OYle de yaptim, baktim onlar piknik plani yapiyorlar, suraya gideriz sunu pisiririz falan gibi. Hemen arkadasimi arayip plan yaptim. Bana soylediklerinde de aa benim baska planim vardi dedim. Annem burada niye baska plan yapiyorsun deyip zorla beni de nereye goturecekse goturuyor. Beni hep ikinci plana atiyor ama bensiz hayatta bir yere gitmez.Siz de onu üçüncü plana atın
ciddiyim siz de ona aynısını yapın
diyelim onlar plan yaptılar size sorduklarında aa benim de x şu planım vardı diyebilirsiniz mesela
Ama siz de muhabbete katılabilirsiniz sanki... Ne bileyim sohbete katılmak için teklif beklenmez ki... Sanki alınganlık ediyorsunuz gibime geldi
OYle de yaptim, baktim onlar piknik plani yapiyorlar, suraya gideriz sunu pisiririz falan gibi. Hemen arkadasimi arayip plan yaptim. Bana soylediklerinde de aa benim baska planim vardi dedim. Annem burada niye baska plan yapiyorsun deyip zorla beni de nereye goturecekse goturuyor. Beni hep ikinci plana atiyor ama bensiz hayatta bir yere gitmez.
Böyleyse hakkaten sinir bozucu ve saygısız bir davranış..söyle bir durum olabilir mesela ikisi konuşuyordur konu sahibi araya girince umursamayip yine birbirlerine dikkat ederek konuşuyor olabilirler
gerçekten o zaman çok sinir bozucu bir durum
Evet aynen boyle oluyor. Ikili konusuyorlar mesela, ben arada fikrimi soyluyorum veya yemek hazir hadi buyurun diyorum. Bana bakiyorlar, sonra cevap bile vermeden muhabbete devam ediyorlar.söyle bir durum olabilir mesela ikisi konuşuyordur konu sahibi araya girince umursamayip yine birbirlerine dikkat ederek konuşuyor olabilirler
gerçekten o zaman çok sinir bozucu bir durum
Cocugumuz yok henuz ama tedavi goruyoruz. Ben azicik birsey desem zaten esim, sorun cikarmak icin yer ariyorsun diyor.Bilerek olmasada benım eşimde evliliğin ilk yılları bunu yapıyordu .özellikle ailesine karşı .sizin dediğiniz gibi insan o şekilde katılmak istemıyor .ben ciddi ciddi çok kez konuştum ve en son ilk hamilelik donemimde olayı patlattım .şimdi benim düşüncemide dikkate alıyor.ama uzun surdu bir iki söyleme ile düzelmedi.bana sorsan destan yazarım ona sorsan mükemmel koca:)çocuk varmı bu arada
Canim, cok tesekkurler. Sen de hamilesin, tebrik ederim.İnşallh hamile kalırsında şunun anasını aglatırsın.şu uçakta oturma mevzusu ilginç hadi eşin çok afedersın diyip küfr edenler olurya ökz diyicem.kızma kuzenı ondanda öküz nasıl bir beyın var kafataslarında?gerçi diyeceğini demişssin hakkınıda savunup kendini ifade edebikiyorsun buna rağmen eşin kendine çeki düzen vermiyor.Başka sebepler olabilirmi bi yıldırma politşkası gibi ne biliyim .hangi koca bile bile bu kdr eşini arka plana atabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?