- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
3. Ve daha fazlası şansı vermek isteyen ikinci şansı tabiki verebilir.Hanımlar merhaba
Benim sorum kısa ve öz. Hayatta ikinci şansa inanır mısınız aşkta veya arkadaşlıkta ? Bir şeyler yarım kalmışsa affedip tekrar başlamak ya da devam etmek mümkün müdür? Böyle ilişkiler tekrar kopar mı yoksa bi yerde sınandığı için daha mı güçlü olur?
Deneyimlerinizi yada düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Hatalar yenilenir yani?3. Ve daha fazlası şansı vermek isteyen ikinci şansı tabiki verebilir.
En fazla bu sefer daha temkinli davranır ama yine yapar yapmam dediğine inanırsan kendini kandırmaktan başka birşey yapmamış olursunHatalar yenilenir yani?
Arkadaşlıkta veya ilişkide aldatma yalan gibi şeyler yok. Yanlış anlaşılma, anlaşamama durumları diyelim.Hatasına göre değişir.
Neden bittiğine bağlı. Kırmızı çizgilerimin aşılıp aşılmadığına, ve sorunların gerçekten halledilebilecek nitelikte olup olmadığına bağlı.Hanımlar merhaba
Benim sorum kısa ve öz. Hayatta ikinci şansa inanır mısınız aşkta veya arkadaşlıkta ? Bir şeyler yarım kalmışsa affedip tekrar başlamak ya da devam etmek mümkün müdür? Böyle ilişkiler tekrar kopar mı yoksa bi yerde sınandığı için daha mı güçlü olur?
Yani ortada pek rezillik bir şey yok ama bir şey bitiyorsa hep daha iyisi olacağı içindir diye bakıyorum son 1 yıldır falan, bütün arkadaşlıklarım da dahil buna. Artık benim hayatıma katkısı yok ki, hayatımdan bir noktada uğurluyorum diyorum. Bazen dönüşler olunca da insan nasıl düşünmesi gerektiğini şaşırıyor. Acaba bıraktığım gibi kalmalı mı? Yoksa hayatımın bu durağında tekrar trenime atlayıp yolculuğuma eşlik mi etmeli diye bocalıyorumDuruma göre değişir. Şiddet/aldatma yoksa, karşı taraf gerçekten pişmanım diyorsa ve de hatasını anladığını net gösterirse belki. Yine de güvenmek zor olur diye düşünüyorum, aynı rezilliği bir daha yapar mı diye diken üstünde yaşamak zor
Evet zaten yalan,şiddet, ihanetin olduğu hiçbir ilişki türü hayatın hiçbir döneminde fayda sağlamaz. Ben daha çok zararsız bir şekilde yolların ayrıldığı ilişkiler nasıl yürür diye sormak istemiştim. İkinci şansa inanmak istesem de artık insanlara güvenmek zorNeden bittiğine bağlı. Kırmızı çizgilerimin aşılıp aşılmadığına, ve sorunların gerçekten halledilebilecek nitelikte olup olmadığına bağlı.
İhanet, şiddet, sıkça yalan söylemek, sorumsuzluk, bunlar benim kırmızı çizgimdir.
İçinde yoksa birinin , sorumsuzluğu bitmez, kabalığı, öfkesi bitmez.
Ancak ufak anlaşmazlıklar varsa, halının altına süpürmeyip, yani sürekli alttan alıp susarak yürüteceğiniz bir ilişki olmayacaksa, karşılıklı emek ve saygıyla, tekrar denenebilir diye düşünüyorum
Ancak şöyle de bir şey var, genelde ayrıl barış ilişkiler pek kalıcı olmuyor
Arkadaş olur, sevgili olur, eğer o kişi hayatından çıktıktan sonra eksikliğini hissetmiyorsan, aman aman bir değişiklik yaşamıyorsan, demek ki olmasa da olur.Yani ortada pek rezillik bir şey yok ama bir şey bitiyorsa hep daha iyisi olacağı içindir diye bakıyorum son 1 yıldır falan, bütün arkadaşlıklarım da dahil buna. Artık benim hayatıma katkısı yok ki, hayatımdan bir noktada uğurluyorum diyorum. Bazen dönüşler olunca da insan nasıl düşünmesi gerektiğini şaşırıyor. Acaba bıraktığım gibi kalmalı mı? Yoksa hayatımın bu durağında tekrar trenime atlayıp yolculuğuma eşlik mi etmeli diye bocalıyorum
Orası yüzde yüz doğruKişiye göre değişir ,biri yalanı sevmez 2.sansi tanımaz diğeri farklı birşeyi . Ama bence birkez aynı hataya düşen ,birkez yalan söyleyen vb. kez şans verilince ne de olsa affetti ,yine affeder kafasında olduğu için tekrarını mümkün kılar kendinde .
Hiç vermedim vermek de doğru gelmiyor. Aşk veya arkadaşlık eğer yaptıysa demek ki gerçek değilmiş gerçek olsa yapmazdı diyorum ve vermediğim için hiç pişman olmadım çok şükür unutma ki kimse değişmez sadece üstünü örter.Hanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?