ikinci kez anne olmaya hazırlanan anneler, burda!!!

İnşallah hamilesindir Giymatlim bebeğin seni çok bekletmez gelir hemen.
amin inşallah canım.. bi yandan ümidim var, diğer taraftanda bunca zamandır olmadı bu ayda bekleme diyorum kendime

güzel dualarına amin diyorum çok teşekkürler.. evet isteyipte olmaması çok üzücü oluyor.. hele ki hiç bir sorun yokken olmayınca daha bi çaresiz hissediyor insan kendini... senin 6 ay sonra olması güzel olmuş. üzüntü yaşamışsınız fakat ardından hamile olmakta daha bi kıymetlidir galiba

korunmayı bırakıp hemen hamile kalmak... bende öyle olur sanıyordum işte.. hatta arada bir kazara tedbirsiz olsan kesin hamile kaldım sanırdım o zamanlarda ..
elbette ki bundada hayırlar murad etmiştir Mevla.. dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.. inşallah bu dualar hürmetine de bu ay müjde veririm sizlere
bu topice devam edicem birbirimizden haberdar olmak hoş olacak

cnm çok üzüldüm.allah gönlüne göre versin inşallah.bende senin ve bütün bebek isteyenler için dua edicem.allahım hepimize gönlümüzdekileri nasip etsin.sağlıklı sıhhatli ve huzurla bebişlerimizi kucağımıza ALMAYI nasip etsin.AMİN.en kısa zamanda senden kendimden ve isteyen herkezden müjdeler duymayı diliyorum..:

dualarına amin diyorum.. inşallah her isteyenin gönlüne göre versin Mevlam.. evet hele bi olsun müjdelerimizi eminim büyük mutlulukla paylaşacağız

kızlar size ii olmayan haberlerim var.bende pko var.hemde yumurtalık tembelliği.2,5 yaşında kızım var.doktorum uzatmadan hamile kalmamı önermişti ilerde zor olur demişti.bu arada yaşım 25.zaten ben bunları sizinle paylaşmıştım.sat ocak12 bende dianayla korunuyordum.12 ocaktan beri korunmuyordum. doktorumun tavsiyesi üstüne.bırakmıştım.tekrar dr ya gitme kararı aldım.bugün gittim ve kum gimi olan kisttim 4.5 cm olmuş.şok oldum.doktorumda şok oldu.hapı bıraktıktan bu kadar kısa bi süre sonra nasıl bu kadar büyür diye.ağrılarım vardı zaten ama bööle olcağını düşünmemiştim.şuan çok üzgünüm .doktorum heran patlama olsılığı var dedi.ameliyat olman olasılığı çok yüksek dedi.ağrıların arttığında gecede olsa beni mutlaka ara dedi.çok korktum.ama ben bebek istiyodum.neyse allah beterinden korusun bana ve isteyen herkeze hayırlı evlatlar bebekler nasi etsin .AMİN.size güzel haberler vermeyi isterdim ama bu seferlik bööle oldu.tedavimi olim en kısa zamanda yine hayırlı haberlerimi veririm inşllh.şimdilik ii akşamlar

geçmiş olsun
aslında ben senin durumunda anormal birşey göremedim. eğer son adetin 12 ocak ise, şu an yumurtlama dönemindesin ve bu aşırı büyümüş bi yumurta da olabilir.. ben daha önce buna benzer bi durum geçirmiştim... klomen kullandık yumurtalar aşırı büyüdü hatta 5 cm den daha büyüklerdi.. çatlama iğnesi oldum ama çatlamadılar kist olarak kaldı.. dr ilk adetle atılır telaş etme demişti.. tabi ben o günlerde netten araştırmalar yaptım.. kistler, patlama riskleri şu bu derken çok evham yapmışım... her an patlayabilir gece olursa naparım, eşim işteyken olursa naparım gibi bir sürü gereksiz düşüncelerle ay sonunu getirdim ve adet oldum... dr un dediği gibi adet ile atıldı..adette görüyorsun zaten zar gibi parçalar atılıyor..
bana çok su tüket demişti dr. onu uyguladım bol bol su içtim...
diyeceğim o ki hemen kaygılanma , inşallah ilk adetin ile herşey normale döner ve kızına hayırlısıyla kardeş gelir canım.. Allah yardımcın olsun her zaman..

Canım benim öncelikle çok çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebiş haberlerinizi alırız ama ondan öncesi sağlığın sen iyileş önce sonra Rabbimin izniyle hepside olur inşallah canım

kızlarrrr nerelerdesiniz bebekleriniz nasıl gelişmeleri nasıl iyice koptu irtibatımız ben çarşamba günü doktora gittim bebeğim gayet sağlıklı yalnız cinsiyetini göremedi yine uzun uğraşlardan sonra kıza benziyor dedi ama emin olarak konuşmadı boyu 17 cm ağırlığı 130 gr dedi :) üçlü tarama testine bence gerek yok dedi 1 ay sonra gel ayrıntılı bir ultrasonla bakayım dedi. Ama ben iki doktora birden gidiyorum bi özel hastanenin doktoruna birde çalıştığım devlet hastanesindeki yardımcı doç kadın doğum uzmanına bu yüzden sık sık bebeğimi görme şansım oluyor :) Sizinde gelişmelerinizi bekliyorum bayanlarrrr burayı boş bırakmak yokk ona göree

çok teşekkür ederim cnm yazdıkların için.gerçekten içimi rahatlattın.gelişmelerden yine sizi haberdar ederim.

