ikinci kez anne olmaya hazırlanan anneler, burda!!!

enimde 1 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var.Şimdi de plansız olarak 2.ye hamileyim.Tuhaf duygular içindeyim.Kabullenmek zor geldi.ama verenin bir bildiği var elbet.Herkesin hamileliği ve doğumu çok iyi geçer inşallah

benimde 3,5 yaşında bir kızım var 19 haftalık hamileyim ve bir kızım daha olcak inşallah biraz hazırlıksız bir hamile oldu erkek olsun çok istemişdim onunda tadına varalım diye ama bir prenses daha çok mutluyum heyecanlıyım ilk kızımın cinsiyetini 14 şubatta öğrenmişdim bununda öğle oldu ilk kızımın doğumu 5 temmuz buda sezeryan olacagı için 5 temmuz bukadar denk gelmesi hem şaşırtıyor beni hem sevindiriyor ayarlasam bukadar tutmaz.

Canımmmm benimmmmm çok sevindim canımcımmm :) Bizde cinsiyeti netleştirdik şimdide isim düşünüyoruz kızımlaaa eşim bize bıraktı isim konusunu :) Prensesime ne isim bulacağız bilmiyorumm aklımda hiç bir fikir yok günler çok hızlı geçiyor şurada 4 ayımız kaldı kızlarr sizlerin aklınızda düşünceler varmııı bakın yaa kızım kendisinden bahsedildiğini anladı sanırım oynuyor şuan çok rahat hissediyorumm :)

kızlar ne mutlu size valla ben hala çalışmalardayım...ne olur banada dua edin bu ay olsun.yoksa artık ilaç falan içmek istemiyorum.bu arada kozmatikcim allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşllh.gönlündeki istediğin oldu.rabbim gönlüne göre verdi.kazasız belasız sağlıkla kucağına al.ve burdan bütün hamile olup bebeğini sağlıkla kucağına almayı bekleyen tüm annelere rabbimden onlara bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etmesini diliyorum.bende cnm kızıma bi an önce kardeş vermek istiyorum nasip bakalım.herşeyin hayırlısı.herkeze ii akşamlar.allah herkezin gönlüne göre versin.AMİN

Canim benim umudunu hic yitirme rabbim seni ve nezdinde tum bebek hayali kuran kadinlari en kisa zamanda mujdelendirir insallah amin:26:

kızlar ben şimdi anlamadım ikinizede tahminim tutmadımı aman ya of çok üzüldüm ama sizin için sevindim ya sizin ilk çocuklarınızda erken doğma oldumu ben neden yanıldım ya neyse allah sağlıckla kucağınıza almayı nasip etsin canlarım

İlk kızımda doktorum 3 aralık tarihini vermişti kızımda 3 aralıkta doğdu ne bir gün erken ne bir gün geç sen neden üzülüyorsun kiii ben gayet mutluyum prensesim olacağı için

merhaba arkadaşlar
benim 6 yaşında kızım var anaokuluna gidiyor inşallah gelecek yıl ilkokula başlayacak. Kızım 2 yaşında iken çalışmaya başlamıştım çalıştığım için bebek düşünmemiştik kızım ilkokula başlayınca olsun diyorduk ama yılbaşında işten çıkarma oldu benide çıkardılar. Eşimle karar verip hazır evdeyken 2. çocuğu yapalım istedik. Yaşım 31 bu arada. Bugün adet günüm ve olmadım göğüslerim aşırı şiş ve hassas elimi değemiyorum ama bu arada aylar önce bir işe başvurmuştum cuma günü mulakat için çağırdılar ve çok olumlu geçti şimdi işim olursa ve hamliysem ne yapıcam bebeğide çok istiyorum işide kafam allak bullak oldu 2 gündür düşünmekten strese girdim lütfen bana akıl verin siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz

