- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.194
- 198
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Arkadaşlıkta yeniden arkadaş olursunuz, tamamen eskisi gibi olmaz ama taraflar hatalarını anladıysa barışıp yine arkadaşlığı yürütebilirsiniz.Arkadaşlıkta veya ilişkide aldatma yalan gibi şeyler yok. Yanlış anlaşılma, anlaşamama durumları diyelim.
Kime 2. Şansı verdiysem hayal kırıklığına uğrattı. Tavsiye etmem.Hanımlar merhaba
Benim sorum kısa ve öz. Hayatta ikinci şansa inanır mısınız aşkta veya arkadaşlıkta ? Bir şeyler yarım kalmışsa affedip tekrar başlamak ya da devam etmek mümkün müdür? Böyle ilişkiler tekrar kopar mı yoksa bi yerde sınandığı için daha mı güçlü olur?
Deneyimlerinizi yada düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
İnamam. İnanmadığım halde verdim değişen bir şey olmadi sende inanma ve o şansı verme.Hanımlar merhaba
Benim sorum kısa ve öz. Hayatta ikinci şansa inanır mısınız aşkta veya arkadaşlıkta ? Bir şeyler yarım kalmışsa affedip tekrar başlamak ya da devam etmek mümkün müdür? Böyle ilişkiler tekrar kopar mı yoksa bi yerde sınandığı için daha mı güçlü olur?
Laf kimin hatırlamıyorum ama demişti ki 'eski sevgiliye geri dönmek ev tişörtüyle sokağa çıkmak gibidir. Tanıdık, bildik ama huzursuz. Çünkü o dışarıya ait değil.' İkinci şans bana hep böyle hissettirdi. Bir iki kez arkadaşlıkta, bir kez de aşkta denedim.Hanımlar merhaba
Hayatından çıktıktan sonra eksikliğini hissediyorsan tekrar hayatına almakta bir sakınca yok bence.Yani ortada pek rezillik bir şey yok ama bir şey bitiyorsa hep daha iyisi olacağı içindir diye bakıyorum son 1 yıldır falan, bütün arkadaşlıklarım da dahil buna. Artık benim hayatıma katkısı yok ki, hayatımdan bir noktada uğurluyorum diyorum. Bazen dönüşler olunca da insan nasıl düşünmesi gerektiğini şaşırıyor. Acaba bıraktığım gibi kalmalı mı? Yoksa hayatımın bu durağında tekrar trenime atlayıp yolculuğuma eşlik mi etmeli diye bocalıyorum
Aslında bir olay yok. Daha önce de yazdım.Bu aralar geri dönüşler alıyorum eski arkadaşlıklarımdan, beklemediğim kişilerden retrodan belkiSiz bence konuyu bilerek yüzeysel anlatmışsınız çünkü olay yanlış anlama anlaşılma değil.Daha sert şeyler olmuş gibi..Ben kindarimdir unutmam.
Benim de çocukluktan kalma arkadaşımla aramızda kırgınlık oldu. Daha doğrusu yaptığı ve söylediği sözlere ben kırıldım. Şimdi aramız biraz daha iyi ama bunu paylaştığım bir iki kişi dikkat ol insanlar düzelmez yine kırılacaksın fazla samimiyet kurma bence dediler. Açıkcası ben de biraz tetikteyim. Bir de 2 yıl gibi bir süreçte çok insan çıkarttım hayatımdan. Bazısını gerçekten hayatımda istemiyorum ama bazısı çok büyük şeyler yapmasa da söylediği bir söze bir davranışa kırıldım çünkü zor zamanlardan geçiyordum şimdi de acaba her şey eskisi gibi olacak mı diye düşünüyorum.Hayatından çıktıktan sonra eksikliğini hissediyorsan tekrar hayatına almakta bir sakınca yok bence.
Ama eksikliğini hissetmiyorsan , ya da bir ozelliginden dolayı (negatifligi,çok konuşması,hep kendini övmesi,olaylarla dolu hayatı vs) cikardigin için rahatsan bırak öyle kalsın:)
Benim hayatımdan çıkardığım çok kişi oldu. Ama geri aldığım sadece bir kisi var. Çocukluktan kalma bir arkadaşım. 3-4 yıl süren bir ayrıldığımız olmuştu. O zaman neyine uyuz oluyorsam şu an aynı düşüncesi,aynı tavrı vs devam ediyor:) ama hayatımdan çıkaracağım kadar büyük gelmiyorlar artık bana. Onu olduğu gibi kabul ettim:)
Verdiği artılar,bu eksilerinden daha fazla. O yüzden hala beraberiz .
İkisi de olabilir. Ne, net olarak, kopar diyebiliriz ne de daha sağlam olur diyebiliriz. Denemedne bilemeyiz sanırım. Tabi ikinci şans verme durununa getiren şey nedir o da öemli. Verilecek konu, var asla tekrar şans verilmeyecek konu varHanımlar merhaba
Hanımlar merhaba
Merhaba, hayatta elbette ikinci şansa inanırım. Ama kime ve nasıl sans verdiğimize bağlı bence. Aldatan adama şans verilmez, döven adama şans verilmez, kıskanç arkadaşa şans verilmez vb.. Bu hayatta en çok şansı kendinize verin. Kimse sizden daha değerli değil.Hanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?