8 sene aradan sonra kısmetse 1 ay sonra 2. sezeryanımı olucağım. Bende heyecan ve korkuyla beklemedeyim.
İlk ki korktuğum gibi olmamıştı. Çabuk ayaklanmıştım. O zamanki yaşım 25 di, şimdi 33.
Ama bu sefer nasıl olur bilemiyorum.
Merhaba, inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini bi tavsiyem olacak bende 2 sene önce sezeryanla doğum yaptım dikiş değil yapıştırma oldu çok çookk memnun kaldım 2.gün bağdaş kurup oturabiliyodum ve banyo bile yapabiliyosun tavsiyem dikişsiz yaparsan çok çok memnun kalırsın.
beni esas korkutan aynı yerin tekrar kesiliyo olması,daha çok acır ve daha geç iyileşir düşüncesine engel olamıyoruminşallah korkuğumuz gibi olmaz :)
oncelikle herkese kolay dogumlar hanimlar:) Allah kismet ederse ben de sezeryan olacagim. dikis degil yapistirma tavsiye etmissin, biraz anlatirmisin nedir bu yapistirma?
beni esas korkutan aynı yerin tekrar kesiliyo olması,daha çok acır ve daha geç iyileşir düşüncesine engel olamıyoruminşallah korkuğumuz gibi olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?