- 29 Ocak 2021
- 2.086
- 6.309
- 108
- Konu Sahibi Nolivesmatter
-
Telefonu şarja takın lütfen, merak ettik ne oluyor diyeKız yok herkese açık profil mesajları var ya şu resimde gosterdigim okla oraya tikla guncel üyelerin kendi profilinden paylaştigi şeyleri görüceksin aşagıya in Eki Görüntüle 3514197
Ona sonra el atıcaz.Claire ile ilgili ne var kızlar , ben forumu 3 4 seneliğine bıraktım bu ay geri döndüm , şimdi eski üyeleri hatırlıyorum da Claire denilen üyenin bahsini gördüm birkaç kez ,trol mü ?
Ben başta size hak vermemiştim ama sonradan koyduğunuz sslere bakınca hak verdim. 8-10 yıl önce yazdığı bilgileri belki ergenlikle uydurmuştur diye düşündüm ama basbaya 2022-2024 yılında yazdıkları da sıkıntılı.Eki Görüntüle 3514187 Kardeşinin yaşı iki yıl aynı kalmış, sadece mesleği değişmiş. 2014 yılında 4 aylık olan ikizler şu an mantıken 28 olamazlar.
Eki Görüntüle 3514183
Tamda şimdi takdım bende yetişmeye çalışıyorumTelefonu şarja takın lütfen, merak ettik ne oluyor diyeKapanmasın şimdi
Bilmiyordum rus olduğunu!Neyse ben de Kozmonotum gezegen tavsiyesi isteyen dmden yazabilir
Onu ben yazmıştım bu kadar ayrıntılı olmasa da buyrunClaire ile ilgili ne var kızlar , ben forumu 3 4 seneliğine bıraktım bu ay geri döndüm , şimdi eski üyeleri hatırlıyorum da Claire denilen üyenin bahsini gördüm birkaç kez ,trol mü ?
Ay yok sallıyor cidden. Bak üşenmedim yazdıklarını buldum alıntılıyorum. 8 nisanda hep anneci erkeklere denk geliyorum görüşmeyi sonlandırıyorum diye şikayet ediyor. 14 nisanda 1 aydır konuştuğum biri var (sevgili değil sadece konuştuğu) benim gibi evlenip boşanmış birisi o da diyor. 20 nisanda yani 6 gün sonra nikah tarihi almışlarüstelik evlenip boşandı dediği adam bir anda hiç evlenmemiş bir adama dönüşmüş. Dışarda kimle görüşüyor bilmiyorum ama burda dışarda birileriyle iletişimi olup fake çıkan çok kişi oldu.
8 nisan
14 nisan
20 nisan
Detaylı bakmadım da beklediğim bir şeydi. O kadar yoğunluğu olan biri bu denli kadınlar kulübüne vakit ayıramaz. Ben buraya çalışmadığım zamanlarda girebiliyorum ki işin hakimin yarı yoğunluğunda. O sürekli buradaydı.1. Başkasına ait sınav gönderisi paylaşımı. Kendisine ait olduğunu söyleyip, paylaştığı adli yargı sınavlarında doğru, yanlış sayısını karıştırıp başkasına ait olan sonucu paylaşmı.
Eki Görüntüle 3514141 Eki Görüntüle 3514142
E sen patlat bugün fakelerin patlama günü olsunBen de bir fake eski yılların üyesini biliyorum ama kim patlatacak diye merakla bekliyorum shshhs.
Acaba sen kimsin?Daha bir sürü var ama bu kadar yeter. Ha bunlar umurumda değildi normalde ama herkesi makamıyla tehdit ediyorsa adalet önünde de hesap verecek. Belki hakimdir, belki değildir. Beni şahsi meselesi yapmış ya ben de onu yaptım.
Fake üyeleri bilip de acıklamayanlar banlansın.Ben de bir fake eski yılların üyesini biliyorum ama kim patlatacak diye merakla bekliyorum shshhs.
Ben de boyle düşündüm, zira biri tuccar, digeri sacma kisilerle gorusuyormus diye kiziyordu, geriye bir tek anaokullu kaldi.4. Sayfadayım anladığım hukukçu olan anaokuluna giden kardeşi.
Alnımdan da mı anlamadın?Bilmiyordum rus olduğunu!
Müridi çoktu bir ara. Ellemek istemiyorum uğraşamamE sen patlat bugün fakelerin patlama günü olsun
Claire ile ilgili elimde çok güzel alıntılar var ama bugün buna yoğunlaşmak istiyorumClaire ile ilgili ne var kızlar , ben forumu 3 4 seneliğine bıraktım bu ay geri döndüm , şimdi eski üyeleri hatırlıyorum da Claire denilen üyenin bahsini gördüm birkaç kez ,trol mü ?
Aynenn bende yeni işten geldim anca bakabiliyorum. Bazıları çalışıyorum diyor ama 24 saat birilerine laf yetiştiriyorlar.Detaylı bakmadım da beklediğim bir şeydi. O kadar yoğunluğu olan biri bu denli kadınlar kulübüne vakit ayıramaz. Ben buraya çalışmadığım zamanlarda girebiliyorum ki işin hakimin yarı yoğunluğunda. O sürekli buradaydı.
Aktif mi şu anda?Müridi çoktu bir ara. Ellemek istemiyorum uğraşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?