Selam kizlar.
bi kiz buna yazmis, buda acaba evlenip ayrilmamis biriyle daha mi mutlu olurum dusuncesiyle cevap vermis.
o dönem sizin evlenip ayrılmanıza değil de direk olarak karakterinize odaklanmış olsaydı, şuan sizin de bu kişiye ikinci şansı verip vermeme gibi bi düşünceniz olmazdı
ya karşısına yine aklını çelecek daha önce hiç evlenmemiş bir kız çıkarsa yine ?
Valla panpa adam eliminasyon yontemiyle gidiyor, karpuz secer gibi daha iyi bir karpuz gorunce eldeki karpuzu yere birakiveriyor...
Bir de ayni yasta sayiliriz, 24 kucuk cocuk gibi geliyor bana, siz bu adamin nesinden hslandiniz mesela?
Valla panpa adam eliminasyon yontemiyle gidiyor, karpuz secer gibi daha iyi bir karpuz gorunce eldeki karpuzu yere birakiveriyor...
Bir de ayni yasta sayiliriz, 24 kucuk cocuk gibi geliyor bana, siz bu adamin nesinden hslandiniz mesela?
32 yaşında olan adamValla panpa adam eliminasyon yontemiyle gidiyor, karpuz secer gibi daha iyi bir karpuz gorunce eldeki karpuzu yere birakiveriyor...
32 yaşında olan adam
Konu sahibii, ben kendime kimsenin 2. seçeneği olmayı yediremem. Sonuçta diğer kadınla olumlu olsaydı, size geri dönüş yapmayacaktı bu adam di mi?
ben de ikinci seçenek olmak istemezdim ama adamın yaşı ilerlediği için yapıcak bişeyi de yok gibi. denenebilir.
Hadi hayırlısı olsun inş.Digeriyle bi yildir gorusmediklerini biliyorum. Yani hemen direkt bana gelmedi. Sonrasinda bende degisik insanlarla gorustum bende kafama gore bulamadigim icin. Deneyebiliriz dedim.
yani birileriyle görüşmesi bence problem değil. ama görüştüğü kişi olmayınca mı sizle görüşmek istedi yoksa hep aklında mıydınız bilemiyorumBen kadin olarak bile sirf yasim ilerledi diye biriyle gorusmem, bi erkek yapar mi? Bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?