayı düşünenlerde gelsinlerki tecrübeler ve kaygılarımızı paylaşalım dimi ama buyur buyur:)

merhaba arkadaşlar yazdıklarım sizin topicle alakalı değil ama yazılarınızı okuyunca burda birşeylek paylaşmak istedim

benim 6 yaşında bir kızım var 34 yaşındayım ilk zamanlar hep tek çocuktan yanaydım çünkü kızım çok zor bir bebekti ve çalışan bir bayanım sonra geçen yıl eşimin ısrarları ile ve yaşım geçiyo isteyeceksem son dönemeç diye 2.ye hamile kaldım ama ne yazıkki çok zor bir hamilelik ve kötü son ile 6 ay önce bebeğimi kaybettim
şimdi 3.yü düşünüyorum ama çok korkuyorum sezaryanlıyım beklemem gerekiyo yaş ilerliyo kaygılar artıyo yaşla beraber risk artıyo her istediğimiz zaman hamile kalmak garanti değil
çok uzatıp canınızı sıkmak istemiyorum düşünüp tereddüt eden arkadaşlar lütfen beklemeyin ben şu anda çevremdeki daha yaşım küçük yeni evlendim vs... diyen tüm eşe dosta söylüyorum hayatta başımıza neler geleceği belli olmuyo zamanın geri dönüşü yok
lütfen çok düşünmeyin ve ertelemeyin ben geriye dönüp baktığımda keşke kıızmdan sonra bu kadar ara vermeseydim diye çok pişmanım ve 2.yi kaybettikten sonra kesinlikle anladımki her çocuğun kardeşi kesinlikle olmalı
sevgiler

bnm cocugum yok ama nacızane bı fıkır verıcem. bn ve kardesım arasın 6yas war cok kotu bı yas farkı ya otekı cocuk daa buyuk yada kucuk olmalı cok sorn yasadım ben psıkolojık olarak anmle hıc anne kız lamadım kıskanclıklar vs. sadce bunu paylasmak ıstedım hoscakalın

Son düzenleyen: Moderatör:
canm kaç aylık hamilesin tıpbi yönünü bilmem ama anne olarak bence ilk aylarda isen biraz daha emzir derim sütünde varsa tabi

daha yeni, 5 haftalık dedi dr. emzirmeyi de kes dedi. içim hiç rahat değil, çünkü düşüğe neden oluyormuş ve ben kesmek istemiyorum. 3 ayı atlatsak gerisi kolay diyorum ama bakalım bi dr.a daha gidicem.

ebneha HOŞGELDİN öncelikle ...yazdıklarının tamda bu topicle alakası var aslında, kararsız olan tüm arkadaşlar için çokda hoş olmayan bu tecrübenden bahs etmen onlara bir fikir verecektir diye umuyorum...yaşadığın bu tatsız olaydan dolayı çok geçmiş olsun diyorum...RABBİM sana bunu unutturacak çok cici sağlıklı,kendini bilen ,rabbini bilen evlatlar nasip etsin İNŞALLAH...

daha yeni, 5 haftalık dedi dr. Emzirmeyi de kes dedi. Içim hiç rahat değil, çünkü düşüğe neden oluyormuş ve ben kesmek istemiyorum. 3 ayı atlatsak gerisi kolay diyorum ama bakalım bi dr.a daha gidicem.

canım bence hiç vakit kaybetme bir an önce git doktora ve hangi doktora gidersen git sana hemen bıraktırmanı söyleyecektir....

benımd ehep düşüncem zaten benım yasım gecıyor olması ılerkı yaslarda risk cok oluyor mesela38 yasında falan hamıle olanlara dırek amnıyosentez yapıylıyor bende tedırgınım 35ten önce dogurmak ıstıyorum ıkıncıyı ama ıste deıdgım gıbı bııszm ılkınde 2.5 sene falan ugrasmıstık şimdiyi bilmiyorum hemen olur belkı belkı uzun sürer belkı olmaz bılmıyorum oglum cok ıstıyor ama banada cok düşkün ama pişman olmakta ıs-temıyorum sonra tek cocuk kalsında ıstemıyorum ama tedavı gerekırse tek kalır cocugum ama olursa olsun dıyorum
kozmatıkcım bıde esıme kecıboynuzu kürü uygulamıstık dıyorum aslında acaba denemeden falna önce bır sperm testı yaptırsakmı sayı ne alemde bzıım gercı 8 mılyon sayıyla asılama yaptırdık 3 kez tutmadı sonra tekrar sayı böyleyken kjecıboynuzu kürü uyguladık 3 hafa sonrası hamıle kaldım ben acaba nolur nolmaz küre baslatsammı esımı:26:
benım buay adetım 3 gün oldu bıtelı yılbasından sonra tam yumnurtlamam baslıyor denıyelım bakalım olcakmı bu ay olmazsa kecıboynuzu kürüne baslıyım olmazsa

