İkinci kez düşük yaptım

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
133
4.5 yaşında bir oğlum var. Allah’ım ona uzun ömürler versin. Ocak ayında 5 haftalık bir düşük ardından 8 Ağustos sat olarak hamile kaldım. Bir umutla sevinçle. Bebeğin kalp atışını duymak nasip oldu. Lakin bir hafta sonra durmuş meğer ve haberim olmamış. Bugün 11. Hafta kontrolünde öğrendim. İkinci kez yıkıldım. Ve bugüne kadar hiçbir leke vs yoktu yolunda gittiğini sanıyordum. Bugün öğrendikten sonra leke gelmeye başladı. Doktorum pazartesi tahlil için çağırdı. Sorum şu ki kendiliğinden düşer mi acaba kürtaja gerek kalmadan? Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı. Çok zor muş. Resmen hevesim 2. Kere kursağımda kaldı. Çokk üzgünüm. Ama herşey rabbimden. Vardır bir hayır diyip toparlanmaya çalışıyorum

4.5 yaşında bir oğlum var. Allah’ım ona uzun ömürler versin. Ocak ayında 5 haftalık bir düşük ardından 8 Ağustos sat olarak hamile kaldım. Bir umutla sevinçle. Bebeğin kalp atışını duymak nasip oldu. Lakin bir hafta sonra durmuş meğer ve haberim olmamış. Bugün 11. Hafta kontrolünde öğrendim. İkinci kez yıkıldım. Ve bugüne kadar hiçbir leke vs yoktu yolunda gittiğini sanıyordum. Bugün öğrendikten sonra leke gelmeye başladı. Doktorum pazartesi tahlil için çağırdı. Sorum şu ki kendiliğinden düşer mi acaba kürtaja gerek kalmadan? Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı. Çok zor muş. Resmen hevesim 2. Kere kursağımda kaldı. Çokk üzgünüm. Ama herşey rabbimden. Vardır bir hayır diyip toparlanmaya çalışıyorum
10.cu haftaya kadar kürtaj yapılıyor diye biliyorum,üzülmemek elde değil,Allah sabırlar versin,yavruna sağlıklı bir hayat nasip etsin,çok geçmiş olsun..

Allah razı olsun. Çok korkuyorum ilk defa kürtaj olucam 😥
Korkma canım, uyutuyorlar zaten, birşey hissetmiyorsun,başa gelen çekiliyor,Allah demrnsız dert vermesin,kısmet olmayınca olmuyor, senin elinde olan brşey değil malesef,bir çocuğun varmış Allah ım sana bağışlasın,biraz zaman geçsin tekrar denersin,sağlıkla hayırla yenisi gelir inşallah

Rabbim sabır versin çok zor malesef..kürtajdan korkmayın uyutuluyorsunz zaten bişey hissetmiyorsunuz..ben kürtajdan sonra kalkıp eve gitmiştim..yanınıza ped aln kanamanız olur biraz..

Şuan kasılmalar var kasıklarımda ve koyu kahve lekeler geliyor. Acaba kendiliğinden düşer mi?

Şuan kasılmalar var kasıklarımda ve koyu kahve lekeler geliyor. Acaba kendiliğinden düşer mi?
Bilemeyiz kendinden düşükte bile içerde parça kalıyor takrar kürtaj oluyor..doktornuz bakar zaten gerek olup olmadığına..

Dün akşam sacım coğalınca hastanede buldum kendimi. Hastaneye gelmem le düşük te başlamış meğer. Kendimi lavaboya zor attım. Fazlaca bir kanama ardından. Doktor da geldi. Kalan parçaları aldı

Back
X