İkinci Tüp Bebek tedavim başladı ve çok heyecanlğım önerilerinize ihtiyacım var

hoşgeldin aramıza sevgili gümüş burda ne yazarsak farketmiyor sadece yazdıklarımız bizi rahatlatıyor ve paylaşmak güzel bu arada yeni tedavin hayırlı olsun aslında fazla takmaman güzel strese girmezsin gerçi iğnelere başlayınca daha fazla hatırlıyor insan hangi yolda olduğunu ben ilkini temmuzda yaptırdım ikinciyide ekimde yaptırıcam inşallah yayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz bu sefer

tedavin insallah hayirli olucak canim takipteyim tam olarak belli oldumu adetinde basliyormusun

sevgili asi merhaba adetimde başlıyacak ama prolaktinim yüksek çıkınca dostinex kullanmaya başladım değerler normala iner diğe düşünüyorum bakalım neolucak kendimi o kadar hazırladım ki ekimde nöbetlerimi iznimi bile ona göre ayarladım şu prolaktinde düşsün yani benim hatırıma artık

merhaba kızlar birkaç gündür pek dolaşmadım sitede inşallah herşey yolunda gidiyordur benim bir sorum olacak sizlere ben şimdi dostinex kullanıyorum daha doğrusu 1 tane içtim 2,sini bugün içicem ama ilk içtiğm günden sonra az da olsa kanamam oluyor ama sık sık oluyor ben birde bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum bu kanamalar dostinexten olabilir mi ya da doğum kontrol hapından önceden hiç böyle olmamıştı bilgisi olan varsa cevap verebilir mi

aşkolsun kızlar ya bir kişi bile yok mu soruma cevap verecek ben neden olduğunu merak ediyorum herşeyi de sık sık arayıp doktora soramıyor ki insan bel ki biri okur da cevap verir diğe yazıyorum yeniden

tamamen aynı sorunları yaşıyoruz canım.inşallah sonunda bizlerde bebeğimize kavuşuruz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

geçen gün üstteki yazıyı göndermiştim sana sanırım görmedin inş yardımı olur sana ve prolaktinin erkenden düşer ve doğum kontrol hapı ayrıca dostinex guatr hapı ve başka haplarda kullannıyorum beraberinde ama hiç kanama yapmadı bende dr unla görüş istersen

sağol GökçeRana yeniden yazıyı gönderdiğin için arada bakıyorum ama kaçırmışım galiba senin 1 aya düşmüş ne güzel benimki de düşer inşallah bu arada ben de yıllar önce gutr ameliyatı oldum ve hipotiroidi için hap kullanıyorum bu ay tsh ım biraz yükselmişti prolactinimi tetiklemiş olabilir kanamayı da artık doktoruma arayıp sorayım aramak istemiyordum ama sende ekimde mi başlayacaksın 2, tüp bebeğe inşallah senin de herşey yolunda gider ve bebişin olur

allah hepinizin yardımcısı olsun ben 3.cü denememde hamileyim 12 güne kadar doğum yapıcam çok zorlu bir süreç sabır istiyor allah hepinizin gönlüne göre versin

allah hepinizin yardımcısı olsun ben 3.cü denememde hamileyim 12 güne kadar doğum yapıcam çok zorlu bir süreç sabır istiyor allah hepinizin gönlüne göre versin

blanka senin adına çok sevindim inşallah 12 gün sonra anne oluyorsun demek ne güzel bir duygudur eminim ki annelik sana bebeğinle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum inşallah benim de ikinci de olur da ben de yaşarım bu duyguyu

blankacım bişey kalmamış bebeğini kucağına almana ne güzeldir annelik eminim ben de 2,yi yaptırıcam inşallah olur

eylülcüm benim ilk tp bebek deneyimim olcak iki defa asılama yaptırdım ama olmadı bu ay başlıyorum kısmet olursa inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür canım

eylülcüm benim ilk tp bebek deneyimim olcak iki defa asılama yaptırdım ama olmadı bu ay başlıyorum kısmet olursa inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür canım

tedavin hayırlı olsun gökçerana inşallah 2.sine gerek kalmaz aşılamalarda şans biraz daha düşük iamin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün

eylül merhaba artvinde oturuyorsun sanırım öyle okumuştum ....peki oralımısın bende artvinliyim....

merhaba huriyacım artvinde oturuyorum hemde ilçesinde aynı zamanda artvinliğim trabzona gidip geliyorum zorluğundan daha önce bahsetmiştim bu yolların sen hangi tedavilerden geçtin inşallah arkadaşım herşey hepimiz için kolaylıkla olur

eylülcüm canım hadi hayırlısıı olsun inşş ikincide rabbim nasip eder bebeğini sana
bende nasipse ekimde başlıcam ama benimki ekimin sonunu bulur kasımdada sonuç belli olur rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

sağol nrcnözbk inşallah senin kide olur önce ben haber veririm sonra senin haberini alırız inşallah bebek var haberlerini tabi amin amin allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

merhaba kızlar nasılsınız arada bir bakınıyorum ve alıyorum haberlerinizi inşallah hepiniz de herşey yolunda gidiyordur ben bugün mutluyum ve paylaşmak istedim ben 2. denememe başlayacaktım ki prolactin yüksek çıkmıştı dostinex kullanmaya başlamıştım aynı zamanda doğum kontrol hapı kullanıyordum tabi moralim çok bozulmuştu bunun üstüne birde kanamalarım olmuştu burda yazmıştım neden oluyor diğe ama kimsenin başına gelmemiş ki sebebine dair pek cevap alamadım çok yoğun kanama değildi ama az az hiç durmadan oluyordu 10 gün sürdü ve bugün hiç olmadı çok sevindim tabi tedaimi bir ay daha ertelemek istemiyorum inşallah prolactinim düşmüştür de tedaviye başlarız kendimi çok hazırladım çünkü inşallah hepinizle ilgili güzel haberler alırım

Canım hayırlısı olsun.Bazan herşey yolunda gitmeyebiliyor.Benimde tedavim ertelendi.Myom amaliyatı olmam lazımmış.Kanamalarım artınca alınmasına karar verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…