amin canım yapsam mı yoksa biraz daha büyüsemi daha 19 aylık kararsızım

cnm dualarımız seninle.sen sabretmişsin.yine sabret.allahım seni ilkinde nasıl ödüllendirmiş yine ödüllendirecek.ben buna inanıyorum.inşşllh hayırlı haberlerini alacağız allah ın izniyle...

Evet nihayet iki kişiden dua sözü aldım:)biri siz biri de konunun sahibi kozmatik rumuzlu arkadaşım.ikinizden de Allah razı olsun bu topiği her açtığınızda aklınıza gelsem ve bir kere bana dua etseniz yeter Allahın izniyle.Evet ilk yedi yılın ödülüne paha biçilemez şimdi sıra ikinci ödülümde onu da alacağım inanıyorum Rabbimin merhametine.evladımı kardeşsiz bırakmayacak biliyorum oğlumun dualarını duyacak.

merhaba,dua edeceğinizi okuyunca çok mutlu oldum.biliyorum her an aklınızda olmam imkansız ama bu topiği her açtığınızda aklınıza gelsem ve bir kere dua etseniz yeter inşallah.desteğiniz duayla olsun nolur çok çok ihtiyacım var.

Aynen canım aynen Amin Rabbim olmayanlarada ve çoook isteyenlerede bir an önce nasip etsin inşallahhh

amin canım yapsam mı yoksa biraz daha büyüsemi daha 19 aylık kararsızım

bence ne kadar erken yapsan o kadar kendine iyiki erken yapmışım diceksin.ben daha kızım 2,5 yaşında şimdiden daha keşke daha erken yapsaydım aralarında yaş farkı olmazdı diyorum.naçizane fikrim.yine sen karar verirsenpaylaşmanı isterim.

famusay Allah gönlüne göre versin ben de şuan senin için ve evlat sahibi olmak isteyen tüm anneler için dua ediyorum

sağol kozmatik amiiinnnn diyorum Allah hepimizin dileklerini kabul eder inşallah
ben de umarım sizin topic ten cesaret alıp bir an önce mutlu haberlerle burda olabilirim

kızlar benm seraphoneden sona kan tahlilim negatif çıkmıstı ya simdi temzlendim artık umudumz aralık-ocak dönemi nasipse.saten ayın 5de memlekete gidiyoruzbugun oglum anne benm de bi kardesim olsa bende onunla oynardım demesinmi? içim bi garip oldu

daha yeni, 5 haftalık dedi dr. emzirmeyi de kes dedi. içim hiç rahat değil, çünkü düşüğe neden oluyormuş ve ben kesmek istemiyorum. 3 ayı atlatsak gerisi kolay diyorum ama bakalım bi dr.a daha gidicem.

canım başka dr yine sor risk olmasa bende emzirmeyi tercih ederdim en azından 3 aylık olana kadar ama risk var madem kes bebeğin çok küçükte degil maşallah ek besinlere başlamıştır birde aklı ermeye başladıkça memeyi zor bırakır senin için ilerde zor olmasın onuda göz önünde bulundur benm kızn aklı yetmeye başladı ve çok düşkündü hamile degilmidim ama zor bıraktırdım 2 yaşına kadar emdi ben çok zayıflamıştım o yüzden anneminde zoruyla kestm.birde öyle kolay kolay bebek düşmez bence ben hamiley oldugumu bilmiyordm ilk haftalarında amaliyat oldum dr bişe olmaz düşmez bebeğin dedi ama amaliyat olmadan sorsaydım olma kesin düşer derdi bu böyle yani o kadar iğne ilaç aldım ALLAH ın izniyle bişe olmadı

Son düzenleme:

olur inşallah oğlucuğuna bir kardeş versin rabbim inş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…