kızlarr... evt dr'umuz bi oğlun var, birde kızın olacaK dedi, çoook sevindik tabiki, bebeğimide bu aralar oldukça iyi hissediyorum.
RABBİM BİZİ KUZULARIMIZA SAĞLIKLA SIHHATLE KAVUŞTURSUN İNŞ.
VE CHASE CİM BENDE TUTAMADIM KENDİMİ BİŞİLER ALDIM, AMA BENİM NİYETİM EMİNÖNÜNE DOĞRU ŞÖYLE Bİ GEZİYE ÇIKMAKKİ HEM BEBEĞİMİN EKSİKLERİNİ, HEM BEBEK ŞEKERİ YAPMAK İSTİYORUM, ONUN İÇİN MALZEMELERİ , HEMDE OĞLUŞUMA EŞİME KENDİMEDE BİR TAKIM İHTİYAÇLARI GİDERMEK İÇİN. AMA GİDİNCE CEBİM DOLU GİTMEM LAZIM VE HAVALARDA AZ DAHA İYİLEŞSİN DDİYE BEKLİYORUM BAKALIM KISMET ZATEN EĞER GİDİP ALIRSAM BİŞİLER RESİMLERİNİ PAYLAŞIRIM SİZİNLE İNŞALLAH...
Canim benim umudunu hic yitirme rabbim seni ve nezdinde tum bebek hayali kuran kadinlari en kisa zamanda mujdelendirir insallah amin:26:kızlar ne mutlu size valla ben hala çalışmalardayım...ne olur banada dua edin bu ay olsun.yoksa artık ilaç falan içmek istemiyorum.bu arada kozmatikcim allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh.gönlündeki istediğin oldu.rabbim gönlüne göre verdi.kazasız belasız sağlıkla kucağına al.ve burdan bütün hamile olup bebeğini sağlıkla kucağına almayı bekleyen tüm annelere rabbimden onlara bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etmesini diliyorum.bende cnm kızıma bi an önce kardeş vermek istiyorum nasip bakalım.herşeyin hayırlısı.herkeze ii akşamlar.allah herkezin gönlüne göre versin.AMİN
kızlar ben şimdi anlamadım ikinizede tahminim tutmadımı aman ya of çok üzüldüm ama sizin için sevindim ya sizin ilk çocuklarınızda erken doğma oldumu ben neden yanıldım ya neyse allah sağlıckla kucağınıza almayı nasip etsin canlarım
İlk kızımda doktorum 3 aralık tarihini vermişti kızımda 3 aralıkta doğdu ne bir gün erken ne bir gün geçsen neden üzülüyorsun kiii ben gayet mutluyum prensesim olacağı için
merhaba arkadaşlar
benim 6 yaşında kızım var anaokuluna gidiyor inşallah gelecek yıl ilkokula başlayacak. Kızım 2 yaşında iken çalışmaya başlamıştım çalıştığım için bebek düşünmemiştik kızım ilkokula başlayınca olsun diyorduk ama yılbaşında işten çıkarma oldu benide çıkardılar. Eşimle karar verip hazır evdeyken 2. çocuğu yapalım istedik. Yaşım 31 bu arada. Bugün adet günüm ve olmadım göğüslerim aşırı şiş ve hassas elimi değemiyorum ama bu arada aylar önce bir işe başvurmuştum cuma günü mulakat için çağırdılar ve çok olumlu geçti şimdi işim olursa ve hamliysem ne yapıcam bebeğide çok istiyorum işide kafam allak bullak oldu 2 gündür düşünmekten strese girdim lütfen bana akıl verin siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz
merhabalar bizde bebekten yana karar kıldık, çok şükür hamileyim test yaptırdık pozitif Allah bu güzelliği herkese nasip etsin inşallah
merhabalar bizde bebekten yana karar kıldık, çok şükür hamileyim test yaptırdık pozitif Allah bu güzelliği herkese nasip etsin inşallah
slm kızlarrr...
uzunca bi arada sonra tekrar buradayım...3 yaşında oglum var...yawas yawas ıkıncı
bebişi dusunmeye basladık...cesaret hem var hem yok..
bl-ilemedik...bizim sıpacık azcık fenaydı..uykusuzluk huysuzlukk...şimdi Allahıma çok sukur..
yaş arası cok olsun ıstemıyorum...çalıştıgım içinde bakmak ta zor ıkı akıl bı fıkırım yani....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?