Ikinci sezeryan

Unicorn kadin

Allah(c.c)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
188
106
18
  • Bir bucuk yasinda bir oglum var hamileyim suan dogumuma on gun kaldi ilki sezeryan diye ikinciside sezeryan olacak Cok zor gecmisti . Acaba ikincisi nasil olacak

Hmm, sanki ilgi çekmek için açılmış bir konu gibi. Neyse. Madem ilki sezaryen idi, keşke 3 yıl bekleseydin! Hiç yoktan içindeki yaralar, organlar kendilerini daha çabuk toparlardı. Neyse umarım ilki gibi zor geçmez.

Hmm, sanki ilgi çekmek için açılmış bir konu gibi. Neyse. Madem ilki sezaryen idi, keşke 3 yıl bekleseydin! Hiç yoktan içindeki yaralar, organlar kendilerini daha çabuk toparlardı. Neyse umarım ilki gibi zor geçmez.
Neden ilgi çekmek için açılsın anlamadım?

Konu sahibi 2. sezeryan zor geçmiyormuş. Umarım sağlıkla alırsınız evladınızı kucağınıza.

Neden ilgi çekmek için açılsın anlamadım?

Konu sahibi 2. sezeryan zor geçmiyormuş. Umarım sağlıkla alırsınız evladınızı kucağınıza.
İlgi çekmek için konu açılmamış da ilgi çekmek için cevap vermiş arkadaş :)
  • Bir bucuk yasinda bir oglum var hamileyim suan dogumuma on gun kaldi ilki sezeryan diye ikinciside sezeryan olacak Cok zor gecmisti . Acaba ikincisi nasil olacak
2. sezeryan daha kolay diye duydum ben de. Sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah bebeğinizi.

çok sevindim. allah bağışlasın bebeklerini. hayırlı olsun. bende 2.sezeryanimi olcam inşallah. kolay geçti mi? çabuk iyilestin mi

Back
X