İkinci şansa inanır mısınız?

Bence böyle demek istememiştir ya
valla gayet demiş.asıl sizi hiç önemsemeyenden umursamayandan kork demiş.önemsemek sevmek de aldatmakla şiddetle oluyormuş baksana.ayrılmamak için aldatyormuş saklayarak.sevmeseymiş zaten ayrılıp başkasını bulurdu demek istiyor.kendisinin tonla marjinal fikrine şahit oldum sitede bu arada

Başka kaçırdığım bi anlamı vardır diye okuyup duruyorum

Iki,üç,dörtt belki daha fazlası şansı veririm insanlara.Affetmediğim kimse pek yok hayatımda.Ama şöyle bir fark ile tabi ki: Bir kere hata yapılır ve ikinci şansı verirsem temkinli olurum.Sonraki şanslar için de aynı.Güven duygum azalır.Insanlar bende yavaş yavaş biter.Son noktaya gelindiğinde yeterince denediğim için ne vicdanım rahatsız olur ne de kızgınlık,kırgınlık,yarım kalmışlık kalır

bence samantha burada mecburi ayrılık gerektiren durumlardan bahsetmiş özen kelimesiyle ironi yapmış olsa da. ne kadar seversen sev, aldattıysa ya da yalan söylemişse veya şiddet varsa, devam etmeyi kendine yediremezsin. keşke böyle olmasaydı dersin ama devam etmek de seni mahveder, kendine çok büyük saygısızlık etmiş olursun. yakın zamanda birbirini çok seven (?) bir çift, çat diye ayrılma kararı aldı. görsen çok aşıklar ama adam ihanet etti. şimdi deli gibi pişman ama nafile. kadın bu olay olmadan önce gayet mutluydu ama şimdi boşanma davası açtı, bitiriyor yani ve çok üzgün. şimdi bu kişi dünyanın en büyük yanlışlarından birini yaptı ve aldatılan kişi çok üzgün. bu ayrılık, ayrılan kişiyi de üzecek ama devam edemeyeceğine göre mecburen ayrıldı. yani anlaşamıyoruz o yüzden ayrıldık dediğin birine gerçekten de hiçbir zaman ihtiyaç duymazsın. ama seni aldattığı için ayrıldığın birine sonradan ihtiyaç duyabilir, ''keşke bunu yapmasaydı da güzelce ilişkimize devam etseydik'' diyebilirsin. işte keşkelerle dolu oluyor o ayrı konu.

Wilde in dedigi gibi, sadece aptalların ciddiye alındığı bir dünyada yaşıyoruz, o yüzden anlaşılmadık diye üzülmemek lazim. Lakin dediklerimi bu şekilde değil de tam tersi, kaba etinden anlamak icin de çok sığ, geçimsiz ve iqsuz olmak lazım; ama sen harika anlatmışsın örneklendirme yaparak, teşekkür ederim.

Size katilmakla birlikte tersten baktigimizda da durum degismezdi.

Ornegin konu sahibi arkadasindan daha yuksek olsaydi o kisi kendine gore neyi baz aliyorsa (is sahibi olmasini, iyi bir evlilik yapmasini vs. vs.) o konuma ulastigini hissettigi anda aninda kibirlenmeye, bazi seyleri ben daha iyi biliyorum havasina girmeye baslayacakti cunku orasi onun ulasmaya calistigi bi alan olacakti ve ulasinca kendini denk gormenin verdigi yetkiye dayanarak cosacakti.
Bastan gormesi çok daha iyii cunku kibir ve bencillige bir de sonradan gormelik eklenmemis olacak :)

Kendini bir halt sanan insanlarin çiğliği de hiç cekilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…