- 23 Temmuz 2016
- 14
- 29
- 3
- 37
- Konu Sahibi Karabaci09
-
Geleceği gün sevdiği yemekleri yapın pasta alın kutlama yapın sonra hep beraber film izleyin sevinir bence.Merhaba ben ikinci kez evlendim ve esimde ayni benim ilk esimden cocugum yok ama esimin biri9 biri12 yasinda 2 oglu var kucuk oglan annesine cok düşkün ve surekli bana eziyet ediyor yaz tatili icin 1 ay annesine gitti kafamizi dinledik desem yeridir fakat gelince cocugu nasil sakinlestirebilirim fikri olan var mi?
Evet guzel bir fikir tesekkur ederim zaten boğazı bol ikisininde umarim benden uzaklasmamistirGeleceği gün sevdiği yemekleri yapın pasta alın kutlama yapın sonra hep beraber film izleyin sevinir bence.
Anneleri cok fazla dovermis ben kesinlikle sesimi dahi yukseltmiyorum gayet sabirli olmaya calisiyorum fakat ne de olsa anne başka tabiki ve her gittiginde benim yüzümden ayrildiklarini soyluyor çocuğa halbuki ayrildiklarindan 1 yil sonra evlendik biz ama cocuk işte beyni yikaniyorOlabildiğince ılımlı yaklaşmak en doğrusu gibi görünüyor. İletişim kurmayı deneyin, huyuna gidin. Daha küçük, güzel bir iletişim yakalayabilirsiniz bence fakat çaba göstermen gerek. Umarım her şey yoluna girer
Tesekkur ederim... Ben annelerini kötü biri olarak tanimasinlar istiyorum çünkü psikolojik olarak cok zor birsey olur ikisi icinde elimden gelen butun pasta yemek herseyi yapiyorum kucuk oglana sadece sarelle ekmek yedirdiklerinden 9 yasinda olmasina ragmen 60 kilo hic sebze yemegi bilmiyorlar onlar icin saglikli beslenme duzeni olusturdum elimden geldigince okulda tum etkinliklerine katiliyorum araba kullanan bir annem olsaydi cok havali olurdum dedikleri icin araba kullanmayi öğrendimŞu dünyada sevginin çözemeyeceği hiçbir şey yok. Sen çok yürekli bir kadınsın. Çocuk sahibi olmamana rağmen iki çocuğu kabullenmişsin, hayatına katmışsın. Sen sevgini ver, sabret. İnanıyorum ki bir şeyler düzelecek
Anneleri kesinlikle istemiyor cocuklari kadin zaten buyuk oglana baska biriyle birlikte olurken yakalanmis ondan buyuk istemiyor lutfen yargilamazsaniz sevinirim ben anneden ayirmiyorum o istemiyor yaz tatilinde bile zorla kabul ettirdik
Anneleri kesinlikle istemiyor cocuklari kadin zaten buyuk oglana baska biriyle birlikte olurken yakalanmis ondan buyuk istemiyor lutfen yargilamazsaniz sevinirim ben anneden ayirmiyorum o istemiyor yaz tatilinde bile zorla kabul ettirdik
Su ara kayinpederim hasta felc gecirdi o yuzden esimle surekli calisiyorum ama onlari asla gozumun onunden ayirmiyorum cocuklar sevgiyi nasil anlar ki bilemiyorum gercekten seviyorum ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?