cnm sana katılıyorum gerçekten söz konusu bebeklr olmasına rağmen topiğimiz çok sessiz kızlar.hadi canlanın biraz

Dualarımız seninle canım çok sıkıntılar yasamıssın ama insallah Rabbim senin ve bizim senin icin ettiğimiz duaları kabul eder insallahh Bu yolun sonu aydınlık olur ınsallah

amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Sen de inşallah sağlıkla huzurla sıkıntı yaşamadan bebeğini alırsın kucağına.

arkadaşlar ben doktora gittim dün ve bana bişey yok içerde kanama odakları var ama sıkıntı değil 3 ay korun dedi. ve hiç bir ilaç falan vermedi benim de kafamda soru işaretleri çoktu netten eski doktorumu buldum ve ona mail attım saolsun o da beni cevapladı şu an farklı bir şehirde ünv. hastanesinde çalışıyormuş. ve bana doktorumun yapmadığı açıklamaları yaptı ne kadar ameliyat olsan da eğer tüpün alınmadıysa hcg takibin mutlaka yapılmalı 0 olana kadar sürekli takip et dedi ve yaptığım düşükler için de bana 4 tane tahlil yaptırmalısın dedi. o tahliller de şunlar tiroit testleri, 75 gram şeker yükleme, TORCH tesleti ve trombofili taraması. içinizde bu testleri yaptıran var mı arkadaşlar? inşallah bu testlerin sonucu iyi çıkar ve ben de 3 ay sonra hamile kalır ve sorunsuz bir şekilde 2. bebeğime kavuşurum. Raabim isteyen herkese sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

cnm öncelikle geçmiş olsun en akın zamanda sıkıntıların geçsin gitsin inş.ve eski dr. sana dönmesi ve sana bu kadar güzel açıklamalarda bulunması gerçekten takdire şayan bir durum.dr artık paraı verip muayene olan hastaları ile bile ilgilenmekten acizler...başlarından savmaa bakıolar tabi istisnalar yok değil.inş hakkında herşeyin en güzeli olur.

kızlar topiğimiz gerilemiş nerlerdesiniz allaşkına kimse girmio

cnm kesinlikle haklısın ama bu ara çook yoğundum epeydir giremedim.

Bu ikinci kez anne olma olayı beni çok heeceanlandırmaya başladı,bebeğimi çok özlüyrum bugun dr2a gideceğim bakalım cinsiete ne diyecek:)hazırlıklara başlamak için can atıorum içim kıpır kıpır,ama bebeişim pek o kadar kıpır kıpır sayılmaz:)

canım haberini bekliorum reelde bi arkadaşım vardıya ona tahminim tutmadı baya üzüldüm bide iiddialaştım arkadaşlarla mors oldum anlıycan bakalım sana ne diycek canım dr bekliorum

Evet kızlar uzun zaman dır ben dahil hepimiz ihmal ediyoruz burayı umarım farkındasınızdırrrrrr. Bebişimle yarın kontrolümüz varr ayrıntılı ultrasona giricez net cinsiyetimiz belli olur umarımm gelişmelerden sizi haberdar ederim kızlarr :)

Kızlar kesin cinsiyetimiz belli oldu Rabbim nasip olursa bana bir prenses daha hediye edecek :) muayeneden çıkınca kızımla birlikte hastane çıkışı takımı ve yedek bir takım zıbın daha aldık şimdiden heyecan sardı. Kızım gayet sağlıklı 240 gram ağırlığında 1 ay sonra tekrar gel dedi 4 boyutlu ultrason ve Doppler ultrason bakacak sanırın şeker yüklemesinide öteki ayımızda yapacağız şimdiden kız isimleri bakmaya başladık kızımla Sizdende gelişmeler bekliyoruz kızlar :)

Canım senide öok merak ediyorum kontrolün nasıl geçti ve cinsiyeti ne oldu :) Umarım kız demiştir ve kesinleşmiştir :))

Canım senide öok merak ediyorum kontrolün nasıl geçti ve cinsiyeti ne oldu :) Umarım kız demiştir ve kesinleşmiştir :))

kızlar nerdesiniz yokmu yeni haberler

kızlarr... evt dr'umuz bi oğlun var, birde kızın olacaK dedi, çoook sevindik tabiki, bebeğimide bu aralar oldukça iyi hissediyorum.
RABBİM BİZİ KUZULARIMIZA SAĞLIKLA SIHHATLE KAVUŞTURSUN İNŞ.
VE CHASE CİM BENDE TUTAMADIM KENDİMİ BİŞİLER ALDIM, AMA BENİM NİYETİM EMİNÖNÜNE DOĞRU ŞÖYLE Bİ GEZİYE ÇIKMAK Kİ HEM BEBEĞİMİN EKSİKLERİNİ, HEM BEBEK ŞEKERİ YAPMAK İSTİYORUM, ONUN İÇİN MALZEMELERİ , HEMDE OĞLUŞUMA EŞİME KENDİMEDE BİR TAKIM İHTİYAÇLARI GİDERMEK İÇİN. AMA GİDİNCE CEBİM DOLU GİTMEM LAZIM VE HAVALARDA AZ DAHA İYİLEŞSİN DDİYE BEKLİYORUM BAKALIM KISMET ZATEN EĞER GİDİP ALIRSAM BİŞİLER RESİMLERİNİ PAYLAŞIRIM SİZİNLE İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…