aslındaben çok sakindim hormonlarda problem olacağını düşünmemiştim ama olabiliyormuş demek ki artık neyse diyorm ilaç kullanınca düşecektir zaten bizde görünürde bir problem yoktu herşey normal çıkıyordu sadece prolctinim yüksek çıktı onuda yeni öğrendim zaten tek problem yaş ilerliyor sevgili plum12 yaş ilerleyince insan daha çok kafasına takıyor işte
canım tedavin hayırlı olsun rabbim inşallah kucağını bebişlerle doldurur inşallah canım arkadaşalrın dediği gibi inan canım bol bol dua et rabbim inan zamnı gelince veriyo bende 5 sene bekledim canım şükürler olsun şu an bebişim benimle rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın birde kimseye hesap verme bitanem insanlar senin derdinle sevinir neşeble üzülüyo bazen bu bebebk konusunda çok şeyler yaşadım bende gerçek dostlar aslında burdaki arkadaşlar görmesekte aynı duyguları yaşaşamış olduğumuzdan birbibirimizi daha iyi anlayabiliyoruz rabbim yar ve yardımcın olsun canım güzel haberlerini almak dileğiyle bitanem
şuanda hastanede nöbetçiyim ve kafamda birsürü soru var biz tedavi için her seferinde 5-6 satlik yol gidiyoruz sabahın köründe yola çıkıyoruz doktor kontrolünden sonra geri dönüyoruz ve çalışıyorum yollar bu uğurda çekilir sorun etmiyorum da her sevk yaptırdığımda insanların soruları beni bunaltıyor kimsenin fazla bilmesini istemiyorum ama ister istemez birçok kişi her aşamasını olmasa da çoğu şeyi biliyorlar bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldular ya da hamileler sadece ben varım sen niye yapmıyorsun diyen okadar çok insan var ki ailem dışında herkes birsürü yorum yapıyor ama ikimizinde ailesi çok anlayışlı yaşım da geçiyor bunu da hatırlatan çok oluyor inşallah bu sefer olur burası küçük bir yer ve birçok insan beni tanıyor bu sitede aynı sorunlarla uğraşanları okudukça hem çekilenlere üzülüyor hem de çok dua ediyorum hepimize Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi verir inşallah
canım senı okadar ıyı anlıyorumkı bende kucuk bı yerde yasıyorum ve bu mahalle baskısı delı edıyor ınsanı ama bu uzun bı yol ve sabretmek lazım benım 3 denemede oldu 16 haftalık hamıleyım darısı basına en kısa zamanda...
merhaba arkadaşlar prolaktinim yüksek çıkmıştı bayram nedeniyle doktoru aramamıştım bugün aradım bana dostinexi haftada iki gün kullan dedi ben aynı zamanda buay doğum kontrol hapıda kullanıyorum adet oluncada ikinci tüp bebek için ilaçları kullanmaya başlıyıcam acaba o zamana kadar düşer mi kullanan arkadaşlar sizin nezaman düşmüştü arada burda okuyordum ama doktorla görüştükten sonra daha ciddiye aldım bu zaman konusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?