İlk kızımda doktorum 3 aralık tarihini vermişti kızımda 3 aralıkta doğdu ne bir gün erken ne bir gün geç sen neden üzülüyorsun kiii ben gayet mutluyum prensesim olacağı için

ben senin için üzülmedimki sen tabiki mutlusundur en doğal hakkın mutlu olmak benim üzüntüm sana değil yani tatlım kendim tutturamadım die üzüldüm allah mutluluğunu daim etsin bebişin sağlıklıysa kız oğlan tabiki farketmez canımmmm ama sen yanlış anlamışın sanırsam üzüntümü yada öle anlamak istedin

Aynen öyle şekerim Hepimizin bebişleri sağlıkla mutlulukla doğar inşallahhhhhhhhhh

Merhaba Canım İki kardeş arasında en fazla 2 yada 3 yaş olmalı bence ikiside bir arada arkadaş gibi büyümelileri benim kızımla karnımdaki kızım arasında 7,5 yaş olacak ve ben bu zamana kadar beklediğim için çok pişmanım bende çalıştığım için ertelemiştim hep ama ne zamana kadar erteleyebiliriz ki bu durumu üstelik sen şu aralar işsizken bence mükemmel bir fırsat yakalamışsın diye düşünüyorum tabi bunlar benim düşüncelerim :)) bu arada regl oldunmu merak ettim canım :18:

merhabalar bizde bebekten yana karar kıldık, çok şükür hamileyim test yaptırdık pozitif Allah bu güzelliği herkese nasip etsin inşallah

oh oh ne güzel yeni bir bebiş daha geliyor aramıza:)
chase cim canım valla bende hala kara kara isim düşünüyorum oğlumda ne kolay karar vermiştim şimdi ayşenil olsun diye düşünmüştüm ama nil çok anlamsız bi isim vazgeçtim azra diye düşünüyorum ama yok karar veremedim bir türlü of yaaa

slm kızlarrr...
uzunca bi arada sonra tekrar buradayım...3 yaşında oglum var...yawas yawas ıkıncı
bebişi dusunmeye basladık...cesaret hem var hem yok..
bl-ilemedik...bizim sıpacık azcık fenaydı..uykusuzluk huysuzlukk...şimdi Allahıma çok sukur..
yaş arası cok olsun ıstemıyorum...çalıştıgım içinde bakmak ta zor ıkı akıl bı fıkırım yani....:26:

cnm bence tam zamanı benim oğlum 4 yaşında RABBİM nasip ederse bebek 1 yaşına girene kadar 5 yaşında olmuş olcak.oğllumun bu sene bi kardeşi olsaydı yani bebeğim şimdi kucağımda olsaydı diye hayıflanıyorum bazen tabi vakti varmış ama ben cesaret edemedim öyle mi olr?böylemi olur diye çok düşündüm halbuki beklemeye hiç luzum yokmuş demem o ki hiç bekleme yap bi bebek:)(ALLAHIN İZNİYLE)

kızlar uzunca zamandan sona burdayım bi oglum var 2.kesin karar verdik ama önce ben istemezdim simdi de kendisi tesrif etmyo yaklasık 3aydr ugrasmama ragmen tık cık anlıcanız hiç bişi yok bos bi hüsran belki daha zamanı vardır rabbim ne zamn hayırlısı ile :26l deyiverecek kim bilir:26:

mrb bende aranıza geldim kızlar:)4 yaşında bir kızım var şimdi 2ci bebişime hamileyim haftaya ilk muayenemize gidecez kesemizi görürüz inş. bende yaş araları çok olmasın diyordum geçen sene korunmayı bırakmıştık 2ci ayımda hamile oldumu ôgrendim ertesi günü düştü doğmuş olsaydı 6 aylık kucamda olacaktı kısmet.:2:tam 1seneden beri olmadı tedaviye başladık ve ALLAH'tan bu ay nasip oldu çok şükür isteyen herkese nasip etsin ALLAH'ım saglıkla kucamıza alırız inş. bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…