merhaba ,
öncelikle allah bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin.
2.sezeryan in birincisinden hiç bir farkı yok, sadece ilk deneyiminizde yaşadıklarınızı hatırlayınca aynı şeyi yaşayacağınızı düşünmek ürkütücü oluyor. Şöyle ifade edeyim birincisinde başımıza ne geleceğini bilmediğimiz için ve biran önce koca göbüşümüzden kurtulup yavrumuza kavuşuyor olmanın heycanıyla birşey anlamıyoruz
benim ilk sezeryanım acayip keyifliydi ,güle oynaya girdim ve güle oynaya çıktım ne bir ağrı ne bir sızı, hatta ameliyat masasında ayıltıp sedyeye kendim hopladım. 2.gün evimize gittiğimizde evi bir güzel süpürdüm ve yemek yaptım (bu marifet değil yatıp lohusalığım tadını çıkarmalıydım

)
2.bebeğimde de kesinlikle sezeryan a karar verdim , önceleri herkes karşı çıkıyordu ama ilkindeki cengaverliğimi görünce kullaktan kulağa aa elif diş çektiriri gibi girdi çıktı , akşamada ayakta bizi karşıladı hikayeleri yayıldı
2.doğumum yaklaştıkca biraz yusuf yusuf oldum tabi (sonunda da yusuf aşkımı doğurdum ama

)
o ameliyat hanenin soğuk halini düşündüm, sonra yataktan ilkinde olduğu gibi rahat kalkabilecekmiyim, acaba narkozdan ayılamazsam ? kızım ne olacak ? v.s neyse onda da allahın izniyle girdim ve odaya çıkarken cin gibi gözlerle gelenlere hoşgeldiniz dedim :) sonrasında da yine 4 saat sonra ayakta gelen misafirlerimi karşıladım.. gelenler Yusuf umu yanımda görünce aaa doğurmuşsun dediler
işte böyle korkmayın , ağrı eşiğinizide yükseltin telkin edin kendinize bana da yok böyle eziyetli şöyle kötü dediler hiç de değil, gerçi normal doğum sürecine katlanamam düşüncesi ve saatlerce doğumun başlamasını beklemek beni tedirgin edip kendimi hipnoz da etmiş olabilirim bilmiyorum.:44:
bana göre normal doğum daha tedirgin edici, bana göre diyorum dikkat, ve normal doğum yapabilen tüm kadnları canııı gönülden kutluyorum